На Живо в betfair

Пряко предаване в Betfair

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Какво ще намерите в секцията за пряко предаване на Betfair

Прякото предаване има своето особено очарование и притегателна сила за залагащите. И има защо. Емоциите, които предизвикват гледането и възможността да изберете залога си според случващото се в момента, са несравними. Можете да избирате от предлаганите в момента коефициенти, а не да разчитате на коефициенти, предложени преди срещата, както е при предварителните залагания.

Като водещ онлайн букмейкър  Betfair предлага предаване на живо; тук ще разгледаме по-подробно тази секция на букито, в която всеки ден се предлагат срещи на живо. Видео предаванията можете да намерите не само в секция Спорт, но и в спортната борса на букмейкъра.

За да видите предстоящите срещи на живо, посетете специалната страница на букмейкъра

livestream

Betfair поддържа и специална страница за програмата с предаванията на живо, която можете да намерите на адрес livevideo.betfair.com. На тази страница можете да сортирате срещите по дата или по спорт, за да откриете интересуващите ви събития.

В програмата ще намерите основна информация като началния час на срещата, както и кои са участниците и от кое първенство е тя.

Какво е необходимо, за да имате достъп до предаване на живо, или пряко предаване

Това е безплатна услуга от Betfair. За да можете да я използвате, на първо място трябва да сте регистрирани в сайта. Но трябва и в момента, в който решите да отворите секцията, да сте влезли в профила си. В противен случай няма да можете да видите картина. Още едно условие е в сметката ви да има наличен депозит. И така, след като изпълните тези три условия, сте готови да гледате спортни срещи на живо.

Изключения, за които се изисква да правите максимални залози Затвори
Betfair изисква правенето на минимални залози за някои от предаванията: за конните състезания и за състезанията с хрътки. Първо трябва да направите минималния залог и след това ще можете да гледате състезанията, които сте избрали.

Предаванията на живо изискват наличие на Adobe Flash на компютъра ви Затвори
Не забравяйте, че за да можете да гледате предавания на живо, трябва на компютъра ви да е инсталирана програмата Adobe Flash. Ако нямате тази програма, ще бъдете насочени от къде да я изтеглите.

Как можете да разберете дали дадена среща се излъчва на живо Затвори
Когато влезете в секция На живо, прегледайте до кои от срещите има триъгълна иконка. Те се излъчват чрез пряко предаване. Изберете срещата, която ви интересува, и влезте в страницата й. В лявата част на екрана ще видите излъчването.

Спортовете, които Betfair предлага на живо

livestreaming бетфеър

За всеки играч е важно какви спортове може да следи на живо в сайта на букмейкъра. Тук задължително ще намерите всички важни срещи от най-значимите спортни турнири.

Популярността на спортовете също е водещ фактор. За по-популярните спортове има излъчване на повече срещи.

Още един фактор е значимостта на състезателите. Срещите с изтъкнати участници също се излъчват в тази секция.

А сега ето списък на спортовете, от които можете да следите срещи на живо в секцията:

както и състезанията, за които споменахме, че трябва да направите минимално залагане, за да ги следите на живо – конни състезания и състезания с хрътки.

Но Betfair винаги се стреми да предлага на живо най-интересните срещи и в други спортове, така че ако се провежда значим турнир от друг спорт, той също се излъчва в тази секция. Така че играчите, които са фенове на спортове като снукър, крикет, хокей на лед, хандбал, дартс, ръгби лига, боулс, също могат да намерят излъчвания на живо на най-значими срещи от тези спортове.

Малко повече за екрана на предаването на живо

Както вече знаете, щом видите до интересуваща ви среща триъгълната икона, която по принцип означава Play и отворите страницата на срещата, започвате да следите срещата в развитие.

Настройките за екрана се намират в долната част. Трябва само да предвижите мишката по екрана, и те ще се появят. С бутона Play/Stop ще пускате или спирате предаването. Освен това имате и настройка за силата на звука.

Ако искате да виждате по-голяма картина, изберете червената стрелка, за да я разширите.

Честотата на опресняване на картината също е важна. Можете да я зададете чрез иконата в червения квадрат. Тази икона ще ви трябва, ако имате слаба интернет връзка.

Залагайте в секцията На живо от мобилни устройства

livestream betfair

За да залагате в секцията с предавания на срещи на живо, можете да използвате и мобилно устройство с Android или с iOS.

Не пропускайте водещи турнири, които Betfair предава на живо

Използвайки тази секция, феновете на футбола могат да залагат на водещи футболни турнири като Серия А, Английската купа, Азиатската шампионска лига и други.

За любителите на залагания на тенис букмейкърът предава на живо Мастърс турнири, Ролан Гарос, US Open и други.

Баскетболните първенства на живо ще ви предложат срещи от NBA, Еврокупа, Евролига, първенствата на страни като Франция, Италия, Испания, и други.

Ако залагате на конни състезания, водещите събития като състезанията в Аскът, Саутуел, Донкастър и други се отразяват на живо в секцията на Betfair.