22Bet Теглене

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Хазартният бизнес е една безгранична вселена, която не спира да се разширява. Появяват се нови компании, налагат се иновативни методи за залагане и се улеснява потребителския достъп до услугите.

Разбира се, фундаментална роля в света на залозите играе тегленето на заработените печалби. Това е едно от най-сладките усещания, които съпътстват участието в развлекателни платформи.

За да удостои клиентите си с удобни разплащания, компанията за онлайн хазартни игри 22Bet се доверява на десетки системи за уеб транзакции. Преводите се одобряват бързо, а средствата пристигат при печелившите в пълния си размер.
В следния материал ще загатнем кои са най-добрите методи за теглене от 22Бет и как да ги използвате.

Какво трябва да направя преди теглене

Най-напред, трябва да разполагате с минималната стойност за теглене от платформата, която варира около 1.50 – 3 лв. Необходимо е да сте разиграли последния депозит няколко пъти и да изчистите активните си оферти. Ако в бонус баланса присъства неизтегляема сума, 22Bet ще блокира изплащането на средства.

Операторът не налага задължителна верификация каквато е практиката при конкурентни компании. Документи за самоличност се изискват само в краен случай, ако се прокраднат съмнения за годините на участника.

Преди теглене ще трябва да попълните профила си с лични данни като:

 • Месторождение;
 • Дата на раждане;
 • Две имена;
 • Вид и номер на личен документ (лична карта/ шофьорска книжка);
 • Настоящ адрес – улица, град, област, държава;
 • Телефон.

След като запишете информацията в акаунта, ще можете да пристъпите към получаване на спечелените печалби.

Начини на теглене от 22Bet

Букмейкърът се грижи за комфорта на своите потребители с 45 метода за теглене. Достъпни за използване са еПортмонета, онлайн платежни системи, банков трансфер и криптовалути. Всички те предлагат лесни и сигурни преводи, с които ще получите парите си на 100%.

В падащото профил меню, което се появява при маркиране на човечето, ще откриете линк “Withdraw Funds” (Теглене на средства). Маркирайте го и ще бъдете препратени към страницата за получаване на печалбите. От нея избирате метод на плащане, който е съвместим с държавата ви, попълвате необходимата информация за превода и изчаквате заявката да бъде одобрена.

Теглене с дебитни и кредитни карти

 • Тази опция за теглене е добавена в най-горната част на страницата, като може да избирате измежду два вида банкови карти – Mastercard и Visa.
 • След като изберете типа на вашата дебитна/кредитна карта и въведете стойност на плащането, системата ще ви пренасочи към раздел, в който трябва да попълните повече данни за нея.
 • За да извърши превода на средства, 22Bet се нуждае от информация за номера, валидността, CVV кода и имената на притежателя на картата.
 • Чрез банкови карти можете да теглите минимум 1.50 лв. от клиентския баланс.

Изплащане към онлайн портмонета

Дигитализирането на света доведе до появата на еПортмонета, в които се съхраняват средства за онлайн преводи. 22Bet приема разплащания с някои от най-популярните eWallet-и като Perfect Money, Skrill, ecoPayz, Neteller и Payeer.

От страницата “Withdraw Funds” изберете вашия онлайн портфейл и попълнете сумата, която желаете да изтеглите. Операторът ще изиска също номер на сметката в съответния eWallet, който може да е имейл (напр. Skrill) или ID код (напр. Neteller).

При еПортмонетата няма точно фиксирана сума за плащане. Чрез Skrill можете да изтеглите най-малко 3.91 лв., минимумът при Neteller е 9.78 лв., докато използването на ecoPayz изисква да разполагате с поне 20 лв. в игралния баланс.

Теглене с криптовалути

22Bet се придържа към иновативните технологии, добавяйки метод за теглене чрез криптовалути. В букмейкъра можете да оперирате с над 25 дигитални валути, които гарантират надеждни и анонимни преводи.

Поддържат се плащания с Биткойн, Лайткойн, Етериум, Монеро, Даш и други, като се изисква минимален баланс за теглене. Например, за да получите печалбите си в биткойн уолет, е необходимо да разполагате с 3 лева.

Освен ниския праг при теглене и минималните комисионни, преводите с криптовалути се характеризират със скоростна обработка. Средствата се превеждат към дигиталния адрес до броени минути, като се използва текущия им курс за обмяна.

Получаване на печалбите през мобилна апликация

Букмейкърът 22Bet разполага с технологични и интуитивни апликации, които включват всички услуги на десктоп версията. През тях можете да извършвате различни дейности като регистрация, депозит и залагане, а дори е добавен пълният списък с методи за теглене.

За да заявите изплащане на печалби, посетете страницата “Теглене” от профил менюто (б.а. - изберете човечето от горната лента). След това посочете каква сума искате да изтеглите и по какъв начин тя да достигне до вас. Процедурата е идентична с тегленето през компютър.

Често задавани въпроси за тегленето на печалби от 22bet

Кои са най-добрите методи за теглене от България?

Съветваме ви да използвате Скрил, Нетелър и банкови карти за теглене на средства от 22Bet.

Колко най-малко мога да изтегля от 22Бет?

Това зависи от използваната разплащателна система. Например, ако се доверите на дебитни/кредитни карти, ще можете да изтеглите минимум 1.50 лв., но при употреба на онлайн портфейли сумата е по-висока.

Необходима ли е верификация на акаунта?

22Bet не изисква задължителна верификация на профила, но ще трябва да попълните личните си данни.

Налагат ли се такси при теглене от 22Bet?

Не, заявената сума се изплаща в пълния размер, без комисионни.

Контакти с екипа на 22Bet

При проблеми с плащанията и експлоатацията на сайта, можете да се обърнете към екипа на 22Bet, използвайки следните методи за връзка:

 • Основен имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
 • За сигурността на акаунта - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
 • За отправяне на жалби - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
 • Номер - +357 99 816-806;
 • Live чат, активен 24/7.

Обобщение

22Bet е развиваща се хазартна компания, която осигурява комфортна и приятна среда за онлайн залози. В платформата се приемат плащания посредством различни методи, не се начисляват такси, а преводите се одобряват в най-кратък срок.

Букмейкърът работи с еПортфейли, банкови карти, криптовалути, което доставя удобство и възможност за светкавично теглене от сметката. За повече информация, касаеща услугите и продуктите в 22Bet, можете да посетите главното ни ревю.