Залози на баскетбол в Betfair

Залози на баскетбол в Betfair

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Залагания на баскетбол – в спортната секция и на борсата на Betfair

Баскетболът е сред най-популярните спортове и е на едно от първите места за играчите, които искат да направят своите залози в системата на Betfair. Букмайкърът ви предлага много възможности за избор на баскетболни срещи и за залагания, както и атрактивни коефициенти. Освен предварително можете да залагате и на баскетболни срещи на живо. Още една възможност за обогатяване на опита ви е спортната борса на Betfair.

Направете избора си от списъка със срещи и турнири по баскетбол

basketball betfair

Изберете линка за баскетбол, след като влезете в спортната секция. В страницата, която ще се отвори от линка, ще видите списък на срещите и турнирите по баскетбол, на които можете да направите своите залагания. Както вече посочихме, не само предстоящите мачове, но и тези, които се играят на живо, са включени в списъка. От менюто ще можете да видите събитията за деня. Ще можете да разберете и дали даден мач се предава на живо и да направите съответното залагане на живо на него. Ще разберете това по наличието на иконка с часовник.

В списъка са посочени срещите, към всяка от тях дата на провеждане и час на започване, а след това и пазарите. Основните пазари са Краен победител, Хендикап, както и Общ брой точки. Ще видите и коефициентите за всяка среща. Така ще можете бързо да направите избора си и да направите своите онлайн залагания.

Ще намерите срещи от водещи баскетболни турнири

В баскетболната секция на Betfair ще намерите всички водещи турнири в този спорт. NBA, ФИБА Шампионска лига, Евролига – мъже и жени, Аустрелиън НБЛ и много други. Изборът е голям, ще намерите срещите, от които се интересувате.

Натиснете бутона за дадения турнир и ще се покажат мачовете – предстоящите и предаваните на живо в дадения момент. Към всеки баскетболен мач са дадени пазарите и коефициентите. За да видите по-подробно пазарите за даден мач, кликнете на него и ще отворите индивидуален прозорец с повече информация.

Коефициентите за баскетболните срещи

Коефициентите, които предлага Betfair за баскетболните мачове, са традиционно добри, а за някои мачове те са и по-високи в сравнение с онлайн предложенията за баскетболни мачове в тази индустрия.

Още една възможност за разнообразяване на коефициентите ви предлага секция Борса на букмейкъра. Това е мястото, където след избор на срещата ще можете да поставите ваши коефициенти. След това изчакайте, докато се отзоват други играчи, които да посрещнат офертата ви. Ако се чувствате подготвени да избирате вие коефициентите, трябва да опитате залагания на баскетбол в секция Борса. Тук можете да зададете и по-високи коефициенти, с които има шансове за по-високи печалби.

Пазарите при залозите на баскетбол

видове пазари на баскетбол

В баскетболната секция ще намерите голям брой пазари, тоест и разнообразието от залози, които можете да правите на баскетболни срещи по ваш избор, е гарантирано. Пазарите са общо над 50. Ако сте начинаещи, започнете с обикновените, традиционни пазари, а за играчите с доста опит, които могат да пробват и по-сложни и по-трудно предсказуеми пазари, Betfair също има богат избор.

Ето най-важните пазари, които ще намерите в тази секция:

  • Кой ще реализира първото попадение в коша
  • Краен резултат от мача
  • Как ще завърши първото полувреме
  • Общо точки (под/над)
  • Хендикап залози
  • Кой играч ще отбележи най-много точки

Направете избора си внимателно, за да можете да постигнете успех. Някои пазари могат да бъдат блокирани по време на срещата, поради развоя на мача.

Можете да залагате на живо на дадена баскетболна среща, както в спортната секция, така и в секция Борса. Ще имате подробна информация на разположение. Ще видите данните за коефициентите, както и резултата до дадения момент. Ще намерите пазарите отдясно на екрана. Изберете дадения мач и можете да го гледате в реално време. Самото гледане е безплатно, така че ако първо искате да придобиете известна практика, не е задължително да правите залог. Ще намерите интерактивни схеми, за да получите информация за най-важните моменти в дадения мач. Ще имате също така на разположение и статистика за мачовете.

Броят на мачовете, които се предават на живо, е голям. Всеки ден можете да намерите такива предавания. В това отношение Betfair изпъква и радва феновете на баскетбола и на залаганията на тази спорт. Дори и по-малко важни първенства се отразяват на живо.

Залагания на баскетболни срещи в секция Борса

Ще намерите баскетбола в централната лента за навигация. Изберете спорта и ще видите кои мачове са на живо и кои предстоят за деня или за следващия ден. По-дългосрочен списък на срещите ще получите, когато изберете бутона Предстоящи.

Други начини да филтрирате информацията включват хронология, по време, ТВ – с този филтър ще видите дали ще има пряко предаване на мача, както и Посрещната сума – тук ще видите каква е общата сума на залозите за дадения мач.

В секция Борса залозите за СА и СРЕЩУ. Трябва да имате предвид тази особеност на залозите в секцията. Ако заложите ЗА за отбор в мач, залогът ви ще спечели, ако даденият отбор спечели. Ако заложите СРЕЩУ отбор, ще спечелите, ако даденият отбор не спечели.

Тук особено привлекателни са възможностите вие да определяте коефициентите и да се изправите срещу други реални играчи. Ще печелите, когато вашите залози се окажат верни, а техните прогнози се окажат грешни.

Трябва да споменем и това, че пазарите в тази секция са по-малко, отколкото в спортната, но това не е проблем, като се има предвид възможността да сравните своите умения и знания с тези на множество други играчи.

Застраховане на акумулаторни залози с ACCA EDGE

acca edge

За играчите, които харесват залагания с акумулатори, Betfair предлага уникалната застраховка ACCA EDGE. С нея ще получите обратно парите си, ако една от селекциите ви се окаже неуспешна. Изборът на застраховката може да се направи от фиша. Иконата за застраховане се появява долу отляво. При избор на застраховката ще се намали общият коефициент за селекциите ви, но пък залогът ви ще бъде застрахован. Можете да се подсигурите срещу поемане на висок риск с избора на ACCA EDGE.

И така, с богатите възможности за следене на баскетболни мачове, с разнообразието от пазари и залози и в спортната борса Betfair е ненадминат за поставяне на залози и придобиване на опит в залаганията на баскетбол. Можете да използвате и уникалната за букмейкъра застраховка ACCA EDGE.