1хбет Лого
1xBet Спортна Борса

1xBet Спортна Борса

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

За играчите, които търсят нещо по-различно и предизвикващо техните знания за отбори и спортисти, както и тяхната интуиция, ще открият в 1xBet спортна борса с такива предложения, с коефициенти и залози, предложени от други играчи.

Това е по-рисково от залозите с фиксирани коефициенти в секция Спорт, но за играчи с опит, следящи статистиката за своите любими отбори и спортисти, това е желано предизвикателство.

Не много онлайн букмейкъри предлагат спортна борса, затова още веднъж 1xBet показва предимство и грижа за разнообразие за своите клиенти.

Залозите в спортна борса са по-различни, те са За или Срещу даденото събитие.

Нека разгледаме предложенията на букмейкъра в борсата, която е част от секция Спорт.

При проблеми с входа - виж тук

Комисионата на 1xBet за печеливши залози

Тук ще уточним за информация, че букмейкърът не участва в залозите, не предлага коефициенти, както ще уточним и по-долу.

Но 1xBet взема комисиона от 1% за печелившите залози. Aко залогът ви загуби, няма да ви бъде удържана комисиона.

Освен това в сравнение с комисионата, прилагана от други водещи букмейкъри, която достига до 6%, тази на 1xBet е много ниска.

Отворете страницата на борсата за залози на 1xBet

Спортна борса на 1xBet

В падащото меню, което се появява при поставяне на курсора върху заглавието Спорт, изберете петата опция – Борса за залози.

Ще се отвори страница, в която ще видите какви залози се предлагат и за какви събития се предлагат. Най-големият брой от спортните събития са футболни мачове, но ще намерите и залози за срещи от други спортове.

Вляво на страницата във вертикалния списък ще видите списъка от спортове, с футбол на първо място, а след него са подредени крикет, бейзбол, баскетбол, бокс, волейбол и тенис. Това е съдържанието на списъка към момента на писане на настоящия материал.

Както може да се очаква, ще намерите пазари за всички водещи събития в основните спортове. Изберете спорта, след това събитието, за да видите пазарите. При избора на спорт събитията ще бъдат показани групирани по първенства, както е и в секция Спорт за обикновените залози с коефициенти и пазари от букмейкъра. Ще видите списъка от събитията по групи в централната част на страницата.

Отвори при проблем с вход в 1xBet

Залози За и Срещу

За всеки пазар в борсата ще видите два варианта за залог – За и Срещу.

Например ако видите предложение с краен резултат от дадена среща, залогът За означава, че сте за този резултат, съгласни сте, че прогнозите са такива.

А залогът Срещу означава, ще залагате за резултат, различен от този, не сте съгласни с прогнозите на играча, предложил този залог.

За улеснение на играчите коефициентите За са в син цвят, а тези Срещу са в зелен цвят.

Тук няма да намерите залози на живо

Не търсете възможности да залагате на спортни събития на живо в тази част на спортната борса. Залози на живо в спортна борса се предлагат много рядко, но такива понастоящем не са налични в борсата на 1xBet. За търсещите такива залози е вероятно скоро да се появят в борсата, имайки предвид непрекъснатото усъвършенстване на сайта и разширяване на предложенията.

Сумите на залозите ще се показват щатски долари

Ще видите символа за щатски долар след всяка сума. Трябва да имате предвид това, че предложенията в тази секция са в тази валута.

Кога залозите стават активни?

За да може даден залог да е активен, трябва даден играч да направи залог срещу играча, който предлага този залог. Например ако смятате, че даден отбор ще победи в дадена среща, и залагате на победа, трябва друг играч да заложи За или Срещу победа на този отбор, за да може вашето предложение да е активно.

Можете да правите ваши залози в борсата на 1xBet

В този раздел на секция Спорт букмейкърът не участва с предложения за коефициенти.

Както уточнихме, играчите са тези, които предлагат, а други играчи правят залози в отговор на предложенията. Това е възможност и за вас да направите предложение за даден мач на отбор или играч, който следите от дълго време.

Рискът тук е по-голям, можете да посочите по-високи коефициенти.

Обикновено в спортните борси коефициентите са по-високи, отколкото в спортните секции на онлайн букмейкърите. Това важи и за 1xBet.

От друга страна, тук ще имате избор от не толкова огромен брой спортни събития за залози. Но и текущите събития са повече от достатъчно.

Ако 1xBet сайта не се отваря - виж тук

Какви пазари ще намерите в борсата за залози

Борса 1xBet залози

Когато изберете дадено спортно събитие, ще видите основните пазари.

Най-горе в центъра на страницата ще видите трите възможности – първият отбор да спечели, равенство и вторият отбор да спечели.

След тях са колонките с коефициенти и оцветени в синьо и зелено места за залагане За или Срещу.

Под тези основни пазари ще намерите и други. За по-централните и по-следени събития те са повече, въпреки че в сравнение с обикновените залози в секция Спорт не са толкова многобройни.

Пазарите за футбол включват:

  • Над/Под за дадени резултати
  • Точен резултат от събитието – тук има доста варианти, от 0:0 до 3:3, както и възможности за залагане на други резултати
  • И двата отбора да отбележат
  • Двоен шанс
  • Следващ гол – кой отбор ще го отбележи или няма да има следващ гол и други.

Ето и основните пазари за още няколко спорта:

  • За баскетбол предложенията са Над/Под, резултат за първата, втората или третата четвърт.
  • За тенис отново можете да залагате на Над/Под, както и на точния резултат.
  • Над/Под се предлагат и за волейболни срещи.

Освен в централната част на страницата ще видите вертикален списък с пазарите вляво в страницата.

Тук няма да имате възможност за акумулаторни залози. Любителите на такива залози могат да отбележат, че затова пък коефициентите в спортната борса са по-добри от тези за обикновените спортни залози в 1xBet.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Коефициентите

При избора на дадения пазар ще видите селекцията с избрания коефициент за него.

Можете да въведете друг коефициент, ако предпочитате. Но той трябва да е в границите на възможното.

При екстремни предложения няма вероятност други играчи да направят срещуположни залози, тъй като рискът ще бъде много голям. Затова такъв залог най-вероятно ще остане неактивен.

По-добре се придържайте към реални коефициенти, а можете да приемете и коефициента, направен като предложение от другия играч.

Тук ще ви помогне системата на сайта, тъй като ще ви покаже кои са най-изгодните коефициенти, на които си струва да заложите.

Попълване на електронния фиш

Електронният фиш се намира отдясно, както при раздела за другите залози. При селектиране на коефициент селекцията автоматично ще бъде включена във фиша.

Ако искате да въведете друг коефициент, изберете стойността му със стрелките вдясно от текущия коефициент.

Попълнете сумата, която залагате, и натиснете бутона за завършване на залога.

Ръководство за отваряне на 1xBet сайт

Обобщение

Като сравнително нов онлайн букмейкър, 1xBet може да не е сред най-добрите, що се отнася до борсата за залози. Но той се развива бързо, предлага все нови и нови неща и улеснения за играчите. В скоро време можем да очакваме нови предложения и в спортната борса.

Но и настоящите предложения са отлични възможности за залагащи на спортни събития, с включване на основни спортове, следени от целия спортен свят срещи, както и много пазари и високи коефициенти.

В сайта на 1xBet можете да залагате и в секция Спорт, с много голям спортове и включване на  не толкова популярни шампионати, комбинирайки с вълнуващите залози За или Срещу в спортната борса.

Дори след удържане на комисионата от 1% за печеливши залози в борсата ще имате достатъчни печалби, които са много ценни, защото залагането в този раздел е по-рисково и изисква доста опит, наблюдаване на отбори и спортисти, следене на статистика и комбиниране на всичките знания за правилни залози и с реалистични коефициенти.

Ако все още не сте пробвали залозите в борсата на 1хБет, то горещо ви препоръчваме да се регистрирате и потопите в света на печалбите.