Депозиране

Депозиране на средства в Betfair

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Депозирайте бързо и лесно в Betfair

След като сте се регистрирали в Betfair, следващата стъпка е да направите депозит, за да можете да разполагате със средства за залагане. Тук ще дадем описание на начина на депозиране, какви валути се приемат и какви карти е подходящо да използвате за депозиране в сайта, както и важна информация, свързана с банковите карти, която ще ви бъде полезна.

Процедурата за захранване

Начинът на депозиране е бърз и удобен. Трябва просто да влезете в профила си в Betfair, след като въведете потребителското си име и паролата си. Намерете линка Моята сметка горе вдясно. До него ще видите бутон, оцветен в сиво, с надпис Депозит.

След като натиснете бутона, ще се отвори нова страница. Тук ще можете да направите захранване на сметката си в букмейкъра. Използвайте менюто: в Плащания трябва да посочите Депозит. Изберете начина на депозиране и въведете сумата, която желаете да внесете. В зависимост от метода, избран от вас, сайтът ще изиска допълнителни данни, след попълването на които депозирането ще бъде извършено. Ще видите сумата в сметката си почти веднага. Изключение прави само депозирането с банков превод, за което ще бъдат необходими няколко дни, докато сумата се появи в сметката ви.

Регистриране на банкова карта преди първо плащане с този метод

Когато за първи път правите плащане чрез банкова карта, дебитна или кредитна, ще трябва да изберете Добавяне на нова карта и да попълните данните за тази карта. Те включват:

  • номер на картата
  • срок, до който е валидна
  • CV2 код – това е трицифреният код, състоящ се от последните три цифри на обратната страна на картата.

Трябва да имате предвид, че букмейкърът приема само следните дебитни и кредитни карти:  VISA, Visa Electron и MasterCard.

Ако ще използвате електронен портфейл

Ако ще използвате електронен портфейл като начин на плащане, след избора на начина трябва да попълните информация за акаунта: това включва ID на сметката в портфейла, имейл адреса, свързан с него, и други данни, които са необходими за регистрирането на този метод.

В Betfair можете да използвате Skrill и Neteller.

Плащане чрез ePay

Това е популярен електронен начин на разплащане, който можете да използвате и в сайта на Betfair. За да го регистрирате, ще е необходимо да въведете клиентския си номер или имейл адреса си. За да направите превод на сума за депозит, процедурата е както при другите външни плащания чрез ePay: след попълване на формата за превод ще получите на телефонния си номер код за потвърждение на плащането и след въвеждането му ePay ще извърши плащането.

Плащане чрез банков превод и чрез PaysafeCard

Можете да използвате и един от тези два метода. Но банковият превод е единственият начин на депозиране, при който до появата на сумата в сметката ви в Betfair трябва да минат минимум два, максимум пет дни.

Вторият има предимството, че не се налага да използвате данни за банкова карта, а да купите от предплатените карти PaysafeCard, като изберете между стойности на 10, 20, 50 и 100 лева. След това за депозиране е необходимо само въвеждане на пина върху картата. Можете да я използвате, докато изчерпите сумата на картата.

Обърнете внимание на минималната сума за депозиране с избрания от вас метод

Минималната сума за депозиране в онлайн букмейкърския сайт е различна за различните начини на плащане. За да бъде приет депозитът ви, трябва да спазите това изискване. Най-малка е изискваната минимална сума за депозиране чрез ePay – 5 евро; за депозиране чрез карта се изискват минимум 6 евро; 10 евро са минималните депозити, изисквани за Skrill и за PaysafeCard, а за Neteller и банков превод минималният изискван депозит е най-голям – 15 евро.

Валутите, в които се приемат депозити

Освен в евро букмейкърът приема депозити в:

  • британски лири
  • щатски долари
  • австралийски долари
  • шведски крони
  • датски крони
  • хокгконгски долари

Възможни проблеми, свързани с регистрирането на карти

Ако изпитвате проблеми с регистрирането или депозирането с банкова карта, ви съветваме да се свържете с поддръжката. Тук ще посочим някои възможни проблеми и вероятните причини за тях.

Ако не можете да регистрирате картата си

Преди да регистрирате картата си, проверете дали тя е от видовете, които приема Betfair. Ако картата е от вид, неприеман от букмейкъра или ако сте пропуснали, че срокът й на валидност е изтекъл, няма да можете да я регистрирате. Възможна причина за отказ на сайта на букмейкъра да я регистрира е и грешка при въвеждане на номера на самата карта.

Ако искате да промените данните на картата при издаване на нова карта

След като изтече срокът на валидност на банковата ви карта и банката ви издаде нова, можете лесно да въведете датата на валидност на новата карта. Направете това в профила си, като от Моята сметка изберете Данни на моята карта, а след това Промени данните.

Данните, които остават непроменени при издаването на нова карта, са нейният номер и името на картодържателя. Тези данни ще останат непроменени и в профила ви в сайта.

Регистриране на карта, заменяща карта с изтекъл срок, но имаща друг номер

Ако банката ви издаде карта с друг номер, различен от номера на предната карта, ще трябва да я регистрирате като напълно нова карта.

За целта отново от Моята сметка отворете Данни на моята карта, а от там Отпишете данните и ще премахнете регистрацията на старата карта. В някои случаи, в зависимост от депозитите или от периода на използване на старата карта в Betfair, букито може да изиска някои документи и едва след предоставянето им ще можете да отрегистрирате картата.

След това регистрирайте новата карта по начина, описан по-горе за регистриране на карта преди първо депозиране.

Ако не сте изпълнили задължителното условие за верификация на сметката ви в срок от 30 дни след регистрация, също можете да имате проблеми с картата. Във всички случаи се обръщайте към специалистите от поддръжката, за да се установи къде точно е проблемът.

В Betfair ще намерите всички условия за удобно и бързо депозиране, след което можете да започнете да залагате. Изберете подходящия метод за депозиране и непременно спазете процедурата за верификация, изпращайки на букито копия от необходимите документи. Така ще си спестите проблеми и ще можете да започнете залаганията.