До €100 стартов бонус спорт от Betfair

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Стартовият бонус за секция Спорт

При регистриране на сайта на Betfair имате много атрактивна оферта за начален бонус за секция Спорт. Можете да го получите по следния начин. Трябва да знаете какъв е промо кодът – ето го за периода, в който написахме тази статия: ZBBF01. Необходимо е да въведете този промо код докато регистрирате акаунта си в сайта на букмейкъра.

Каква е максималната сума, която може да ви донесе бонусът

registraciq bonus

Максималната сума, която можете да получите с този стартов бонус, е 100 евро. Но тя няма да ви бъде предоставена еднократно. Условието е да правите единични залози, всеки от тях на стойност 5 евро. След като направите пет залога от по 5 евро, ще получите 10 евро бонус, след следващите пет такива залога – още 10 евро, и т.н. Когато повторите 10 пъти тази серия от по пет залога на стойност от по 5 евро, ще достигнете максималната сума на бонуса.

Условията за получаване на стартовия бонус

Тъй като това е стартов бонус, за нови играчи, естествено първото важно условие, на което трябва да отговаряте, е да се регистрирате за първи път на сайта на букмейкъра. Ето и другите условия, които трябва да изпълните, за да получите бонуса:

  • Трябва да сте от България – това е бонус за български играчи.
  • Трябва да въведете промо кода за офертата при регистриране на акаунта си.
  • Не трябва да депозирате с електронен портфейл Skrill или Neteller, тъй като офертата не важи за играчи, правещи депозити чрез тези два метода на плащане.
  • Още веднъж подчертаваме, че единичните залози, които трябва да правите в серии от по пет, трябва да са на сума 5 евро всеки. Залози на други суми няма да допринесат за получаването на бонуса.
  • Залозите, които правите, за да получите бонуса, трябва да са на различни пазари, с коефициент най-малко 1,20.
  • За получаването на бонуса няма да допринесат залози на различни системи.
  • Ако решите да залагате в секция Спортна борса, тези залагания също не се смятат към залаганията за получаване на бонуса.
  • Ако в процеса на залагането решите да използвате опцията спиране на залога, или Cash Out, този залог няма да допринесе за получаването на бонуса.

Едно предимство на този бонус, освен сумата, разбира се, е, че не трябва да го разигравате. Към предложението на Betfair няма такова изискване.

Непременно спазете срока на валидност на стартовия бонус

срок на бонуса

Офертата, която разглеждаме, за стартов бонус от до 100 евро, се предлага от Betfair за срок от 30 дни. Важно е да направите залозите си в този срок, за да изпълните условието. Сумата е много атрактивна, затова не е добре да изпускате възможността за бонус, която ви предоставя букмейкърът, за да отбележи присъединяването ви към големия брой играчи в системата на Betfair.

Препоръки

Не бързайте с големи залози – за това ще ви помогне стартовият бонус Затвори
За нови играчи е по-добре да започнат със залагания на малки суми. Това е и предимството на използването на стартовия бонус за спортната секция. Ще получите възможността да започнете играта си с много залози от по 5 евро, а и ще бъдете възнаградени с бонусна сума за всеки пет залагания, отново бонусна сума за следващите пет залагания от по 5 евро, и т.н. Мисълта за бонуса и за максималния му размер ще ви предпази от залагания на големи суми още от самото начало.

Важно – не бъркайте стартовия бонус за спортни залагания с този за секция Спортна борса Затвори
Betfair предлага два бонуса на новорегистрирани от България. За секция Спорт предложението е бонусът, който описахме по-горе. Букмейкърът предлага и бонус за секция Спортна борса. Не бъркайте двете оферти, всяка от тях важи само за съответната секция. Бонусът за секция Спорт е изключително примамлив, струва си да му отдадете предпочитание при регистрацията си.