1хбет Лого
Теглене на пари от 1xBet

Теглене на пари от 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Букмейкърската къща 1xBet няма нужда от представяне за играчите, търсещи разнообразие от пазари, високи коефициенти, плюс казино игри, покер, безброй футболни, баскертболни, тенис и други събития за залози.

Този руски букмейкър има клиенти в целия свят. За тях той предлага множество методи на плащане, за лесно депозиране и лесно теглене на средства. Това е удобство, което е много важно за играчите.

Ще направим преглед на методите за теглене, които можете да използвате като клиенти на 1xBet.

Ще бъдете удовлетворени както от броя на методите за тегления, така и от бързината на осъществяването им.

Още едно предимство при тези методи е липсата на комисиони за операциите.

Виж тук при проблем с вход в 1xBet

Непременно трябва да сте преминали процеса на верификация

Тук ще започнем с изискването на букмейкъра, което е стандартно при такива сайтове за залагания.

Първо трябва да сте преминали процеса на верифициране. Това означава да сте доказали, чрез представяне на сканирано копие на личен документ, своята самоличност.

Това изискване на онлайн букмейкърите е важно за сигурността на плащанията.

Известно време след като си направите регистрация в 1xBet, те ще ви изпрати съобщение по имейл, или ще покаже съобщение в сайта, с което ще ви покани да докажете, че именно вие сте този, чиито данни сте въвели.

След приключване на верификацията вече можете да теглите средства от сметката си в сайта.

Важно е да извършите необходимото за верифициране на данните си възможно най-скоро, тъй като може дори да бъде наложено блокиране на профила ви в сайта, докато представите необходимото копие от личен документ.

Какъв е процесът на теглене?

1xBet теглене на пари

След като влезете в профила си в сайта на 1xBet, трябва да изберете Личен профил, а от там от падащото меню трябва да изберете Изтеглете от сметка.

След избора ще се отвори нова страница, в която ще видите всички методи за теглене, налични за клиентите на 1xBet.

Когато изберете предпочитания от вас метод, трябва да отбележите и какви ограничения са свързани с него.

Проверете каква е минималната сума, която можете да теглите, както и ограничения за периода от време, ако има такива.

Следва попълване на още малко информация, което зависи от метода на теглене, избран от вас.

А след това ще трябва да потвърдите искането си за теглене.

При трудности с входа в 1xBet - отвори тук

Как да прегледате методите за теглене, предлагани от 1xBet?

1xBet начини на теглене на печалби

В долната част на страницата на букмейкъра ще намерите заглавието Начини на плащане. Това е последното заглавие в предпоследната колонка. Кликнете върху линка и ще отворите страница, в която отляво са показани всички методи на плащане, а след това в горната част имате раздели Депозит и Теглене на средства.

За България показаният брой методи за теглене е 97. Това е впечатляващ брой, в който със сигурност ще намерите удобен за вас метод.

Банкови карти

Първата група от методи включва банковите карти: VISA, Maestro. За тези два вида карти ще видите срок от 1 минута до 7 дни, както и това, че не се начисляват комисиони.

Електронни портфейли

Този вид методи са познати и под названието „електронни портфейли“. Показани са 18 на брой портфейла. Ще споменем само Skrill, тъй като е от най-разпространените. Вижте минималната сума, която е необходимо да се тегли, изразена в няколко валути, както и срока – 15 минути. Този вид теглене също е без комисиони.

Сред е-портфейлите за теглене са и Perfect Money и Jeton Wallet.

Мобилни плащания

Този вид плащания са 12. Тегленията са без комисиони, за 15 минути.

Платежни системи

Те са три на брой и включват популярната система NETELLER. Тегленето е без комисиони, има посочени минимални суми в няколко валути, както и срок от 15 минути за извършване на тегленето.

Другите две платежни суми за теглене са ecoPayz и Payeer.

Обменно бюро за електронна валута

Тук ще намерите 1xMoney, с минимални суми за теглене посочени в няколко валути, както и срока за теглене – 15 минути. Не се начисляват комисиони.

Платежни терминали

Тук имате възможност да използвате CREDITOS, като спазите изискването за минимални суми, дадени в няколко валути. Срокът за осъществяване на тегленето е 15 минути и няма комисиони.

Интернет банкиране

Тук има избор от четири метода, които са Privat24, ECOBANQ, AstroPay Direct, Polaris Bank. И за тях е посочена минимална сума в няколко валути, както и че не се удържа комисиона и тегленето се осъществява за 15 минути.

Банкови преводи

Тук ще намерите 30 предложения, сред които Rapid, Help2Pay, Union Bank. И при тези методи не се начисляват комисиони, тегленето се извършва за 15 минути и има посочени минимални суми.

Криптовалути

Тук предложенията са 20 на брой, а сред методите ще посочим Bitcoin, Dogecoin, Litecoin. И за тези методи са посочени минималните суми за теглене, срок от 15 минути за извършване на тегленето, както и че не се удържат комисиони.

Минималните суми за теглене

Сумите обикновено са посочени в четири валути:

  • в рубли (тъй като това е руски букмейкър) – 100 рубли
  • в щатски долари – 1,50 долара
  • в евро – 1,50 евро
  • в турски лири – 9 лири.

Сроковете за извършване на тегления

От посочената по-горе информация ще видите, че най-много време може би ще трябва за теглене с банкова карта. Границите на срока от време са много широки – от 1 минута до 7 дни.

Както сме посочили по-горе, за останалите методи са достатъчни 15 минути.

Упътване за вход в сайта на 1xBet

Обобщение

С предлагането на внушителен брой методи за теглене 1xBet още веднъж показва грижите си за удовлетворяване на необходимостта на играчите от избор и това се оценява от клиентите.

Не всички методи, посочени за България, са от най-използваните, но можете да пожелаете да пробвате някой нов метод или да се придържате към вече познат ви начин за операции със средства, с който сте свикнали и не желаете да го смените с друг.

Винаги при колебяние или въпроси се обръщайте към чата на живо, за да ви разяснят нещата, които ви интересуват.

Както с банкови карти, така и с е-портфейли и с други методи за опериране със средства бързо можете да извършите теглене и от мобилно устройство. Така ще можете да извършите теглене по всяко време, когато решите, че ви е необходимо това.

Ограничаващото изискване за минимална сума на теглене не е тежко, тъй като тази сума е малка и няма да затрудни никой играч.

А бързината, с която се осъществяват операциите по тегленията, е достатъчна, за да бъдете напълно удовлетворени от предоставените ви от 1xBet възможности за теглене от сметката си в сайта на букмейкъра.