1хбет Лого
Залози на тенис в 1xBet

Залози на тенис в 1xbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Тенисът е сред най следените спортове и разбираемо изкушава и залагащите в онлайн букмейкърските сайтове.

Изборът на тенис залози в букмейкъра 1xBet е много добър, поради предимствата, които ще имате, с богат избор от тенис турнири, пазари и коефициенти, както и залози в секцията На живо.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Как да отворите страницата с тенис турнирите?

Как да отвориш страницата за тенис в 1xBet

В секция спорт един от първите спортове е тенисът. В началната страница, както и в другите страници, горе ще имате хоризонтална лента с линкове към различните секции на 1xBet.

Секция Спорт е първа, а когато я отворите, ще видите и горна хоризонтална лента с линкове към събитията в различните спортове, и списък вляво, в който също можете да изберете и да отворите страницата с тенис мачовете.

Тенис мачовете са подредени в групи, по турнири. Когато позиционирате курсора върху секция Тенис в хоризонталната лента горе, срещу названието на всеки турнир ще видите отбелязан броя на мачовете в него. Ще се появи и допълнителна информация за тези мачове, кои са участниците, датата и часът на започване на мача, на каква настилка ще се играе.

За избора на мач можете да използвате филтъра, който ще намерите горе вляво. Тук от падащото меню можете да изберете точна дата и час, които търсите, за да намерите по-бързо конкретния мач. Тези данни трябва да попълните в полетата под „Бърз избор на дата“.

Имате и възможност да търсите по продължителност на мача, а след това трябва да натиснете бутона Прилагам, или да изчистите, ако решите да търсите друг мач или да въведете други данни.

С филтъра можете да търсите мачове, които ще се играят през периода от следвашите седем дни.

Когато изберете даден мач, данните за него ще видите в горната част на страницата. Тук ще бъдат включени пазарите за мача, ще можете да видите и коефициентите за тях.

За най-следените тенис мачове ще намерите много голямо разнообразие от пазари. А над пазарите ще видите основната информация за мача – дата, час на започване, кои са участниците, на кой стадион и на какъв терен ще се играе мачът.

В момента на писане на настоящия материал за един от водещите мачове предлаганите пазари са:

 • Хендикап
 • Четно/нечетно
 • Да победи след обрат
 • Резултатност в сетовете
 • Двамата играчи да спечелят поне един сет
 • Общо
 • Точен резултат и други.

Използвайте бутоните над списъка от пазари. Най-вляво е спираловидният символ за показване на всички пазари.

След това можете да търсите пазари за редовното време, за първи сет и за втори сет. Следва лупата за търсене, след въвеждане на конкретни данни. Символът на книга след нея дава възможност за търсене по пазар.

Най-вдясно са символите, с които можете да изберете показване в една колона, в две колони и символът за скриване или показване на всичко.

В списъка на срещите по първенства използвайте бутоните срещу названието на мача. Първият бутон е за статистика, много полезен за залагащите. След това е символът за ранкинг, също информация от значение за успешно залагане, а с третия символ се отваря целият списък от пазари.

Ако ви интересуват основните пазари, прегледайте ги, те са посочени след символите, които разгледахме по-горе, свързани с информацията за мача.

Ако 1xBet сайта не се отваря - виж тук

Турнири и мачове, които ще намерите в тенис секцията

В раздел Тенис, по подобие на Футбола ще намерите всички водещи турнири, а и също така не толкова популярните, но имащи своите привърженици и желаещи да залагат на тях.

Ето някои от предложенията на 1xBet:

 • Голям шлем
 • ATP
 • WTA
 • Купа Дейвис
 • Хопман
 • сериите Челинджър

Тези, които се интересуват от юношески турнири, например тези от Големия шлем, също ще намерят възможности за залози на водещите такива първенства.

А за популярните турнири, в центъра на вниманието за всички фенове на тениса, 1xBet дава възможност за залагания на сингъл мачове и на двойки, мъжки тенис и мачове между жени.

Тенис пазари в 1xBet

Основните пазари, които ще намерите за всички мачове, както можете да очаквате, са за победителя в мача, за точния резултат, за общия брой геймове.

А за най-следените мачове ще намерите и пазари като хендикап, резултат за сет, залози върху единия или другия играч и други.

Ръководство за отваряне на 1xBet сайт

Коефициентите за залозите на тенис

Коефициентите за тези залози са високи, което е много важно за постигане на печеливши залози. Не само за основните пазари, но и за тези, които са по-нетипични, ще намерите достатъчно високи коефициенти. Ще установите, че коефициентите за тенис мачовете са над средното ниво на предложенията на онлайн букмейкърите.

Залози на тенис в секция На живо

Много интересни са залозите на тенис мачове в секция На живо, тъй като залагането става по време на провеждане на мача.

Динамиката на мачовете означава, че трябва бързо реагиране и улавяне на точния момент за подходящ залог.

Във всеки тенис мач може да се получи неочакван развой на нещата, затова трябва да бъдете готови за бърз избор на залог според развитието в даден момент. За водещите срещи можете да следите и картина на пряко предаване.

Залози на тенис в спортната борса на 1xBet

Тенис борса в 1xBet

От падащото меню за секция Спорт можете да изберете спортната борса на 1xBet, за да залагате с по-предизвикателни и рискови коефициенти.

Тук букмейкърът не участва и не определя коефициентите, а само удържа 1% комисиона от печелившите залози.

Самите коефициенти се определят от играчи, които очакват други играчи да посрещнат предложенията им, залагайки За или Срещу.

Или посрещнете залога, направен от друг играч, или вие направете предложение и очаквайте то да бъде посрещнато от друг играч или играчи, за да стане залогът активен.

Това е много по-вълнуващ начин на залагане, както и възможност за по-високи печалби. Но както за тениса, така и за другите спортове тук няма да намерите такъв голям брой събития, както в секция Спорт за стандартните залагания.

Виж при проблем с вход в 1xBet

Обобщение

Тенис разделът в секция Спорт, разделът за тенис залози в борсата за залози, както и залагането в секция На живо, по време на мачове, ви предоставят множество възможности за залагане на различни пазари, с добри коефициенти, с достатъчно статистика, която да използвате за вземане на решение, включително ранкинга на играчите.

Ако сте с опит и натрупана достатъчно информация, можете да поемете предизвикателството и вие да направите предложение за залог в борсата на 1xBet, очаквайки то да бъде посрещнато и залогът ви да стане активен. В борсата коефициентите са още по-добри и печалбите са много примамливи.

С толкова много фенове на тениса, залозите на тенис мачове са много търсени. С предложенията на 1xBet феновете на този спорт, които искат много добри условия за залозите си, получават всичко, което търсят.