мобилни устройства

Залози от мобилни устройства в Betfair

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Как да залагате, когато искате да използвате Betfair на мобилно устройство

Онлайн букмейкърите предлагат всички улеснения и условия за залагане за играчите. Едно от изискванията на играчите е възможността да използват мобилни устройства. Betfair предлага едни от най-добрите условия за фенове на залози чрез смартфони и таблети. Можете да изберете залагания през браузъра на мобилното ви устройство. Можете да използвате и мобилните приложения. Те са две – за спортната секция и за борсата.

Със залагания през смартфон или таблет получавате всички възможности от сайта на букмейкъра, а и бонусите са същите.

Удобствата, които получавате за залагания в мобилната версия

betfair mobile функции

Удобствата, които Betfair ще ви предложи с отварянето в мобилния браузър или чрез приложението, са не по-малко от тези, които получавате с отварянето на сайта на компютър. Можете лесно да извършвате всички дейности, свързани с регистрацията, депозирането и тегленето, връзка с оператор ако имате въпроси, използване на опцията Cash Out, игра на борсата и игра в реално време.  

Интерфейсът е удобен, олекотен. Това се отнася както за секция Спорт, така и за секция Борса. Навигацията е лесна, бързо ще намирате необходимите бутони. Превключването между отделните спортове също се извършва с лекота.

Вече споменахме използването на Cash Out и игра в реално време. Ще намерите Cash Out на видно място в долната част на екрана. Независимо в кой раздел сте, тя ще бъде постоянно налична. Така лесно можете да оттеглите залог по-рано от приключването на среща. А събитията за избор при игра в реално време също ще имате лесен достъп – ще ги виждате на челно място на екрана.

Ако се интересувате от акцентите в секция Спорт или в секция Борса, ще ги намерите под събитията на живо.

Как се прави залог през смартфон или таблет в Betfair

betfair mobile

Процесът на залагане е лесен и не е различен от процеса на правене на залози в стандартния сайт на букмейкъра. Просто се спирате на селекция, на която искате да заложите и избирате пазар. След това трябва да маркирате избрания коефициент. Ще се отвори нов прозорец, в който ще можете да поставите прогнозата си. А в секция Спорт можете да използвате фиш, в който да добавите своите предположения, а след това да добавяте още селекции.

Изборът на коефициенти в секция Борса се извършва по следния начин. Плъзгате пръст, сякаш обръщате страница, и преглеждате стойностите За и Срещу.

Специфика при отваряне в мобилен браузър

betfair мобилна версия

При отваряне на адреса на Betfair системата автоматично ще разпознае мобилното устройство и ще зареди мобилната версия. Размерите й са съобразени с екраните на мобилните устройства. Ще намерите основните функции на челни места, така че няма да се налага да търсите дълго.

Една особеност, която трябва да имате предвид, е че при отваряне на сайта на Betfair автоматично ще бъде заредена секция Спорт, или Sportsbook. Ако искате да отворите секция Борса, трябва да въведете следния адрес: Betfair.com/exchange/plus.

Специфика при използването на мобилни приложения

Приложенията са безплатни и са в два варианта – за устройства с Android и устройства с iOS, двете най-популярни системи. Напомняме, че букмейкърът предлага отделно приложение за секция Спорт и отделно за Борса. Свалете съответното приложение, инсталирайте го и сте готови за залагания. Можете да свалите приложението за iOS устройства от App Store, а приложението за устройства с Android се сваля от сайта на букмейкъра. Тъй като това не е приложение от Google Play, ще трябва да отворите настройките за сигурност и да разрешите използване на приложение от неизвестен източник.

Отворете инсталираното приложение и въведете „Betfair“ в полето за търсене. При iOS устройствата ще трябва да въведете код за защита на екрана – с цифри или чрез пръстов отпечатък. Така ще се достъп само за вас, собственика на мобилното устройство.

Коефициентите в секция Спорт и секция Борса с мобилни приложения Затвори
При използване на приложението за секция Спорт ще можете да залагате с фиксирани коефициенти, а с приложението за секция Борса ще можете да търгувате коефициенти.

Необходима ви е стабилна интернет връзка Затвори
За да можете да залагате без проблеми и да не изпитате неприятни изненади в ключови моменти, трябва да сте сигурни, че разполагате с достатъчно мобилни данни. Всъщност приложенията използват по-малко мобилни данни, което също може да се окаже от значение за вас.

Начините на плащане при използване на мобилната версия и приложенията Затвори
И при избора на начин на плащане сте максимално улеснени от Betfair – можете да избирате от същите методи за депозиране и теглене, както в стандартния сайт.