Секция Спорт и Спортна Борса

Разликите между Секция Спорт и Спортна Борса в betfair

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Залаганията в спортната секция и на борсата на Бетфеър – информация и сравнение

Както спортната секция, така и спортната борса на Betfair изкушават играчите. Търсенето на атрактивни коефициенти е ежедневие за мнозинството залагащи онлайн. То води мнозина до този изтъкнат онлайн букмейкър, който е познат и с не по-малко атрактивни бонуси за новорегистрирани. А когато стане въпрос за борса, на която играчите сами да определят и менят коефициентите, съгласете се, че изкушението нараства неимоверно. Но все пак, особено за незапознатите, но желаещи да се пробват и на борсата, трябва да уточним какви са условията при двата раздела, за да може всеки да направи правилния избор.

В секция Спорт ще можете да правите познатите ни видове залози, възползвайки се от най-добрите коефициенти, които можете да намерите за спортни залагания онлайн. Но ако искате да внесете нещо ново в опита си в спортните залози, непременно прочетете и информацията за борсата. Възможностите за печалба са важни, важно е да знаете какво ви предлага букмейкърът и на борсата.

Залагания в спортната секция на Betfair

Тук ще намерите богат избор от спортни събития, срещи от водещи първенства в основни спортове, както и в по-малко популярни такива. За всяка среща Betfair предлага коефициенти. Тези коефициенти се определят само от компанията и са различни за различните пазари. Коефициентите ще обусловят евентуалните ви печалби при успешни прогнози.

И в този сайт, както и в другите основни онлайн букмейкърски сайтове, за фаворитите ще намерите по-ниски ставки за коефициентите. Залаганията тук са по-сигурни. Ако искате да заложите на аутсайдери, за тях ще намерите по-високи коефициенти, което означава, че при успешни прогнози ще реализирате високи печалби. Но тук поемате доста по-големи рискове.

Във всички случаи трябва да помните, че букмейкърите имат практиката да предлагат атрактивни коефициенти, за да привлекат повече играчи за залагания.

Играчите с опит, които не намерят атрактивни коефициенти за дадена спортна среща в един букмейкър, сравняват с коефициентите за срещата, предлагани от други букмейкъри. Но отново да напомним, че коефициентите на Betfair са обикновено най-атрактивните.

Залагания на спортната борса на Betfair

Както по принцип става на борсите, и тук вие сте тези, които действате и предлагате. Намерете интересуващата ви среща и определете коефициент за нея. Посочете и сумата, която залагате. Залогът ви трябва да бъде посрещнат от други играчи, които да направят своите предложения. Можете да залагате не само ЗА, а и против – това е предложение, което ще намерите само тук. При залога, наречен СРЕЩУ, ще спечелите, ако прогнозите на играчите, заложили ЗА, се окажат неверни.

Можете да правите залози ЗА и СРЕЩУ за най-различни спортни срещи, провеждащи се в различни точки на света. При реализиране на печалба Betfair ще удържи малка комисиона от спечелената сума. Тази сума варира в зависимост от офертите и от спортните срещи.

На спортната борса на Betfair ще намерите стабилни коефициенти, така ще има възможности за много добри печалби.

В зависимост от срещата, избрана от вас, и от коефициентите, които предлагате, покриването на залога ви може да стане бързо, дори моментално, или да отнеме известно време. Подгответе се да чакате, ако коефициентите, предложени от вас, са доста високи.

А за да не се наложи да чакате прекалено дълго, не се увличайте в предлагане на прекалено високи коефициенти. Те много трудно ще привлекат други играчи, които да посрещнат залозите ви.

Как печели букмейкърът при залаганията на играчите в спортната секция и на борсата

В спортната секция печалбите на букмейкъра са по познатия начин за тази област. Всеки букмейкър, включително Betfair, предлага коефициенти за дадена среща така, че винаги да си гарантира печалба. Това е така нареченият маржин. Колкото по-голям е маржинът, толкова по-малки ще са коефициентите, предлагани за залагания. И тук трябва отново да изтъкнем едно добре познато предимство на Betfair: компанията предлага едни от най-ниските маржини за залагания на спортни срещи.

Вече споменахме, че на спортната борса печалбите на Betfair се формират като малък процент от печалбата на спечелилите играчи и зависят от самите срещи и от офертите.

А сега да сравним двата раздела

Ако поставим въпроса така „Кой раздел е по-добрият?“, това няма да е правилно зададен въпрос. Както в спортната секция, така и на спортната борса разнообразието от срещи и пазари за залагане е голямо. Както стана ясно от прегледа на двете секции по-горе, в спортната Betfair определя коефициентите, а на борсата вие ще правите това. За много играчи това е по-добър вариант. Изборът на раздел зависи от вашите предпочитания.

Ако сте свикнали да играете при определяни от букмейкъра коефициенти, спортната секция е мястото да правите това. Бонусите тук са много атрактивни, което е предимство. В сравнение с тази секция на борсата бонусите са по-малко и не са толкова атрактивни.

Ако сте натрупали достатъчно опит и увереност в залаганията и искате да се гмурнете в предизвикателството вие да определяте коефициентите, непременно опитайте залагания на борсата. Тук вие ще вземате решенията, а освен това ще залагате срещу други играчи, тоест ще премерите сили с тях.

При думата борса някои играчи решават веднага, че това не е за тях. Ако не са запознати с това, което предлага Betfair, могат да решат, че нещата са много, дори прекалено сложни. Но нали трябва да пробвате, за да видите как стоят нещата на практика. И на борсата можете да започнете с умерено залагане, докато придобиете увереност. Но без поне малко опит и на спортната борса на Betfair вашият опит в залаганията няма да бъде пълен. Та на борсата вие ще действате като букмейкър, определяйки коефициентите и очаквайки други играчи да бъдат привлечени от тях! Изкушението да определяте така коефициентите, че бързо да привличате играчи, си струва и не трябва да се пропуска.