Чат на живо в Betfair

Чат на живо в Betfair

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Удобството на чата на живо в Betfair

Връзката с персонала по поддръжката е много важна. Тя трябва да е удобна, за да може когато имате въпрос или изпитвате някаква трудност, да ви помогнат бързо със съвет. Чатът на живо на Betfair е предпочитан от всички играчи поради бързината на връзка с поддръжката. Така, независимо дали играчът има въпрос за регистрацията, или за депозирането, или за някаква промоция и т.н., помощта и консултациите са винаги на разположение и се получават за секунди. Тук ще разгледаме тази връзка с персонала на Betfair, как да я отворите и как да я затворите след получаването на отговора. Връзката в българския сайт на букмейкъра се осъществява с български служители.

Отваряне на чата на живо

отваряне на чата на живо

Ще намерите линка към чата на живо в горния ляв ъгъл на екрана. Този линк се намира до логото на Betfair, от дясната му страна. Изберете линка и ще отворите нов прозорец.

В този прозорец ще видите и списък на често задавани въпроси от клиенти. От горното меню трябва да изберете Свържете се с нас. Ще се отвори нова страница, в която ще видите полето Чат. Кликнете върху това поле, за да отворите темите, които можете да обсъдите с персонала по поддръжката.

Както посочихме и както играчите знаят от практиката, с чат на живо се получават много бързи отговори. В сайта на Betfair времето, за което ще получите отговор на всеки въпрос, зададен чрез този начин на връзка, е около 1 минута.

Необходимо е да задавате съществени въпроси, за да дадете възможност и на другите клиенти да зададат своите

В сайта на Betfair залагат много клиенти. У всеки от тях могат да възникнат въпроси, свързани с регистрацията и залагането. Трябва да уважавате и правото на другите клиенти на букмейкъра да задават въпроси и да не задавате въпроси, които не са съществени.

За да се опрости изборът на теми, в чата се предлагат няколко основни рубрики, в които персоналът по поддръжката дава отговори. Ето какви са основните рубрики:

  • Как да се справите, ако сте забравили данните си за вход в сайта
  • Как да верифицирате сметката си
  • Как да депозирате и да теглите
  • Помощ за спортните продукти
  • Промоции в спортната секция
  • Защита на играчите
  • Спиране на залога, или Cash Out
  • Въпроси за приключен залог

Може да възникнат и други въпроси освен тези основни теми, но нека те са свързани с продуктите в сайта на Betfair и да са конкретни, за да получите отговори и да не губите времето на персонала по поддръжката и на другите играчи.

Чатът на живо е особено полезен за начинаещите

livechat

След като прегледате основните рубрики, в които се осъществява връзката чрез чат на живо, ще видите, че те са типични области, в които могат да възникнат въпроси у нови играчи. Затова едно от първите неща, които трябва да отбележите, като нови клиенти, е къде да отворите връзката за този чат. Каквито и въпроси, свързани с продуктите в спортните залагания, да възникнат у вас, персоналът по поддръжката ще ви даде информация и ще предложи решение на възникналите проблеми.

Разбира се, и у играчите с опит могат да възникнат въпроси, и тогава отново е време да се свържат с поддръжката чрез този начин на комуникиране с персонала на букмейкъра.

Персоналът по поддръжката е изключително компетентен и любезен

Служителите на букмейкъра са неизменно любезни и са много добре информирани, затова винаги дават полезни и съществени отговори на зададените в чата въпроси. Ако се наложи да се направи справка и отговорът се забави малко, ще получите дори извинение.

Комбиниране на информацията от секция Помощ и чата на живо

livechat3

За начинаещите играчи прегледът на често задаваните въпроси в секция Помощ може да предостави бърза информация, която да им бъде полезна при използването на сайта на Betfair за залагания. Често задаваните въпроси са обобщение на проблемите, които най-често изпитват клиентите на Betfair. По-късно, при започване на залагането, информацията от отговорите на тези въпроси може да спести време и усилия. А при възникване на нови въпроси е време за свързване с персонала за разговор на живо чрез чата.

В българската версия на сайта с вас ще се свърже служител от българската секция Затвори
Когато използвате българската версия на Betfair, в чата с вас ще се свърже български служител и ще комуникира с вас на български език. Затова няма нужда да се притеснявате от езикова бариера, ако не владеете добре английски език.

Затваряне на чата на живо след получаване на отговор на запитване Затвори
След като получите отговора на интересуващия ви въпрос, за да затворите чата, е достатъчно да затворите самата страница. Друг начин да направите това е чрез бутона Затвори чата.

Оценете отговора на служителя от поддръжката чрез анкета Затвори
След получаване на отговора на въпроса си ще се отвори анкета, в която ще трябва да оцените отговора на служителя на Betfair. Тази анкета не е задължителна, но тя помага на букмейкъра да следи доколко са доволни играчите от тази услуга.