Електронни спортове в Betfair

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Електронните спортове в секциите Спорт и Борса, пазари, коефициенти и залагания на живо

Напоследък се увеличи интересът на залагащите към електронните спортове. Всъщност това са компютърни игри, които се развиват като спортни срещи. И отделни играчи, и отбори се състезават подобно на реалните срещи и играчите могат да направят залаганията си върху тях в секцията за електронни спортове на Betfair. Струва си да се потопите в света на тези спортове, от една страна заради новото изживяване, а от друга, както при залаганията на реалните спортове, и тук имате възможности да пробвате интуицията и късмета си. А и коефициентите, които ще намерите в този раздел на букмейкъра, често са много добри.

И тук можете да намерите не само отделни срещи, но и турнири. Турнири по тези спортове се организират на световно ниво, така че и такива събития няма да ви липсват. Дори ако започнете като начинаещи в секцията за електронни спортове, наблюдавайки ще придобиете полезна практика, която ще ви бъде много полезна по-нататък в залаганията.

Намерете секцията за електронни спортове – Esports

За да можете да залагате в секцията за електронни спортове, трябва да сте регистрирани в сайта на букмейкъра. Ще влезете в секцията от главната секция спорт. Намерете Esports сред спортовете, които поддържа Betfair. Кликнете върху тази опция и ще се отвори прозорец със срещите.

Срещите и състезателите са дадени в списък, подобно на срещите и състезателите в другите секции. Изберете среща или играч и направете залога си.

Можете да прегледате само срещите за деня или срещите от даден турнир. След като изберете конкретна среща, ще се отвори страницата за нея и ще видите всички пазари, които се предлагат.

Можете да прегледате електронните спортове, предлагани в секция Борса

И в секция Борса има предложения за срещи по електронни спортове. И тук след избор на Esports ще видите предстоящите срещи, подредени по дни.

Видовете спортове, които ще намерите в Betfair

Естествено Betfair отразява най-важните състезания и турнири и в този вид спортове. Така че ще имате богати възможности за избор. Ако искате да се подготвите преди избора си, а и ние препоръчваме това, първо потърсете в мрежата информация за представянето на избраните от вас играчи или отбори в последно време. И така, ето какви заглавия ще намерите в тази секция:

 • Counter Strike: GO
 • Counter Strike: GO ESEA
 • Global StarCraft 2 – League
 • Call of Duty
 • Overwatch – League
 • LOL – NA LCS Spring Split

Тези названия са названията на игрите и на турнирите по тези игри. И тук ще видите на коя дата е всяка среща, в колко часа започва, а също и коефициентите към нея.

Най-популярните са Counter Strike: GO и League. Те са най-добре застъпени както в секция спорт, така и в секция Борса. Така че за тях ще намерите най-много срещи и турнири.

При електронните спортове не можете да залагате на равенство

Една особеност, която трябва да имате предвид при залаганията на електронни спортове, че че можете да залагате само на това, кой ще победи в срещата. Не се предвижда равенство, така че не търсете тази опция за залагане в секцията за електронни спортове.

Пазарите, които се предлагат за срещите по електронни спортове

По принцип пазарите зависят от вида на дадения електронен спорт и от самата игра. Общо взето, ще намерите следните пазари:

 • краен резултат от срещата
 • точен резултат от срещата
 • победител на карта 1 или победител на карта 2
 • домакинът да спечели или не карта
 • гостът да спечели или не карта
 • над или под 2,5 карти
 • хендикап

както и други пазари.

Ако играете в раздела на секция Спорт, ще можете да залагате основно на това, кой ще спечели срещата. Ако ви интересуват повече възможности, трябва да потърсите електронните спортове в раздела Борса – там освен пазари ще намерите и доста високи коефициенти.

Какви коефициенти ще намерите в Esports

Вече споменахме, че и тук букмейкърът предлага коефициенти. И тук ще имате играчи и отбори фаворити и играчи и отбори аутсайдери. Въз основа на това се формират и коефициентите. Понякога тези коефициенти са почти равни, което означава, че ще наблюдавате много оспорвани състезания. Ако имате опит в електронните игри и сте гледали електронни спортове по интернет, ще имате опит, който ще ви бъде от полза. Отново напомняме, че по-голям шанс за високи коефициенти имате на борсата на Betfair.

Залагания на живо на електронни спортове

И за любителите на залаганията на живо за тези спортове по-подходящо място е разделът Борса. След като влезете в раздела Esports, ако има среща на живо, тя ще бъде показана. В секция Спорт по-рядко ще намерите пазари за срещи на живо за електронни спортове.

Не очаквайте да намерите много информация. Ще видите пазарите и коефициентите. За да си помогнете, е добре да намерите сайт, в който можете да следите развитието на срещата в реално време. Такива сайтове са доста, а някои предават и пряка картина, което е още по-добър вариант.

Ще можете да избирате пазарите от менюто отляво. След като изберете опцията за залог, който искате да направите, ще видите коефициентите за тази опция в централната част на екрана.