Бет365 Лого
Регистрация в bet365

Регистрация в bet365

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Bet365 e онлайн букмейкър и световен известен бранд в хазартните услуги. Компанията предлага най-разнообразната и иновативна платформа за залози в Света и се слави с постоянното добавяне на нови, полезни и удобни услуги, които клиентите й могат да използват за да подобрят и усъвършенстват играта си. Сред останалите страхотни предложения на букмейкъра се натъкнах на атрактивни бонус оферти, полезни функции, може би най-добрите коефициенти за спортни събития и още много допълнителни услуги и предимства, които правят Bet365 един от най-добрите бетинг избори, които мога да направя.

Все пак, за да мога да използвам всички тези страхотни предложения от букмейкъра, то е нужно първо да се регистрирам в неговия сайт. В тази статия ще разгледаме процеса на регистрация и ще дам своето мнение за всички заобикалящо я: стъпките за създаване на акаунт, времето което отнема, предимствата на Bet365 регистрацията и т.н.

Бързи стъпки за регистрация в Bet365

Направата на регистрация в платформата на Bet365 е изключително лесен и бърз процес, с който дори и най-неопитния бетинг ентусиаст може да се справи.

Oт букмейкъра са се постарали да улеснят създаването на акаунт по възможно най-добрия начин и така само следвайки инструкциите и попълвайки полетата за информация с нужната такава се справих без проблем с операцията.
В следващите редове ще видите накратко стъпките по регистрация в Bet365, а по-късно в статията ще им обърна подробно внимание.

 1. Стъпка 1: Отворям Bet365.com, като напиша в браузър търсачката си името на букмейкъра или като просто кликна тук и ще се озова на началната страница на портала;
 2. Стъпка 2: В горният десен ъгъл на сайта се намира бутона “Нов клиент”, който след като натисна мога да започна своята регистрация;
 3. Стъпка 3: Кликвайки на бутона за регистрация автоматично бивам препратен към нов прозорец, където мога да започна с попълването на полетата за лична информация;
 4. Стъпка 4: Създаването на акаунт е разделено на няколко раздела изпълнени с празни полета, които да попълня. Те са: “Държава по местоживеене”, “Лични данни”, “Документи”, “Контакт”, “Постоянен адрес”, “Логин”, “Защита”, “Предпочитания”;
 5. Стъпка 5: След като попълня абсолютно всичко и се съглася с правилата и условията на Bet365, просто трябва да натисна бутона “Включи се в Bet365” и с това да завърша регистрацията си;
 6. Стъпка 6: Последната стъпка която трябва да изпълня е да потвърдя създаването на акаунта ми, като го направя чрез имейла който от компанията са изпратили на личната ми електронна поща;
 7. Стъпка 7: Остава само да депозирам по сметката си и да започна игра в страхотната бетинг платформа на Bet365.

Защо да се регистрирам в Bet365

Английската компания е без съмнение най-известното и търсено буукинг име в Света, като предимствата й пред своите конкуренти са много и именно те привличат милиони нови клиенти всяка година. Определено останах очарован от всичко което Bet365 успя да ми предложи, като по-долу ще Ви покажа петте причини поради, които трябва да се регистрирате в сайта на букмейкъра и да му дадете шанс.

⭐Огромно разнообразие от спортни събития

Bet365 предлага на клиентите си невъобразима разновидност от всякакви спортове, първенства, турнири, събития и пазари на които да поставят своите залози и с помощта на които да печелят страхотни суми. Компанията дава възможност на потребителите й да залагат на близо 30 различни вида спорт, а шампионатите са безброй, което означава, че имаме голям избор пред себе си, когато става дума за спортни събития в Bet365.

⭐Атрактивни бонуси и завладяващи оферти

Бетинг брандът разполага и с доста добри бонус оферти, като новите клиенти могат да се възползват от апетитния “Начален бонус”, а настоящите и лоялни потребители на букмейкъра имат на разположение още няколко промоции, с които да опитат да разширят сметката си в сайта на компанията. Интересното при Bet365 е, че офертите не са всеобхватни, а са концентрирани върху даден спорт, като например - футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, ръгби, конни надбягвания и хрътки.

⭐Високи коефициенти

Вече споменах за разнообразието от събития и пазари в сайта на Bet365, но това не би било толкова важно, ако коефициентите на букмейкъра не бяха това което са, а именно превъзходни и сред най-добрите на световния буукинг пазар.
Докато използвах платформата за залози, разбрах че компанията не предлага високи ставки само за най-популярните спортове, а и за всички останали, като освен това от Bet365 могат да се похвалят и със също толкова добри коефициенти за всеки един пазар, на който клиентите им могат да заложат.

⭐Дългогодишен опит в хазартната индустрия

Английският бетинг гигант се появи на сцената преди повече от две десетилетия и от 2000 година насам е сред най-добрите букмейкърски компании в Света. Тя е и страхотен иноватор, като най-популярните функции при залозите - “Създай залог”, “Кеш Аут” и така нататък, са въведени именно от нея.

Bet365 разполага със страхотен екип от ръководители, които целят техния продукт да бъде несъмнено най-добрия на пазара и от това което видях, те се справят отлично със задачата си.

Как да се регистрирам в Bet365 - Подробно ръководство

Въпреки, че процесът по регистрация е изключително улеснен от букмейкъра, то често има нови клиенти, които сериозно се затрудняват с това. Определено докато правех своя акаунт в Bet365 се натъкнах на няколко “по-тънки” момента, при които неопитните фенове на залозите могат да направят грешка и да се объркат. Точно поради тази причина, реших да опиша подробно регистрацията в букмейкъра и всички нейни особености и важни точки.

Отваряне на Bet365.com и започване на регистрация

Отварянето на сайта може да стане по два начина - или използвайки този линк, за да влезя в платформата или изписвайки “Bet365.com” в моята онлайн браузър търсачка, като и двата варианта ще ме отведат директно в главната страница на бетинг платформата.

В случай, че реша да създам акаунт в сайта на Bet365, то е нужно просто да кликна на жълтия бутон “Нов клиент”, намиращ се в горната дясна част на екрана. Това от своя страна пък ще ме отведе в нов прозорец, където да започна да попълвам полетата предназначени за лична информация и подробности за моя акаунт.

Попълване на информация

Както вече споменах, нужно e да въведa доста лична информация при регистрацията в Bet365. Компанията е разделила създаването на акаунт на няколко отделни раздела, всеки с различно наименование:

 • “Държава по местоживеене”,
 • “Лични данни”,
 • “Документи”,
 • “Контакт”,
 • “Постоянен адрес”,
 • “Логин”,
 • “Защита”,
 • “Предпочитания”.

Първата част е лесна и трябва посоча страна на местоживеене, като от падащото меню имам голям избор от държави.
Следва да попълним мини-раздела “Лични данни”, където да въведем своите - имена, дата на раждане, както и официално обръщение към нас (г-н, г-жа).

Третата стъпка е да запиша данните от документа си за самоличност: гражданство, вид документ, къде е издаден, номера на документа, дата на издаване и от кого е издаден.

От Bet365 желаят да попълня полетата и за контакт с мен, като тук трябва да дам своя имейл адрес, телефонен номер, както и да избера метод по който букмейкъра да ми изпраща известия.

В “Постоянен адрес” трябва да запиша своят такъв, както и да дам яснота на букмейкъра дали постоянния ми адрес съвпада с настоящия ми такъв.

Следващата стъпка е да въведа потребителското си име и парола, а по-долу и четирицифрен код за сигурност, който да използвам когато желая да се свържа с екипа на Bet365.

Последния момент от регистрацията в бетинг компанията е да избера своите предпочитания за часова зона и формат на коефициентите, както и да използвам бонус код, ако притежавам такъв.

Завършване на регистрацията

За да завърша регистрацията си е нужно да кликна на празното квадратче служещо за съгласие с правилата и условията за използване на платформата на Bet365 и да натисна на бутона намиращ се в дъното на прозореца - “Включи се в Bet365”.
Когато го направя, остава само и единствено да потвърдя създаването на своя акаунт, като го направя чрез имейла изпратен ми от екипа на Bet365, който мога да открия в посочената по-рано от мен в регистрацията електронна поща.

С това процесът по регистрация е завършен и мога да започна с използването на Bet365.com и неговите впечатляващи предложения и услуги.

Важни уточнения и правила за Bet365 регистрация

 • Важно е да попълня личните си данни и информацията за акаунта ми абсолютно правилно, тъй като в последствие ще бъдат използвани за сравнение с тези от личния ми документ, чието копие трябва да изпратя за да се верифицирам;
 • Ако има несъвпадащи данни от личния Ви документ с тези от регистрацията Ви, ще е нужно да премина през допълнителни мерки и стъпки за да потвърдя самоличността си;
 • Има случаи в които букмейкърите не изискват от новорегистриралите им се клиенти да потвърждават своята регистрация чрез имейл. Въпреки това, Bet365 желае неговите нови потребители да активират своя акаунт с помощта на имейл, който ще открия в електронната си поща.

Bet365 регистрация през мобилно устройство

С усъвършенстването на технологиите и тяхното настоятелно налагане във всяка една среда, беше напълно ясно, че ще навлязат и в хазартния бизнес. Определено използването на мобилно устройство и залагането чрез него е изключително удобно и мога да го правя когато и където пожелая, стига да имам добра интернет връзка и обхват.

Букмейкърите също се ориентираха много бързо към мобилните залози и за изключително кратко време създадоха свои мобилни платформи и апликации.

Някои компании разчитат само на мобилни браузър портали, някои само на апликации, а по-познатите буукинг имена - и на двата варианта. Именно такъв е случаят с Bet365, където мога да се регистрирам както през мобилната браузър версия, така и чрез приложението на компанията.

Двете мобилни услуги са абсолютно идентични като дизайн, работа и предложения, което оставя избора в мой ръце.
Браузър версията използва доста повече мобилни данни, но пък не заема никакво място в хранилището на устройството ви, докато приложението е точно обратното - не са му нужни толкова много мобилни данни, но пък трябва да го инсталирам на своят смартфон или таблет, като автоматично ще погълне част от паметта му.

Създаването на акаунт през мобилните услуги на Bet365 е удобно, бързо и не би затруднило никого. Регистрацията е едно към едно с тази от компютърния портал на букмейкъра, така че ако вече сте преминали през тази точка на статията, то сте наясно какво представлява.

За тези читатели, които все пак не са на “ти” с технологиите, то в следващите редове съм се постарал да поясня стъпка по стъпка как става регистрирането през мобилно устройство.

Регистрация в Bet365 Mobile - стъпка по стъпка

 1. Отварям мобилната браузър версия или приложението, като след това в най-горната дясна част на екрана натискам бутона “Нов клиент”;
 2. Кликвайки на него автоматично бивам препратен в нов прозорец, където виждам мини-разделите: “Държава по местоживеене”, “Лични данни”, “Документи”, “Контакт”, “Постоянен адрес”, “Логин”, “Защита”, “Предпочитания”;
 3. Когато запиша всичката информация, която от Bet365 изискват от новите си клиенти, е нужно да се съглася с правилата и условията на букмейкъра;
 4. Следващата стъпка е да завърша регистрацията си, като кликна на зеления бутон “Включи се в Bet365”, с което създаването на акаунт ще бъде готово;
 5. Последния ход който трябва да направя е да активирам профила си в сайта на бетинг бранда, като го направя чрез имейла, който са ми изпратили на моята електронна поща;
 6. След като потвърдя акаунта си, мога да се впусна във вълнуващия свят на Bet365 Mobile.

Начални Бонуси за нови клиенти в Bet365

Компанията предлага и много атрактивни бонус оферти за своите клиенти, като с тях освен, че привлича нови клиенти, то и задържа своите настоящи такива.

Бонусите са невероятно полезни за хора, които залагат редовно и искат да добавят допълнителни средства по сметката си.
Повечето компании предлагат начални бонуси както за спортния си раздел, така и за казино секцията си, но случаят при Bet365 не е такъв. Букмейкъра към този момент дава възможността на феновете си да се възползват само и единствено от “Оферта Нова Сметка” или по-просто начален спортен бонус.

Начален Бонус за Спорт

Bet365 са се погрижили за клиентите си фенове на спортни залози и им предлагат тази страхотна оферта, от която могат да се възползват и да получат 100% от първоначалния им депозит или до 100 лева под формата на “Кредити за залози”.
За да активирате бонуса е нужно да се регистрирам и депозирам поне 10 лева, като Bet365 ще ми даде кредити за залози на стойност на моят квалифициращ депозит.

Както знаете всеки бонус си има правила и условия за превъртане, така че нека ги видим по-долу:

“Оферта Нова Сметка” - правила и условия

 • Офертата мога да активирам до 30 дни от създаването на новата си сметка от менюто “Оферти” намиращо се в профила ми в Bet365;
 • Минималния депозит, за да активирам офертата е 10 лева;
 • За да получа кредити за залози е нужно да направя квалифициращи залози на стойност сумата на депозита ми;
 • Залозите се считат за квалифициращи ако съдържат поне една селекция с коефициент поне 1.20 и бъдат успешни;
 • Бонус наградата е налична само след като бъде превъртяна единствено на спортни събития;
  “Азиатски хендикап” и “Азиатска гол линия” са пазари, при които ако бъдат включени в талона ми, той не се зачита за квалифициращ;
 • Напълно затворени залози, отменени залози или залози “На живо”, които са върнати също не биват зачитани като превъртащи;
 • Трябва да превъртя бонуса в рамките на 30 дни.

Важно! Клиентите трябва много да внимават, когато мислят да се възползват от бонус офертите на Bet365. Те са изпълнени с най-различни правила и често затрудняват дори и по-опитните фенове на залозите.

Също така е нужно да следите сайта на букмейкъра редовно, за да се информирате за евентуални промени около правилата и условията на бонуса.

Начален Бонус за Казино

За съжаление към този момент Bet365 не предлага такъв тип оферта, което би съкрушило много почитатели на казино игрите. За сметка на това, пък имах възможност да се възползвам от множество други бонуси, които компанията предлага, сред които такива за футбол, баскетбол, тенис и дори надбягвания с коне.

Ако желаете да научите повече за останалите бонус оферти на Bet365 директно се насочете към статията на BGbookies.com - “Bet365 Бонуси”, където съм описал всяка една промо оферта от английския букмейкър и подробно съм разгледал предимствата и недостатъците им, както и техните правила и условия.

Верификация на акаунт

Това е един много важен процес позволяващ ми да тегля пари от сметката си, а от друга страна придава успокоение на букмейкъра, че съм пълнолетен и мога легално да залагам в бетинг платформата му.
Без да потвърдя самоличността си, ще мога само и единствено да депозирам и залагам своите средства, но не и да ги тегля, именно поради тази причина съм изброил и основните стъпки за “Верификация” в сайта на Bet365.

Основни стъпки за активиране на акаунт

 1. След като се регистрирам най-добре е директно да започна с операцията по потвърждаване на самоличността ми;
 2. Нужно е да сканирам или да направя снимки на свой личен документ (лична карта, шофьорска книжка, паспорт) или на такъв показващ домашния ми адрес - сметка за ток или вода например;
 3. Изпращам ги на имейлът на Bet365 или ги качвам директно в сайта на букмейкъра;
 4. Изчаквам няколко часа, за да разбера дали верификацията е успешна. Ако данните от профила Ви и тези от личния
 5. Ви документ съвпадат, то вероятността за успех е стопроцентова;
 6. След като бъда верифициран мога да премина към това да изтегля спечелените си средства от платформата на бетинг гиганта.

Разплащателни методи

Bet365 разполага с едни от най-популярните и търсени методи за депозиране и теглене в Света. Въпреки, че тук не открих някои от по-интересните и нашумели напоследък опции за разплащане, то останах добре изненадан от предложенията пред себе си.
Компанията предлага разплащане чрез дебитни и кредитни карти, като Visa, Maestro и MasterCard, както и такова с електронните опции: Skrill, Neteller и PaysafeCard.

Освен това мога да използвам банков трансфер и ePay.bg, ако съм почитател на този тип разплащания.
В таблиците долу ще видите всички разплащателни опции, техните срокове и лимити, като по този начин да прецените кой от тях е подходящ за Вас.

Депозиране

Метод за депозиране Минимален депозит Максимален
депозит
Време за депозит Такси
Visa 10 лева 50 000 лева Веднага Безплатно
MasterCard 10 лева 50 000 лева Веднага Безплатно
Maestro 10 лева 50 000 лева Веднага Безплатно
Банков превод 100 лева 250 000 лева От 2 до 10 дни Безплатно
Skrill 10 лева 60 000 лева Веднага Безплатно
Skrill 1-Tap 10 лева 20 000 лева Веднага Безплатно
Epay 30 лева 2 500 лева Веднага Безплатно
Neteller 25 лева 75 000 лева Веднага Безплатно
PaysafeCard 10 лева 1 500 лева Веднага Безплатно

Теглене

Метод за теглене Минимално теглене Максимално
теглене
Време за транзакция Такси
Visa 10 лева 50 000 лева От 1 до 5 дни Безплатно
MasterCard 10 лева 50 000 лева От 1 до 5 дни Безплатно
Maestro 10 лева 50 000 лева От 1 до 5 дни Безплатно
Банков превод 75 лева 200 000 лева От 2 до 10 дни Безплатно
Skrill 10 лева 60 000 лева До 24 часа Безплатно
Neteller 25 лева 75 000 лева До 12 часа Безплатно
PaysafeCard 10 лева 4 000 лева До 24 часа Безплатно

Възможни проблеми при регистрация в Bet365

Преди, по време и след регистрацията в сайта на Bet365 е възможно някои клиенти да срещнат дадени проблеми, било то с влизането в сайта, създаването на акаунт, верификацията или просто със залагането в платформата.

Докато използвах Bet365 аз не попаднах на подобни неприятни ситуации, но след кратко проучване, разбрах кои са най-честите проблеми които се проявяват при букмейкъра Bet365.

 • Проблеми с верификацията - Има голяма вероятност от букмейкъра да не потвърдят самоличността Ви успешно. Това е така защото сте изпратили лоша снимка/копие на личната ви карта например или просто информацията от вашият акаунт и тази от документа не съвпадат;
 • Проблеми с ограничаване на акаунт - Голям брой от хора се оплакват, че акаунтите им биват ограничени. Истината е, че от Bet365 нямат ясна позиция по този въпрос и все още причината поради която се налагат ограничения не се знае напълно;
 • Проблеми при разплащане - Често клиентите изпитват проблеми когато се опитват да депозират или теглят пари от букмейкъра. В някои случаи тегленето на средства се забавя и транзакцията отнема доста повече време отколкото са заявили от букмейкъра. При определени моменти когато депозират, клиентите биват изхвърлени от менюто, което пък е софтуерен проблем, който все още се появява в платформата на Bet365;

Истината е, че единственото правилно решение на всичките тези проблеми е да се обърнем към съпорт екипа на компанията и да ги помолим да го разрешат възможно най-бързо.

Често задавани въпроси при регистрация в Bet365

❓ Какви са предимствата на Bet365 пред своите именити конкуренти?

Сайтът за залози на английската компания е сред най-добрите такива в световен мащаб, предлагайки изключително високи коефициенти, разнообразие от събития, атрактивни бонуси и много удобни и полезни функционалности, сред които: “Затвори залог”, “Създай залог”, “Статистика”, “Пряко предаване” и още.

❓ Мога ли да се възползвам от начален бонус в платформата на букмейкъра?

Bet365 предлага на своите спортни запалянковци един много интересен и доста приличен начален бонус, с помощта на който, те да се сдобият с “кредити”, с които да правят своите залози “безплатно”.
За съжаление на казино почитателите, те все още не могат да се зарадват на подобна оферта за казино раздела, но пък могат да се възползват от всичките останали бонус промоции на бетинг компанията.

❓ Защо верификацията е от съществена нужда?

Основно защото без нея няма да можете да изтеглите вашите печалби направени в сайта на Bet365. Тя също така е важна и за самият букмейкър, като с нея той се уверява, че всичко около клиента е легално и може да използва сайта без проблем.

❓ Какво да направим ако имаме проблеми с регистрацията или след нея?

Bet365 притежава страхотен и обучен съпорт екип, който да отговаря на въпросите Ви и да решава проблемите Ви денонощно. Има няколко възможности за контакт с екипа по поддръжката на сайта, сред които - Чат на живо, имейл адрес и поща.

Обслужване на клиенти

Както вече споменахме, компанията е обучила един отговорен и добре сплотен екип от професионалисти, които при всеки един проблем са готови да помогнат.

Най-хубавото е, че винаги има човек на линия, което означава, че по което и време на денонощието да срещна проблем, мога да се обърна към съпорт екипа с надеждата, че до няколко минутки той ще бъде решен.

Компанията предлага 3 начина по които да се свържете с тях, като опцията “Чат на живо” е най-използваната и удобна сред тях. Другите две възможности са чрез имейла на букмейкъра или пощата му.

Контакти

 • Чат на живо;
 • Имейл адрес: support-bul@ customerservices365.com;
 • Пощенски адрес: Customer Services bet365 House Media Way Stoke-on-Trent Staffordshire ST1 5SZ United Kingdom.

Обобщение за регистрация в Bet365

Това беше пълното ръководство за регистрация в Bet365, както и моите оценки и мнения около целия процес. Без съмнение английската компания се намира там където е, а именно на върха на хранителната верига при онлайн букмейкърите.

Със своите изключителни коефициенти, апетитни бонус оферти, огромна разновидност от спортове, шампионати и събития, както и невероятни функции улесняващи залозите ми, то Bet365 заслужено е толкова предпочитан и познат на всички бетинг доставчик.

В случаите когато попадах на проблеми, за много кратко време те бяха решавани от екипа по поддръжката на сайта, които са на разположение 24/7. Също така когато имаше неясноти около нещо свързано с регистрацията и верификацията, отново съпорт екипа се отзоваваше навременно и беше много полезен.

Моето мнение е, че регистрацията в Bet365 е напълно задължителна за всеки един фен на спортните залози, тъй като тук ще срещнете всичко най-добро от света на онлайн букмейкърите.