1хбет Лого

Опцията “Създай залог” (Bet Constructor) в 1xBet

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

1xBet е един от най-бързо добиващите популярност букмейкъри и предлага огромно разнообразие от възможности за залози. Руската компания е предоставя на своите клиенти най-различни опции за залагане в своя сайт, като - спортни събития, виртуални спортове, Esports, казино, игри на живо и още! Първоначално букмейкъра започва своя бизнес, чрез локални обекти, но в последствие създава и пуска в употреба своята онлайн платформа.

Сайта на 1xBet определено впечатлява със своите възможности и функционалности, като една от тях е опцията “Създай залог” или Bet Constructor. В това ревю, ние подробно ще обърнем внимание на всичко свързано с Bet Constructor-a на 1xBet и ще Ви дадем яснота относно условностите и спецификите на тази опция.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Какво е “Bet Constructor” в 1xBet?

Функцията “Създай залог” се среща при някои от най-големите имена на пазара, но все още не е много популярна. При различните букмейкъри, опцията се нарича по различен начин, като наименованието и в 1xBet е Bet Constructor. При всички компании, които са я интегрирали в своите платформи, функцията има едно и също предназначение - комбинира отделни и различни маркети за едно събитие. Коефициентите са стандартните, а можете да използвате функцията и за залози на живо, което я прави изключително полезна. Освен това тук има и едно важно условие - не можете да включвате едномачови комбинации и други пазари, като създаденият фиш от Bet Constructor-a се залага индивидуално.

Букмейкъра е създал и някои допълнителни условия при използването на опцията, като едно от тях е, че не всички събития могат да се комбинират. Конструкторът се активира автоматично за всички футболни срещи, но имайте предвид, че доста често не всички пазари са включени във функцията.

Основни предимства на опцията “Създай залог” в 1xBet

 • Чрез функцията “Създай залог” можете да комбинирате различни селекции за един и същи мач, и то в един единствен залог с общ коефициент;
 • Не е нужно да търсите няколко различни мача, в опит да съберете по-висок коефициент. Нужно е само да използвате Bet Constructor-a и да се фокусирате върху един;
 • Можете да правите най-различни комбинации, за които 1xBet ще Ви предложи невероятни коефициенти;
 • Възможност за голямо количество комбинирани залози;
 • Разнообразие и широка гама от маркети;

Как се използва Bet Constructor в 1xBet

В следващите редове от BGbookies.com ще Ви покажем стъпка по стъпка как да използвате функцията, а също така ще обърнем внимание на правилата и някои от ограниченията, които букмейкъра е заложил.
Как да създадем залог чрез Bet Constructor в 1xBet

 1. Влезте в сайта на 1xbet, като за това ще Ви бъде необходимо да използвате VPN, тъй като букмейкъра е забранил достъпа на български ИП-адреси и регистрирането на нови потребители от страната;
 2. След като влезете в сайта и изберете събитието за което искате да използвате функцията “Създай залог”, натиснете зеленият бутон изобразяващ строителен кран - “Бетконструктор”, намиращ се в дясната част на екрана Ви, под информационното табло за мача;
 3. Когато го натиснете, ще ви се зареди нов прозорец с бутоните “Добави пазар” и “Изпрати във фиш”;
 4. “Добави пазар” Ви дава възможност да добавяте най-различни маркети и да комбинирате техните коефициенти. Имате голям избор от пазари, като - резултат от мача, двоен шанс, общо голове, точен резултат и още много;
 5. Когато изберете пазарите, които желаете да участват във фиша, натиснете бутона - “Изпрати във фиш”;
 6. Вашият фиш ще се зареди в дясната част на екрана, като под него е полето за избор на сума, с която ще играете;
 7. Когато изберете сумата, кликнете на - “Направи залог” и сте готови!

Видове пазари за залози чрез опцията “Създай залог” в 1xBet

Руският букмейкър определено предлага огромен избор от пазари за залози в своя Бетконструктор. Това със сигурност много се харесва на хората, като се вземе на предвид, че само до преди няколко години не беше възможно да използваме повече от един маркет за дадено събитие. Днес 1xBet ни дава възможност да заложим на до над 10 различни пазари едновременно с което да се концентрираме само върху една спортна среща.

Опциите за залози в Bet Constructor на 1xBet

 • Резултат от мача;
 • Двоен шанс;
 • Общо голове;
 • Общо голове на отбор;
 • Хендикап по голове;
 • Точен брой голове;
 • Точен брой голове (отбор);
 • Точен резултат;
 • Общо корнери;
 • Общо корнери на отбор;
 • Хендикап по корнери;
 • Точен брой корнери;
 • Точен брой корнери (отбор);
 • Картони;
 • Голове - Четно/Нечетно;
 • Резултат от мача по удари във рамката на вратата;
 • Общо удари в рамките на вратата;
 • Хендикап по удари в рамките на вратата;
 • Точен брой удари в рамките на вратата;
 • Резултат от мача по засади;
 • Общо засади;
 • Хендикап по засади;
 • Точен брой засади.

Инструкции при проблеми с вход в 1xBet

Как се формират коефициентите в “Bet Constructor”-a на 1xBet

Tази функция всъщност представлява права колонка, то коефициентите да пазарите добавени във фиша се умножават един с друг. Самите коефициенти почти винаги са едни и същи с тези от готовите пазари на букмейкъра, като има случаи, в които може да играете на по-високи коефициенти ако използвате Бетконструктора, а не играете поотделно всеки един пазар.

Тъй като от 1xBet дават почва на своите клиенти да залагат на множество пазари едновременно за едно събитие, то колкото повече пазари включвате във фиша си, толкова повече ще расте коефициента и парите, за които ще играете.

Също така сумата която “слагате” на фиша се умножава по коефициента и това е последното парче от пъзела, с което се формира потенциалната Ви печалба

Често задавани въпроси за опцията “Създай залог” в 1xBet

❱❱ За кой раздел от залозите е налична опцията?

Тази функция за момента е налична само за футболните залози, като се надяваме в най-скоро време да я видим готова за използване и за други спортни събития.

❱❱ Мога ли да използвам услугата “Ранно изплащане”?

Ако се използвали опцията Bet constructor, не е възможно да изтеглите вашите средства по-рано. Трябва да изчакате до крайното развитие на срещата и тогава да “приберете” евентуалната Ви печалба.

❱❱ Какво става ако от букмейкъра отменят някой от пазарите?

В този случай, целият фиш бива оценен на коефициент 1.00 и ще получите вашата заложена сума обратно.

❱❱ Колко е максималният брой на маркетите, на които мога да заложа едновременно за една среща?

Можете да играете едновременно с до над 10 различни пазара. Това е едно от най-големите предимства на Бетконструктор-а на 1xBet.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Мнение и оценка за “Betconstructor”-a на 1xBet

Функцията “Създай залог” е едно интересно предложение от 1xBet, позволяващо Ви да комбинирате няколко различни селекции за даден мач, в един единствен фиш. 

Ако сте сигурни в даден мач и неговото развитие, тази функция определено Ви предразполага и улеснява вашето залагане. При използването на обикновеното залагане сме ограничени до избора на само една селекция в едно спортно събитие, докато при функцията Bet constructor, имаме свободата да комбинираме огромен брой различни пазари и с това да увеличим както шансовете си за печалба, така и сумата която можем да усвоим при благоприятно развитие на обстоятелствата.

Ако сте фенове на футболните залози, според нас определено си струва да опитате тази услуга от 1xBet, даваща Ви свобода на действие и големи възможности за печалби.