betfair

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 
Временно betfair прекратява примането на залози на българските клиенти. Все още всеки може да ползва всички действия от раздел “Моята сметка”.

BetFair Промо Бонус
при нова регистрация

Направете си регистрация от този промоционален линк и ще получите Бонус от 100 EUR при извършване на първи депозит на същата стойност.

Terms & Conditions Apply

Регистрация в betfair

Ревю на betfair

betfair 1

Българските фенове на онлайн залаганията имат повече от богат избор. Не малко сайтове за залози получиха лиценз и вече свободно могат да предлагат своите развлекателни услуги на родния пазар. Betfair е една от компаниите, които в последните години се развиват успешно и биват популяризирани в България. Онлайн букмейкърът е съсредоточил своите усилия в развитието на спортните залози. Слави се с една от най-добрите спортни борси, в която хиляди потребители показват своите познания и се изявяват, като трейдъри. Достъпът до бетфеър се осъществява директно през официалният линк, като сайтът е преведен и на български език. Не са ви нужни алтернативни или временни линкове, които се губят с времето. Залагането е напълно легално и не е обвързано с допълнителни такси.

Стартът на развлекателната фирма бива даден в началото на новото хилядолетие от две иновативни и предприемчиви личности. Идеята за реализиране на спортна борса хрумва на Андрю Блек и Едуард Рей. Проектът им се оказва напълно успешен и години наред betfair няма конкуренция. През 2012-та година решават да продължат своето развитие с добавяне на стандартни спортни залози, като за кратко време те се превръщат в истински хит и се радват на огромен интерес от страна на залагащите. В наши дни за компанията работят почти 2000 души от цял свят, като дори някои наши сънародници успяха да развият своята професионална кариера благодарение на betfair. Фирмата се радва на страхотни годишни печалби, като отчита постоянен ръст в залаганията и броят на регистрираните потребители. Вие може да станете член на платформата безплатно, след като се регистрирате и верифицирате своя акаунт. Ако все още не сте наясно с възможностите, които ви предлага бетфеър, прочетете нашето подробно ревю и се запознайте с всичко актуално около букмейкъра.

Как да използваме сайта?

Домейнът на онлайн букмейкъра е изключително лесен за запомняне, а самият сайт е лесно откриваем в търсачките. Потребители, които влизат в сайта от България, веднага биват разпознавани от системата и пренасочвани към българската версия на сайта. Това внася допълнително удобство и улеснява използването на сайта. На началната страница ще откриете всички нови и актуални промоции, както за редовните потребители, така и за новите клиенти. Подробно описани са техните правила и условия, както и размерът на бонуса, който ще бъде получен. Главното меню включва всички видове спорт, на които може да се залага в сайта. Има линкове водещи до описание на полезни инструменти за залагащите, като кешаут и price rush. Във фуутъра се намира информация от ключово значение за всички потребители на платформата. Необходимо е те да са запознати с правилата и политиката за отговорен хазарт, която бетфеър води дълги години. Масово хората пропускат подобни детайли и в дадени ситуации е възможно те да окажат влияние на тяхната игра. Сайтът е практичен, с приятен външен вид и разполага с множество функции за бърз и лесен залог.

Регистрация

betfair register

Всеки може да разгледа програмата за деня, да открие различни видове залози, но само регистрираните потребители имат пълен достъп до наличните функции в бетфеър. Процесът по създаване на акаунт не е особено сложен и отнема само няколко минути. Той, обаче, трябва да бъде извършен внимателно и въведената информация да бъде проверена неколкократно за грешки. Важно е да бъдат предоставени точни данни, отговарящи на тези в документите за самоличност.

В горния десен ъгъл се намира бутонът, който ви отвежда до страницата за откриване на сметка. Пред вас ще се отвори прозорче във формата на формуляр. Първата стъпка от откриването на профил е попълване на лични данни. Въвеждат се името и фамилията на заявяващия участие в сайта. Необходимо е да бъде въведена рожденна дата, която се използва, като идентификатор за възрастта на потребителя. Адресът и пощенският код също са задължителни полета. Ако не знаете пощенският код на вашето селище, може да го откриете в сайта на български пощи. Мобилният телефон се използва, като метод за свързване с вас при възникване на проблеми или при опити за хакване на акаунта. Имате избор от три типа ИД, с които да удостоверите, че сте притежател на сметката. Това са стандартният единен граждански номер, булсат номера или номерът ви в НАП. С това завършва попълването на лична информация, но регистрацията не приключва дотук. Създаването на профил в интернет пространството е съпроводено с попълване на информация за акаунта. Имейлът и паролата се използват при вход в сайта, а тайният въпрос при осъществяване на контакт със съпорта. Ако желаете участие в начална оферта, въведете нейния код в съответното поле. С натискане на бутона “Отвори сметка” вие се съгласявате с поставените от betfair правила и гарантирате, че ще ги спазвате през целия си престой в сайта.

Верификация

Един от съществените процеси, който всеки нов член на betfair трябва да изпълни, за да активира напълно своят профил. Верифицирането на акаунта е задължително условие, за да бъде отключена вашата сметка. Процедурата стартира веднага след регистрация, като от вас биват изискани два типа документи. Единият е личен документ (карта или шофьорска книжка), а другият се използва за потвърждаване на адресната ви регистрация (данъчна декларация или банково извлечение от последната половин година).

С изпращането на тези документи вие гарантирате пред betfair, че сте собственик на акаунта и сте въвели коректна информация при регистрацията. Приемат се снимки или сканирани копия на документи, разбира се, ако те са с необходимото качество и данните на тях са ясно отчетливи. Докато не верифицирате профила си, няма да имате достъп до страницата за теглене на средства. В удобно за вас време може да извършите процедурата, като посетите “Моята сметка” и изберете “Потвърдете вашата самоличност”. Акаунти, които не са получили верификация повече от година след създаването им, е възможно да получат ограничения. Екипът обработва вашите документи в рамките на 24 часа и изпраща отговор, дали те биват одобрени. Възможно е да ви се наложи повторно изпращане, ако са възникнали проблеми при първото идентифициране.

Спортни залози

betfair sport

Силата на бетфеър е в спортните залози. Компанията се слави със своето богатство от събития и пазари. Ежедневно се следят хиляди спортни срещи от различни краища на света. Няма ограничения за залагащите. Те могат да комбинират множество спортни събития. Освен познатите ни спортове, като футбол, волейбол, баскетбол, тенис, тук ще откриете нетрадиционни и непознати дисциплини, като крикет, ръгби и други. Опциите за залог достигат впечатляваща бройка, особено, ако събитието е с голяма важност или е част от популярен турнир.

Футболни залози

Това е най-предпочитаният спорт за залагане сред потребителите на betfair. Ще останете приятно изненадани, след като откриете изобилието от пазари в платформата. Двубоите са разделени по страни, за да бъдат лесно откриваеми от потребителите. Опциите за игра също са структурирани според вида на залога. Така например, при “популярни” залози са представени познатите на всеки един от нас събития, като краен изход, гол/гол, точен резултат, двоен шанс, голмайстор в двубоя, кой ще отбележи първи гол. Съществуват още няколко секции. В “отбори” се намират няколко интересни опции, които ви дават шанс да прогнозирате представянето на дадения отбор, дали той ще допусне гол, ще успее ли да реализира и други подобни предложения. Страницата “играчи” е отделена специално за индивидуалното представяне на футболистите по време на срещата. Наличието на залози, като “да отбележи 2 или повече гола”, скоркаст (голмайстор и краен резултат), доказват, че betfair е един от най-богатите откъм пазари букмейкър. Има отделни секции за голове, резултат на почивката, а за по-популярните мачове има, дори залози за корнери и картони. За голяма част от футболните пазари е налична опцията кешаут, а вие имате възможност сами да проверите, дали избраното събитие може да бъде затворено преди неговия край, ако откриете жълтото квадратче над него.

Тенис залози

Също толкова интересен спорт, който вълнува милиони души от всички страни. Развитието му е невероятно, а гледаемостта на част от турнирите достига тази на най-вълнуващите футболни шампионати. Именно поради тази причина, английският букмейкър betfair е поставил тениса на една от водещите позиции в сайта. Следят се всички ежегодни надпревари, без значение тяхната значимост или ранг. В програмата на букмейкъра са налични залози за ATP, WTA, за по-малките чалънджъри и ITF състезания.

Сред пазарите откриваме залог за победител, общия сбор на геймовете и сетовете в срещата, точния й резултат. От бетфеър обръщат сериозно внимание на развитието на първия сет, като са добавили интересни опции за неговото прогнозиране. Разнообразието от хендикапи и алтернативни разлики също ни направиха впечатление. Трябва да споменем за залозите на живо, които са едни от най-добрите в световен мащаб. По време на мача имате възможност да заложите за победител в следващото разиграване или гейм. Разгледайте тиражите и сами ще се убедите в богатството от тенис залози.

Баскетболни залози

Феновете на баскетболните залози са посрещнати с куп предложения. Любимият им спорт е съпроводен с множество опции за игра. Betfair не се съсредоточава само и единствено върху НБА, а залага и на европейския баскетбол, който има своите почитатели. Евролигата, испанският шампионат и другите по-интересни първенства са в полезрението на букмейкъра. Най-използваните пазари за залог сред потребителите са крайният резултат, сборът на точките, както и различните разновидности хендикапи. Важно е да направим уточнение, че тук към крайния изход се включват и евентуални продължения при хикс в редовното време

Други спортове

Betfair предоставя на своите клиенти още много различни спортни залози. Американските спортове, боксовите гала събития и волейболът предизвикват огромен интерес. Надбягванията с коне и хрътки също са заложени в програмата на букмейкъра и се радват на не малко почитатели, като честите състезания и високите коефициенти привличат все повече нови фенове. Пазарите за игра също са толкова много, както при футбола и тениса. Всяко възможно събитие може да бъде прогнозирано. Позволени са комбинации от залози за различни спортове в един фиш. Нашият съвет е да се съсредоточите върху една дисциплина и да я следите по-подробно. Това е правилната стратегия за печалба от betfair.

Залози на спортната борса

betfair спортна борса

Може да се изявявате, като трейдър и да търгувате с коефициенти в спортната борса на betfair. Това е първата услуга, която английската компания предоставя в своя сайт. Реално вие залагате срещу останалите участници. Имате две опции за залог – “за” и “срещу”, които отговарят съответно на син и розов цвят. Залогът “за” е стандартен и печалбата от него се изчислява, както при обикновените залози в букмейкърите. Ако сте заложили 10 евро на 2 коефициент, то вие печелите чисто 10 евро. При избиране на опция “срещу” вие се противопоставяте на дадено събитие и очаквате то да не се случи. Тук печалбата се изчислява по различен начин, като вие залагате сумата, която ще спечелите, ако познаете. Загубата се пресмята, като от коефициента се извади 1 и получената сума се умножи по залога. От всеки залог се удържа комисионна от бетфеър, която е минимален процент. Това е единствената печалба за букмейкъра, защото в спортната борса коефициентите и залозите се определят само и единствено от участниците.

Опцията “кешаут”

Случвало ли ви се е фишът ви да се движи по план, но нещо в края да се обърка и всичките ви усилия и анализи да завършат неуспешно?! С опцията “затвори залог” вие може да определите печалбата си сами. Затваряте талоните по всяко едно време и контролирате залозите си. Може да намалите евентуални загуби или да си гарантирате предварителни печалби. Те се определят спрямо потенциалните печалби и оставащото време от събитията. Не всички пазари могат да бъдат затворени. Ако има подобна възможност, то над съответната опция присъства жълто квадратче. Бетфеър предлага един от най-добрите кешаут инструменти, с изключително високи суми и наличие по всяко време на срещите. Възможно е да бъде ограничен достъпът до кешаута, ако в някоя от срещите има дузпа, гол или се случва събитие, което влияе на крайния резултат.

Бонуси в бетфеър

betfair bonus

Всички актуални оферти са публикувани на началната страница на бетфеър. Голяма част от предложенията са за новите клиенти на компанията. Открийте бонус кода и го въведете в полето “промоционален код” при своята регистрация, за да се включите в някоя от промоциите. Обикновено бонусите са свързани с безплатни залози, които са процент от първия депозит, допълнителни печалби при направени залози на определена стойност или повишаване на коефициентите за дадени събития. Често биват публикувани оферти за нови потребители, които предоставят уникално високи коефициенти за победа на даден отбор. Така например, може да получите 4,00 или по-висок коефициент за победа на Барселона, като домакин, над Алавес. Изглежда логично, нали ?! Именно това е идеята на betfair. Тяхната цел е да приспособят новите потребители към платформата и да им дадат един по-лесен старт.

Депозиране на средства

Страницата, от която се извършват плащания към букмейкъра, ще откриете, като посетите “Моята сметка” и след това изберете линка “Депозит”. Той ви отвежда до формуляр, в който трябва да избере начина за внасяне на пари. Има различни варианти пред потребителите, като са избрани възможно най-удобните и популярни методи за интернет разплащания.

Банкови карти

В наши дни масово биват използвани дебитни или кредитни карти за плащания. Betfair предлага подобна услуга, но ограничава вида на картите до Visa и Mastercard. Минималната сума за депозит през банкова карта е 6 евро или нейния еквивалент в друга валута. За да извършите транзакцията, е необходимо да предоставите номер на картата, датата й на изтичане и последните три цифри от номера на гърба й.

Банков превод

Друг стандартен метод, който отнема повече време за обработка. При него е необходимо да бъде посочена по-подробна информация за депозиращия. Ще ви се наложи да посетите най-близкия клон на банка, за да извършите плащането. Минимумът, който може да бъде депозиран, посредством банков превод, е 15 евро.

Онлайн портфейли

В това число влизат едни от водещите интернет портфейли в България. Сред тях са epay.bg, ваучерите на paysafecard, Skrill и Neteller. Надеждни и удобни места, в които да съхранявате своите средства. Минималната сума за внасяне през epay е едва 5 евро. През Neteller може да депозирате най-малко 15 евро, а при останалите два портфейла сумата се равнява на 10 евро. Това са суми, определени от бетфеър, които може да бъдат променени. Независимо от валутата, в която внасяте, нейният размер се равнява на преобразуванието й в евро.

Теглене от бетфеър

Това е обратната процедура на депозита. При натрупване на определена сума в акаунта, всеки потребител желае да изтегли заработените средства. В betfair това може да се случи, след като акаунтът е верифициран. Ако сте преминали тази процедура и желаете да се сдобиете с печалбите си, посетете страницата “моята сметка”, където ще откриете линка за теглене. Начините за теглене са почти идентични с тези при депозирането. За да извършите теглене по избран от вас метод, трябва да разполагате с минимално изисканата сума.

Банкови карти

Тегленето през дебитни или кредитни карти не е обвързано с такси и няма ограничения. В рамките на няколко работни дни вашата заявка ще бъде обработена и вие ще получите сумата по своята сметка.

Банков превод

Единственият разплащателен метод в бетфеър, който е обвързан с такса и тя е 5 евро. Заявката се обработва бавно, като в дадени случаи това може да отнеме до 5 работни дни.

Skrill и Neteller

Два интернет портфейла, които се използват масово от родните потребители. Минималната сума за теглене е 4 евро и получавате своите средства до няколко часа.

Webmoney

Изисква се попълване на подобна информация, както при тегленето през Skrill или Neteller. Трябва да въведете ид на портфейла, имената си и да потвърдите сумата, която желаете да бъде изтеглена от бетфеър акаунта. Единствената разлика е по-високата граница за теглене от 15 евро.

Мобилни залози

Вече е достъпно залагане директно през смартфона. За целта трябва да разполагате единствено с добър интернет, за да извършвате максимално бързо своите залози. Има два варианта за осъществяване на мобилни залози. Това са чрез мобилната версия или през мобилната апликация. Мобилната версия е оптимизиран вариант с изключително олекотен дизайн, който зарежда бързо през телефони и таблети. Разполага с нужните функции и екстри, както десктоп версията. Позволява регистрация, гледане на мачове и залагане в удобно за потребителя време през мобилното устройство.

Мобилната апликация може да бъде изтеглена през сайта на betfair. Разработена е за двете най-използвани операционни системи – андроид и ios. Инсталира се за броени секунди и позволява бърз достъп до любимите спортни залози. Изберете най-добрия вариант за вас и си осигурете досег до английския букмейкър, докато се намирате в градския транспорт, разхождате се в парка или сте в обедна почивка.

Програма за отговорен хазарт

Betfair работи за своите клиенти, а не в тяхна вреда. Това е развлекателна компания, която се стреми да ограничава достъпа до сайта на потребители, които прекаляват със залозите. Съществува програма за отговорен хазарт, изработена изцяло от екипа на бетфеър. Чрез нея потребителите, които се намират в труден период и усещат, че залагането им не води до нищо добро, могат да ограничат достъпа си до определени функции или да се отдадат на временна почивка, в която акаунтът им ще бъде затворен.

Нашият екип остана приятно изненадан от инструмента “калкулатор на бюджета”. Той пресмята доходите ви, заложените суми за седмицата, събира отговори на важни въпроси, относно вашето мнение и това на околните за залагането ви. Отговорите остават поверителни, а попълването на информацията отнема около 5 минути. С този калкулатор вие ще изчислите месечните си разходи за хазарт и какъв процент са те от общият ви доход.

Афилиейт програма на betfair

Разполагате със сайт или форум на спортна тематика и имате голям брой посетители, които обичат спортните залози, вие може да кандидатствате за афилиейт програмата на betfair. Тя дава шанс на онлайн предприемачи да заработят странични доходи, чрез своите потребители. Всеки сайт се проверява от афилиейт мениджър, който следи за спазването на поставените условия. Печалбите се формират във вид на комисионни от загубите на доведените клиенти. За да популяризирате продукта на бетфеър, получавате достъп до админ панел, в който се намират рекламните продукти на компанията, като банери и линкове. Прави се отчет за кликванията, регистрираните потребители и натрупаната комисионна. Следите всичко случващо се с вашия афилиейт профил и движението на средствата. Минимумът, който може да бъде изискан за теглене, е 50 евро, а изплащанията стават по избран от вас начин, като дори сумата може да бъде прехвърлена в игралната ви сметка.

Betfair е стар и популярен сайт за спортни залагания. Неговите потребители получават, както обикновени спортни залози, така и спортна борса, където те сами определят коефициентите на събитията. Екипът на BGbookies се запозна с всички пазари, депозити, залози, налични бонуси и инструменти, които ще са от полза на залагащите. Останахме впечатлени от бързото обслужване на съпорта, от предоставените отговори на всяко запитване и лесното разрешаване на проблеми. Ако се чудите в кой онлайн букмейкър да вложите средства, то бетфеър е един от топ изборите пред вас. Повече информация ще откриете в сайта им, където са подробно описани всички детайли за откриването на сметка и нейното поддържане.