Електронни спортове в Betfair

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Електронните спортове в секциите Спорт и Борса, пазари, коефициенти и залагания на живо

Напоследък се увеличи интересът на залагащите към електронните спортове. Всъщност това са компютърни игри, които се развиват като спортни срещи. И отделни играчи, и отбори се състезават подобно на реалните срещи и играчите могат да направят залаганията си върху тях в секцията за електронни спортове на Betfair. Струва си да се потопите в света на тези спортове, от една страна заради новото изживяване, а от друга, както при залаганията на реалните спортове, и тук имате възможности да пробвате интуицията и късмета си. А и коефициентите, които ще намерите в този раздел на букмейкъра, често са много добри.

И тук можете да намерите не само отделни срещи, но и турнири. Турнири по тези спортове се организират на световно ниво, така че и такива събития няма да ви липсват. Дори ако започнете като начинаещи в секцията за електронни спортове, наблюдавайки ще придобиете полезна практика, която ще ви бъде много полезна по-нататък в залаганията.

Намерете секцията за електронни спортове – Esports

esports в betfair

За да можете да залагате в секцията за електронни спортове, трябва да сте регистрирани в сайта на букмейкъра. Ще влезете в секцията от главната секция спорт. Намерете Esports сред спортовете, които поддържа Betfair. Кликнете върху тази опция и ще се отвори прозорец със срещите.

Срещите и състезателите са дадени в списък, подобно на срещите и състезателите в другите секции. Изберете среща или играч и направете залога си.

Можете да прегледате само срещите за деня или срещите от даден турнир. След като изберете конкретна среща, ще се отвори страницата за нея и ще видите всички пазари, които се предлагат.

Можете да прегледате електронните спортове, предлагани в секция Борса

И в секция Борса има предложения за срещи по електронни спортове. И тук след избор на Esports ще видите предстоящите срещи, подредени по дни.

Видовете спортове, които ще намерите в Betfair

Естествено Betfair отразява най-важните състезания и турнири и в този вид спортове. Така че ще имате богати възможности за избор. Ако искате да се подготвите преди избора си, а и ние препоръчваме това, първо потърсете в мрежата информация за представянето на избраните от вас играчи или отбори в последно време. И така, ето какви заглавия ще намерите в тази секция:

 • Counter Strike: GO
 • Counter Strike: GO ESEA
 • Global StarCraft 2 – League
 • Call of Duty
 • Overwatch – League
 • LOL – NA LCS Spring Split

Тези названия са названията на игрите и на турнирите по тези игри. И тук ще видите на коя дата е всяка среща, в колко часа започва, а също и коефициентите към нея.

Най-популярните са Counter Strike: GO и League. Те са най-добре застъпени както в секция спорт, така и в секция Борса. Така че за тях ще намерите най-много срещи и турнири.

Една особеност, която трябва да имате предвид при залаганията на електронни спортове, че че можете да залагате само на това, кой ще победи в срещата. Не се предвижда равенство, така че не търсете тази опция за залагане в секцията за електронни спортове.

Пазарите, които се предлагат за срещите по електронни спортове

esports залози

По принцип пазарите зависят от вида на дадения електронен спорт и от самата игра. Общо взето, ще намерите следните пазари:

 • краен резултат от срещата
 • точен резултат от срещата
 • победител на карта 1 или победител на карта 2
 • домакинът да спечели или не карта
 • гостът да спечели или не карта
 • над или под 2,5 карти
 • хендикап

както и други пазари.

Ако играете в раздела на секция Спорт, ще можете да залагате основно на това, кой ще спечели срещата. Ако ви интересуват повече възможности, трябва да потърсите електронните спортове в раздела Борса – там освен пазари ще намерите и доста високи коефициенти.

Какви коефициенти ще намерите в Esports

Вече споменахме, че и тук букмейкърът предлага коефициенти. И тук ще имате играчи и отбори фаворити и играчи и отбори аутсайдери. Въз основа на това се формират и коефициентите. Понякога тези коефициенти са почти равни, което означава, че ще наблюдавате много оспорвани състезания. Ако имате опит в електронните игри и сте гледали електронни спортове по интернет, ще имате опит, който ще ви бъде от полза. Отново напомняме, че по-голям шанс за високи коефициенти имате на борсата на Betfair.

Залагания на живо на електронни спортове

esports на живо

И за любителите на залаганията на живо за тези спортове по-подходящо място е разделът Борса. След като влезете в раздела Esports, ако има среща на живо, тя ще бъде показана. В секция Спорт по-рядко ще намерите пазари за срещи на живо за електронни спортове.

Не очаквайте да намерите много информация. Ще видите пазарите и коефициентите. За да си помогнете, е добре да намерите сайт, в който можете да следите развитието на срещата в реално време. Такива сайтове са доста, а някои предават и пряка картина, което е още по-добър вариант.

Ще можете да избирате пазарите от менюто отляво. След като изберете опцията за залог, който искате да направите, ще видите коефициентите за тази опция в централната част на екрана.