Бет365 Лого
Конни надбягвания в bet365

Конни надбягвания в bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Този материал е изготвен в полза на начинаещите в залагането на конни надбягвания. Това е един не толкова известен спорт в България. В много други страни, обаче, се следи с огромен интерес и предизвиква еуфория сред зрителите.

Във Великобритания се организират надбягвания всеки ден, които приковават вниманието на голяма част от спортната общественост.

Създадени са множество писти, отглеждат се най-различни расови коне, а жокеите са професионалисти, които умеят да контролират животното по перфектен начин.  

В британския букмейкър всеки ден се излъчват десетки състезания от всички краища на света. Следят се много трасета, а надбягвания се състоят буквално на всеки 2-3 минути.

До конните надбягвания ви отвежда менюто в лявата част на сайта. Изготвена е специална страница, в която са поместени всички необходими материали за залагащите на коне. Дори присъства информация за животното, жокея и неговите постижения.

Удобна платформа за бързо реализиране на желаните залози, високи коефициенти и гарантирано изплащане на спечелените суми.

Възможности за залог

Възможности за залог на конни надбягвания

Всеки потребител се вълнува от опциите, които му предоставя избрания букмейкър.

Бет365 е доказана марка, която разбира от надбягвания с коне и умее да привлича своите клиенти. Предлага вълнуващи пазари, които да удовлетворят нуждите на всеки един залагащ.

Най-използваната опция за залог е крайният победител в надбягването. Едва ли пазарът се нуждае от допълнително разяснение. Изключително лесни правила, които позволяват на начинаещите да се пробват в залагането на този вид спорт.

Форкаст е друг пазар, при който са необходими малко повече познания. На практика трябва да познаете първите двама в състезанието.

Впечатление ни направи пазарът трикаст, към който присъстват удивително високи ставки. За препоръчване е на него да залагат по-напреднали потребители, които разбират от коне и умеят да анализират поведението им преди състезание.

Налични са и други възможности, които ще откриете в секцията за конни надбягвания в бет365.

Залози на живо

Подобно на останалите спортове, конните надбягвания също са налични за залози на живо. Пряко се предават най-интересните състезания от световните хиподруми.

Опциите за залог от части се припокриват с предварителните. Важно е да направим уточнение, че в този спорт ставаме свидетели на постоянни обрати и бързо развитие на действието.

Трябва да внимавате при своите залози на живо и да следите с голяма прецизност случващото се на трасето. За секунди конете разменят своите позиции и това вероятно ще окаже влияние на залога ви.

Бонуси за залагане на коне

Бонус за конни надбягвания

На Острова конните надбягвания са сред водещите спортове, а бет365, като представител на британската култура, продължава традициите.

Обръща се огромно внимание на потребителите, които залагат на този красив и интригуващ спорт.

Предлагат се редица оферти, които да помогнат за успешното поддържане на баланса.

Ако разгледате в сайта на bet365 промоциите за всеки един спорт, ще откриете съществена разлика в бройката между бонусите за конни надбягвания и тези за останалите спортни дисциплини.

Налични са предложения за завишен коефициент, изплащане при залози на дисквалифицирани коне и други.

Постоянно се обновяват текущите оферти за коне, затова следете информацията на сайта и се абонирайте, за да получавате първи новите предложения.  

[/note]

За какво да внимаваме?

внимание при залози на конни надбягвания

Спортните залози крият много опасности, за които трябва постоянно да сме нащрек.

Важно е внимателно и прецизно да се анализират обстоятелствата преди всяко едно спортно събитие, за да се състави правилен залог.

Надбягванията с коне изискват пълно познаване на спорта, наблюдаване на много състезания и достъп до ключова информация.

Рецепта за успех във всеки един залог няма как да ви дадем, но ако искате да реализирате дългосрочна печалба трябва да обърнете внимание на няколко важни неща преди всяко надбягване.

Реализирайте залог само, ако сте наясно с формата на коня, неговите любими трасета, моментното състояние на жокея, сработени ли са, като екип и как влияе климата на животното. Това са съществени фактори, които ще ви покажат правилната насока.

Залагането на конни надбягвания в бет365 е лесно и не изисква особени компютърни умения.

Всичко е автоматизирано.

Налични са куп удобни инструменти, които да помогнат за по-бързия залог.

Компанията, дори разполага с апликация, чрез която да следите състезанията от всички хиподруми през своето мобилно устройство.

Регистрирайте се в сайта и ще получите бонуси за нов играч, които да удвоят вашите печалби от онлайн залози.