Бет365 Лого
Залози на Футбол в bet365

Залози на Футбол в bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Bet365 предлага най-различни видове залози, като не се фокусира само върху даден спорт, а се усъвършенства във всевъзможни направления, за да зарадва всеки свой фен.

Футболът, като най-популярен, разбира се, предизвиква широк интерес сред потребителите на сайта. Специално за футболните запалянковци, изпробващи своите познания в бет365, са добавени срещи от всички световни първенства и турнири.

Футболните бонус оферти са най-многобройни и са достъпни за всеки нов и лоялен клиент на платформата.

Фишовете се обработват мигновено, като единствената задача на потребителя е да създаде талон с желаните опции за игра. Налични са стотици пазари за всяко събитие, а коефициентите са сред най-високите на спортните борси.

Кои първенства са добавени в бет365 ?

видове първенства бет365

Екипът на бет365 се е заел със задачата да добавя двубои от всички краища на света. Без значение, дали съответното първенство е популярно или не, то вероятно присъства в тиражите на букмейкъра.

Следят се най-различни шампионати, като в програмата те са разделени в отделни секции. Това улеснява потребителите, които по-бързо могат да открият дадено събитие и да направят залог на него.

Ще откриете всички срещи от топ европейските първенства. Те се следят с интерес, а залозите на тях често достигат милиони.

В bet365 присъстват и срещите от основни бългаски първенства. Това дава шанс на родните потребители да заложат за победа на своя любим отбор. 

Европейските клубни турнири позволяват залагания през седмицата, когато местните първенства са в почивка.

Гарантираме ви, че ако обичате да комбинирате залози от различни турнири, то в бет365 може да го правите свободно, а асортимента от футболни залози е в изобилие.

Пазари за игра

пазари за игра

Залагането в бет365 е истинско удоволствие най-вече, заради множеството пазари, които са добавени към всеки двубой.

Освен познатите варианти за залог, като краен победител и общ брой голове в срещата, тук са налични още допълнителни събития.

Потребителите на букмейкъра могат да заложат на броя корнери или картони в мача, да прогнозират резултата през първото полувреме или да изберат най-резултатния футболист. Това са само част от пазарите за игра, като общата им бройка надхвърля 100.

Популярният азиатски хендикап и отделните гол линии също са част от богата програма на компанията.

Футболните пазари са разделени в отделни секции.

Така например в графата “голове” се срещат залози за общ брой попадения от единия отбор, мачбет залози, двата отбора да отбележат гол и още опции за потребителите, които залагат на зрелището и резултатността.

Специалните залози са най-трудни за прогнозиране, но пък носят големи печалби, поради високите коефициенти, които са добавени към тях.

Бет365 ви дава възможност да предвидите, дали някой от отборите ще спечели, след като е изоставал, ще има ли червен картон в двубоя, ще бъде ли отбелязана дузпа и още куп други подобни варианти. 

Трябва да споменем за иновативните 10 минутни залози, носещи бързи печалби.

От залагащите се изисква прогнозиране на случващото се през кратки интервали от време, като получени картони или изпълнени корнери.

Факта, че английският букмейкър се сдоби с български лиценз е добър за родния пазар, поради множеството нови опции при залози на футбол.

Футбол на живо

Футболни коефициенти - бет365

Ще споменем още едно предимство на бет365, което го отличава от останалите сайтове за залагания.

Английският онлайн букмейкър разполага с най-добрия софтуер за залози на живо. Повечето двубои са налични на лайв от първата до последната минута.

Има статистика, показваща броя удари в очертанията на вратата, атаките към двете врати, владението на топката и още помощни средства при анализирането на двубоя.

Срещите от водещи първенства, дори може да се наблюдават на живо с най-добра картина. За разлика от лошите онлайн стриймове, бет365 е осигурил надеждна връзка, а излъчването на събитията е напълно законно.

За да гледате любимия си отбор на живо, единствено трябва да се регистрирате в бет365 и да имате налични средства в своя акаунт или да сте извършвали залози през последното денонощие.

Бонуси за футболни залози

За лоялните клиенти, както споменахме, също са предвидени футболни бонуси.

Така например, ако залагате на срещи от Шампионска лига или топ първенствата, получавате допълнителен процент печалба към съставената колонка.

Изготвени са и други промоции, при които печалбата ви се изплаща преди края на двубоя или залогът ви се връща, ако играният от вас двубой завърши наравно.

Следете сайта на букмейкъра, за да получавате информация за нови промоции и бонуси.

  • Регистрацията в бет365 ви носи много предимства, ако ще използвате платформата за залози на футбол.
  • Предимствата са високите коефициенти, стотиците пазари и бързите залози.
  • Месечно имате достъп до хиляди футболни мачове, като голяма част от тях се излъчват на живо в онлайн букмейкъра.
  • Участието ви е придружено с бонус оферти за футбол.
  • Прочетете нашите стратегии за футболни залози и се пригответе за страхотни печалби от бет365.