Бет365 Лого
Чат на живо в bet365

Чат на живо в bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Чатът на живо е много важен начин на връзка с екипа на всеки букмейкърски сайт и почти всички съвременни букмейкъри го предлагат. Той е бърз и удобен, за получаване на помощ при възникнали въпроси и когато трябва да се разреши даден проблем.

Особено често възникват въпроси у играчите без опит или с малко опит, но и на опитни играчи може да им се случи ситуация, в която се нуждаят от помощ и разяснения.

Bet365 е водещ букмейкър и услугата чат на живо е най-използваният начин на връзка със специалистите от поддръжката на сайта.

Къде се намира чатът на живо в сайта на Bet365 и какви са начините за отварянето му?

Няма да намерите икона за директно отваряне на чата на живо.

  • Отварянето му е най-лесно, като кликнете върху линка Помощ. Той се намира в горната част на страницата, под названията на секциите, във втората лента с линкове.
  • Друг начин е кликване върху заглавието Услуги, което ще видите в същата лента, по-надясно. Тук трябва да кликнете върху падащото меню, от което трябва да изберете Помощ.

Можете да отворите секцията Помощ и по още два начина.

  • Единият е от линка в долната част на страницата, в крайната лява колонка. Надписът Помощ е на първо място в тази колонка.
  • Използвайте и четвъртия начин за отваряне на секция Помощ и от там по горописания ред отваряне на чата - намерете тази секция в менюто в профила си в сайта.

Когато кликнете върху надписа Помощ, ще отворите нов прозорец. В него трябва да потърсите Свържи се с нас в долната част, вляво, и да кликнете върху този надпис, за да се отворят възможностите за свързване. Тук ще видите Чат на живо и с кликване върху надписа Започни чат ще отворите прозорчето на чата.

Над линка за отваряне на прозорчето ще видите и информацията за този вид услуга. Тя се предлага непрекъснато, денонощно.

Трябва да посочите какъв вид клиент сте

Преди да започнете да задавате въпроси, ще бъдете препратени към нова страница, в която ще трябва да посочите какъв вид клиент сте.

Направете избора според това, дали сега започвате като нови клиенти, или сте играчи, вече запознати със сайта и залагали в него, или имате някакви проблеми с влизането в профила.

След избора за първите две опции ще трябва да въведете потребителското си име и парола, за да започне чатът. Ако обаче преди това вече сте влезли в профила си, няма да е необходимо да въвеждате отново данните си.

Ако сте нов клиент, освен въвеждането на потребителското име и парола ще трябва да изберете от падащо меню вида въпрос, който искате да зададете - дали той е свързан с депозиране, игрални продукти като създаване на залог и права колонка, промоции, правила и други.

Езикът, на който ще се проведе чатa в бет365

Избор на език за чата в bet365

При използването на сайта на Bet365 избирате какъв език предпочитате - българските играчи освен български могат да предпочетат най-вече английски, като най-популярен.

Избраният от вас език за преглед и залагания всайта ще бъде и езикът, на който служителите на букмейкъра ще започнат чата с вас.

Ако например използвате сайта на английски език и предпочитате да проведете чата на български, първо сменете езика от падащото меню във втората хоризонтална лента горе, след линка за секция Помощ.

Понастоящем в сайта се предлагат 20 езика, на които можете да го ползвате. Сред тях са руски, немски, френски, испански, италиански.

Изборът на правилния раздел, към който спада въпросът ви, е много важен

Както вече посочихме, букмейкърът дава на новите клиенти възможност да изберат категорията на въпроса или въпросите си.

Това е важно, тъй като бързо ще бъде насочен служител, който отговаря за тази категория и може да ви даде най-точна и изчерпателна информация.

Бързо започване на чата и протичане на разговора

Обикновено няма да се наложи да чакате, за да видите въпроса на служителя от екипа на Bat365.

А ако свързването не стане веднага, няма да чакате повече от минута.

След като зададете въпроса и получите отговор, който ви удовлетворява, служителят на букмейкъра ще ви попита дали имате други въпроси. Ако отговорите отрицателно, ще ви благодари за обръщането за помощ към екипа и ще напусне чата.

Заключение

Чатът на живо е най-бързият начин за свързване със специалистите от поддръжката, когато имате някакви въпроси или проблеми във връзка с логването, използването на сайта, промоции, бонуси и други.

С няколкото начина за отваряне на чата можете да изберете най-удобния за вас.

Вместо да губите време, ако не са ви ясни накои правила или търсите дадена информация, но не можете да я намерите, използвайте чата на живо за пестене на време и удобна връзка с компетентните служители на Bet365.

Както авторите на ревюта, използвали чата за проверка на бързината и качеството на консултациите от служителите на букмейкъра, така и играчите, които използват този начин на връзка при възникнали въпроси, са много доволни както от бързината, с която се свързват, така и от нивото на консултациите от страна на екипа на Bеt365.