Конни надбягвания от Betfair

Конни надбягвания от Betfair

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Най-важните конни състезания с много възможности за залагания в Betfair

Конните състезания са сред основните спортове в Betfair, тъй като това е една от областите с най-големи традиции във Великобритания. Всички основни състезания на най-важните писти се отразяват и се предлагат за залагания, затова можете да се впуснете в този спорт и да откриете неговото очарование и предизвикателства за залагания. Ако следите Grand National, Royal Ascot, Cheltenham и други основни конни състезания, ще намерите залози за тях в сайта на Betfair.

И тук ще откриете не само актуалните за деня състезания, но и различни видове залози за тях, както и атрактивни коефициенти. За този основен спорт букмейкърът предлага по традиция най-високите коефициенти, които ще намерите онлайн. Така че е важно да се възползвате от тези залози от типа Best Odds Guaranteed – Гарантирано най-добри коефициенти.

Какви пазари ще намерите за конните състезания в сайта на Betfair

пазари за конни надбягвания

След като прегледате информацията за това, в каква форма са конете, които ще участват в даденото състезание, как са се представили в последните шест състезания, прегледайте пазарите. За да ви помогнем, ще изброим основните съкращения, така че да се ориентирате какво означават пазарите и кой да изберете.

В сайта на Betfair за конните състезания ще намерите следните съкращения:

  • TBP – да се класира
  • NTF – да не завърши
  • FAV - фаворит
  • WO Fav – без фаворит
  • AvB – два коня един срещу друг
  • FC - прогноза
  • RFC – обратна прогноза

Можете да заложите на крайния победител, или на крайния победител с началния коефициент. Можете да направите залога си върху точното място, на което ще завърши избраният от вас кон. Друг възможен залог конят е да завърши състезанието на едно от първите три места. Ще откриете и други възможности за залози.

По-специални и по-предизвикателни са например залозите за най-добър треньор, във Великобритания, в Ирландия, или в друга страна. Можете да заложите и на най-добрия жокей за даденото състезание. Ще откриете и възможности за други специални залози в тази секция.

Допълнителни данни от Timeform, които да използвате при залаганията

timeform

Възползвайте се от прогнозите, които предоставя Timeform. Това е специализирана компания, която се занимава с обработване на данни от конни състезания и надбягвания с хрътки.

Компанията се намира в Англия, в Халифакс, Уест Йоркшър. Тя е собственост на Betfair от 2006 година, а през 2016 година е притежание на Paddy Power Betfair.

Рейтингът, който Timeform дава на конете, се изразява във фунтове тегло и се определя след внимателно анализиране на бягането на всеки кон, сравнено с това на другите коне. Използва се скала с тегло за дадено разстояние.

Използвайки данните от Timeform, можете да търсите даден кон, като посочите критериите, които важат за него. Системата ще филтрира резултатите за участващите коне и ще ви покаже тези, които отговарят на зададените от вас критерии. Например можете да пуснете търсене за конете, които са с най-добрите жокеи, конете, които са спечелили последното състезание, в което са участвали, и т.н. Ще видите и коефициентите за всички коне, отговарящи на критериите за търсене, така че можете веднага да прецените дали да направите залога си.

Търсене по азбучен ред

видове конни надбягвания

Това е друга удобна възможност за търсене в секцията, посветена на конните състезания. Тук ще можете да търсите в базата данни на букмейкъра и да намерите бързо състезателя, от когото се интересувате. Към всеки състезател ще видите данни за следващите му участия, които също ще улеснят бъдещите ви залагания.

Използване на опцията за спиране на залога

И при конните състезания можете да се възползвате от опцията на Betfair за спиране на залога, или Cash Out. Когато установите, че резултатът за коня, на който сте заложили, с развива в неблагоприятна посока, можете да спрете залога, за да не понесете голяма загуба.

Залагания на конни състезания в секция Борса

спортна борса за конни надбягвания

Както и за другите спортове, така и за конните състезания можете да намерите възможности за залагания в секция Борса. Предимството на борсата за играчите – възможността те да определят коефициентите за залаганията, привлича много играчи. Разбира се, трябва да предложите коефициенти, които да бъдат по-бързо посрещнати от други играчи, търсещи залагания на борсата. Това означава, че коефициентите ви не трябва да са прекалено високи.

В секция борса трябва да намерите Конни надбягвания, за да отворите раздела. Можете да използвате и раздела Днешна карта за надбягванията, в която ще видите надбягванията за деня, подредени хронологично.

Както и за другите спортове, в секция борса можете да правите залози ЗА и СРЕЩУ. Залогът ЗА означава, че при победа на дадения кон ще спечелите. Залогът СРЕЩУ означава, че ако даденият кон не победи, вие ще спечелите.

Програмата за състезанията с коне

Програмата на състезанията с коне е налична за деня и за следващите два дни. Изберете събитие от нея, за да видите какви възможности за залози ще имате.

Можете да изберете състезанията за конкретна държава, а можете да потърсите и конкретно състезание, използвайки менюто. Избора можете да направите и от централната част на сайта, и използвайки менюто отляво.

Конни състезания на живо

Когато видите бутона Play към дадено състезание, това означава, че ще се предлага за гледане на живо. Можете да планирате да гледате състезанието и да залагате в процеса на провеждането му.

Ако до началния час на конното състезание има зелена точка, това означава, че това състезание се предава на живо в момента. Можете да се включите и да направите залозите си, гледайки провеждането му.

Трябва да имате предвид, че картината от състезанията на живо е достъпна само за регистрирани потребители в сайта на Betfair. Така че ако не сте регистрирани и не сте влезли в профила си, няма да можете да наблюдавате предаване на живо.

Още едно изискване, за да можете да следите на живо конни състезания, е да направите минимален залог. Това е изискване на Betfair само за някои спортове. Направете изисквания минимален залог и ще получите достъп до предаването на състезанието на живо.

Конните състезания носят много емоции и заедно с тях много възможности и предизвикателства за залагания, не само за жителите на страни с традиции в този вид състезания. Присъединете се към запалянковците и желаещите да залагат в сайта на Betfair и се възползвайте от отличните коефициенти и разнообразието на залози.