Betano българия
Betano Виртуални спортове

Betano Виртуални спортове

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Съдържание:

 1. Същност на Виртуалните спортове
 2. Видове Спортове
 3. Пазари за залози
 4. Коефициенти
 5. Полезни опции
 6. Съвети при залози на виртуални
 7. Ч. З. В.
 8. Заключение

Новият оператор за онлайн залагания – Betano – се грижи за клиентите си и им доставя различни начини за забавление. В случай че любимите Ви спортни шампионати се намират в пауза, а игрите са Ви омръзнали, насочете се към атрактивните залози на виртуални спортове.

Бетано работи съвместно с най-големите софтуерни производители, за да осигури високо качество и разнообразни продукти. Независимо в коя част на денонощието решите да залагате, можете да го сторите и да се борите за уникални печалби.

В ръководството за Betano залози на виртуални спортове ще споделим кои са наличните дисциплини, какви маркети се предлагат и заслужават ли си упоменатите ставки.

🖱️ Отвори сайта на Betano
Топ Бонус след Вход

Видове виртуални спортове в Бетано

Ако сте разгледали спортната програма на Betano BG, със сигурност сте забелязали, че има множество дисциплини. Подобна е ситуацията във виртуалния сегмент, където се предлагат залози на няколко спорта. Ето най-предпочитаните сред тях.

Виртуален футбол

При залози на Instant Football избирате измежду няколко вида маркети. Можете да прегледате коефициентите в десетичен вид или да посочите някой от другите варианти – дробни или американски.

Вашата задача е да поставите облог на желаната опция, след което се зарежда картина от сблъсъка. Имате възможност да проследите част от най-интересните моменти или директно да узнаете крайния изход.

Виртуалният футбол в Бетано е на принципа “При поискване”, т.е. всеки мач е строго индивидуален за Вас. Няма как други клиенти на оператора да залагат на двубоя.

Виртуален тенис

Използват се правилата на реалния тенис, с разликите, че сблъсъците протичат в кратки интервали, а резултатите се определят от софтуер.
Според изчисленията на провайдъра, очакваната възвръщаемост (RTP) е 92.23%.

Залагате на различни пазари, указващи изхода на срещата. Водещи са опциите за краен победител, следвани от Общо точки, Точен резултат, Спечелил следваща точка.

Виртуални надбягвания с коне

Конните състезания са любимо средство за залагане на потребителите във Великобритания и Азия. С времето те навлязоха на чужди пазари, включително на българския, за да предложат динамично забавление и много емоции на залагащите.

В случай че няма активни надпревари на истинските хиподруми, можете да се насочите към Betano Виртуални спортове. Ще попаднете на най-атрактивните надбягвания с коне, чиито резултати се определят на мига от софтуер.

Всяко състезание се провежда специално за Вас. Оттук следва, че Вие определяте кога да поставите начало на играта. Освен това има опция за мигновено узнаване на крайния победител, която осигурява по-бързи залози.

🖱️ Печели от залози на виртуални в Betano
Топ Бонус след Вход

Виртуален спидуей

Любителите на високите скорости получават досег до Instant Speedway, който предлага експресни залагания и незабавни печалби.

Чрез генератор на случайни комбинации се определя класирането и кой състезател ще финишира на първата позиция. Вие решавате кога да се включите във виртуалните залози и с каква сума.

С помощта на Livestream наблюдавате случващото се на трасето и дали Вашият фаворит се представя на очакваното ниво. Ако уцелите крайния изход, Betano Ви кредитира печалбата на момента.

Налични пазари и видове виртуални залози в Betano

Букмейкърът се стреми да помага на залагащите и да ги улеснява с по-голяма вариативност от маркети. В зависимост от Вашите очаквания и предпочитания, изберете опция, добавете я на фиша и поставете залог.

Важно е да отбележим, че в талона може да присъства само един пазар от конкретно виртуално събитие.

Представяме Ви списък с опциите, измежду които можете да избирате

 • Футбол – брой голове, краен победител, точен резултат;
 • Тенис – общо точки, победител в мача, кой ще вземе следващата точка;
 • Надбягвания с коне – първо място, топ 2 в класирането, кой ще се качи на почетната стълбичка;
 • Спидуей – да спечели състезанието, да завърши в топ 3, първите трима в надпреварата;
 • Гонки с кучета – победа, място, форкаст.

Оценка на коефициентите при виртуални спортове в Betano

След като посетите виртуален спорт и заредите настройките, на екрана ще изскочи опция за промяна на коефициентите. По подразбиране те са в десетичен вид, който е най-популярен в България. Останалите типове са дробни и американски ставки, чието преобразуване се извършва на мига от системата.

Що се отнася до стойността на коефициентите, тя е във високи нива и осигурява добри печалби. Прави впечатление, че Бетано удържа марж в граници между 5% и 8%.

Естествено, предимството е на страната на хазартния оператор, затова бъдете внимателни при залозите на виртуални спортове. Без значение дали прилагате стратегии, или не, вероятността за загуба е налице.

Полезни опции за залагане на виртуални спортове в Бетано БГ

Забавен режим

Маркирайте даден виртуален спорт и ще се появят два бутона. “Играй” Ви насочва към стандартната версия с реални пари, докато “Опитай” Ви позволява да се забавлявате с виртуални кредити. Получавате баланс от 5,000 монети, които можете да използвате за залози. В случай че ги загубите, рестартирайте играта и ще започнете отначало с пълна демо сметка.

LiveStream

Достъпен е за всички посетители на Бетано, без значение дали участват в реален, или забавен режим. Стриймът показва действието на игрището и ни дава информация за хода на събитията. Излъчват се най-вълнуващите мигове от мача като корнер, опасен удар, гол, дузпа, картон.

🖱️ Тествай виртуалните спортове в Betano
Топ Бонус след Вход

Често задавани въпроси при залози на виртуални спортове

❓ Какво е предимството на Instant Football в Betano?

Мачовете са персонални, т.е. генерират се единствено за Вашия акаунт и други потребители нямат достъп до тях.

❓ Предават ли се виртуалните мачове в Бетано?

Да, добавен е Livestream, който излъчва най-интересните моменти от виртуалните двубои.

❓ Мога ли да залагам безплатно на виртуални в Betano?

След като посочите даден виртуален спорт, ще се появи бутон Забавен режим, който Ви препраща към безплатната версия.

❓ Какви са условията за залагане на виртуалки в Бетано БГ?

За да залагате с реални пари на виртуални спортове в Бетано, нужно е да притежавате профил и активен баланс. Също така се изисква пълна верификация на сметката, за да се установи самоличността Ви.

Мнение за виртуалните спортове в Betano

Появата на раздел Виртуални в Бетано се оказа добра новина за нас, потребителите. Получихме повече възможности за залози и денонощен достъп до любимите ни дисциплини.

Instant виртуалките предлагат индивидуални срещи, на които можете да залагате единствено Вие. Това е много полезно, тъй като е гаранция, че заложените суми не влияят върху развоя на събитията.

Естествено, трябва да отчетем голямото разнообразие във фрагмента. Има за всеки по нещо, като започнем от футбола, преминем през тениса и конните надбягвания и завършим с моторните състезания.

В случай че тепърва разучавате Бетано виртуални спортове, заредете забавния режим. Той ще Ви даде възможност да прогнозирате мачовете с виртуални монети и да се наслаждавате на игрите безплатно.