Евро Баскет Бонус от bet365

Евро Баскет Бонус от bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Потребителите, които редовно залагат на спорт в бет365, получават многобройни бонус оферти. Валидни са предложения за футбол, тенис, хокей, бейзбол, надбягвания с коне и баскетбол. Последният спорт е изключително вълнуващ и изисква доста задълбочено познаване на играта. Точно, поради тази причина е изготвена промоция, стимулираща залагащите на европейски баскетбол. Тя им гарантира огромно увеличение на създадената колонка, в зависимост от комбинираните срещи и пазарите към тях. При съпоставяне на коефициентите за баскетбол в bet365 с тези от другите онлайн букмейкъри установяваме, че те са едни от най-високите и носят на потребителите големи шансове за успех. Пазарите за игра са изключително разнообразни и включват, както основни залози, така и много други интересни опции, като хендикапи, брой точки и представяне на даден състезател.

Баскетболните срещи за деня ще откриете в страницата спорт на бет365. Шампионатите са разделени в отделни секции, за да може потребителите бързо и лесно да открият желаното събитие. Възможни са мобилни залози на баскетбол, чрез мобилното приложение на bet365 или олекотената мобилна версия на сайта. В тях присъстват абсолютно всички двубои, както преди мача, така и на живо. Дори някои от най-интригуващите събития са придружени от качествен стрийм без забавяния. Той е достъпен единствено за регистрирани потребители, които имат наличен баланс в своята сметка. Така бет365, освен в място за залози, може да се превърне в удобно средство за наблюдаване на най-различни баскетболни мачове от цял свят.

Бонусът за евро баскет е валиден за нови и лоялни потребители, които спазват условията и залагат често в спортната секция на сайта. Не се предлага на клиенти, които редовно нарушават правилата на компанията и злоупотребяват с доверието й. Вие сами може да установите, дали сте се класирали за промоцията, като посетите страницата с налични оферти.

Кои първенства участват в бонуса?

евро баскет

Както вече стана на въпрос, офертата важи само за определени шампионати, посочени в условията й. Ако в създадената колонка участват двубои от други първенства, няма да бъде завишен общият коефициент на фиша. Голяма част от водещите евро турнири и първенства са част от промоцията, така че често ще получавате желаното покачване на коефициента.

Евролига

Това е баскетболният еквивалент на Шампионска лига. Най-силните отбори на стария континент мерят сили помежду си в спор за трофея. Провежда се под формата на първенство. Най-титулувания отбор в надпреварата е испанският колос Реал Мадрид.

Еврокупа

Втори по значимост турнир в Европа. В него участват отбори, които не са успели да се преборят за Евролигата. През годините състезанието постоянно мени своите имена, като от 2008 е сегашното му название. Общият брой на класираните тимове е 32.

Лига Ендеса

Испанското първенство често попада под прожекторите. В него се състезават качествени отбори с изключително силни играчи. Баскетболът в Испания се развива в правилната посока, за което допринасят големия брой испанци подвизаващи се в НБА. Най-добрите тимове в Лига ACB са Реал Мадрид, Барселона, Валенсия и Уникаха Малага.

Лига 1

Италианският баскетбол също не отстъпва на западноевропейското ниво. В него се подвизават страхотни отбори, които всяка година се впускат в спор за престижната титла. Тимът от Милано е гранда в този шампионат.

Бундеслига

Немското първенство също е част от бонус евро баскет на бет365. Макар нивото тук да е малко по-ниско, то интригата е огромна, а отборите се представят достойно на европейската сцена. При по-задълбочено следене на шампионата ще разберете, че той не е толкова труден за предвиждане и носи на залагащите много високи шансове за успех.

Условия на бонуса

бонус за баскет залози

Правилата в бет365 са поставени с цел ограничаване на нарушителите и намаляване броя на измамите. Бонуса за Евро баскет също разполага със свои условия, които потребителите трябва да изпълнят, за да се сдобият с увеличение на колонката. Букмейкърът е в правото си да наложи промени или да изиска обратно даден бонус. При подобни процедури ще получите допълнително съобщение с повече детайли.

Офертата за Евро баскет е валидна само за описаните по-горе първенства и важи за пазарите хедникап и общо в мача с две възможности. При добавяне на други алтернативи в колонката, няма да получите бонус. Допълнителните средства се изплащат в рамките на едно денонощие. Отменени залози не се причисляват към формирания за фиша бонус. Например, ако сте заложили на 5 мача, но 1 от тях е отменен, то промоцията ще е в сила само за останалите 4 двубоя. Максималната печалба, която може да бъде спечелена с тази оферта, се равнява на 100 000 евро.

Размерът на бонуса се определя спрямо броя на селекциите. Минимумът е две, като за тях получавате 5% увеличение. За три залога – 7.5%, а за четири си гарантирате допълнителни 10% към фиша. С всяка следваща селекция бонусът се покачва с още 5%. Максимумът е 50%, което отговаря на талон с поне 12 селекции.

Европейският баскетбол остава в сянката на НБА. С тази оферта бет365 имат за цел да възвърнат блясъка на евро баскета и да стимулират потребителите, които залагат на него. Промоцията носи високи печалби и значително покачване на общия коефициент. Чрез бонуса може да покачите ставката на фиша си с 50%. Залагайте разумно и бъдете готови за нови приключения със спортните залози на bet365.