1хбет Лого
Пряко предаване в 1xBet

Пряко предаване в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Залозите, които се правят онлайн, имат милиони привърженици. Залагайки, те могат да изпитат интуицията и знанията си за представянето на играчи и отбори, които следят, дори да залагат срещу други играчи в спортна борса.

Онлайн букмейкърите, които предлагат спортна борса, са търсени от играчи с опит, а още по-търсени са букитата, които предлагат пряко предаване, известно и с английския термин „live streaming”, тоест картина от събитието, докато то се играе.

В букмейкъра 1xBet можете да следите преки предавания за още по-вълнуващи и предизвикателни залози. Нищо не може да се сравни с изживяването, при което можете да залагате въз основа на това, което виждате на екрана.

Ще ви запознаем с това, което предлага 1xBet в преки предавания и как можете да ги следите.

Преките предавания в сайта се осъществяват с доставчика на тази услуга videostream-w.

Този вид предаване изисква да имате инсталиран Flash Player. Ако версията ви не е нова, трябва да я обновите.

Инструкции за вход в сайта на 1xBet

Възможност за гледане на пряко предаване на мобилно устройство

Използвайте мобилното си устройство, за да гледате пряко предаване и да залагате на спортни срещи в сайта на 1xBet.

Можете да отворите сайта в браузъра на мобилното устройство или да използвате приложенията на букмейкъра, за устройства с iOS и Android.

И в двата варианта ще можете да следите пряка картина.

Как можете да започнете да следите преки предавания

Онлайн телевизия на живо1xBet

На първо място, искаме да уточним, че трябва да имате регистриран профил в 1xBet. Отворете сайта на букмейкъра и влезте в профила си.

Тук ще посочим едно предимство на 1xBet при осигуряването на пряко предаване. Тези, които имат опит с други букита, знаят, че за да могат да имат достъп до пряко предаване, трябва да имат в сметката си някаква сума.

1xBet няма такова изискване – отново предимство за играчите. Така тези, които искат просто да следят дадена среща на живо с пряко предаване, могат да направят това, без да е необходимо да залагат.

А след това отворете секцията На живо от горната хоризонтална лента с менюто. Това е вторият линк след линка за секция Спорт.

В секцията На живо разгледайте менюто вляво. До бутона, с който получавате информация за текущите събития, протичащи на живо, ще видите и бутон подобен на телевизор. Натискането му ще ви даде възможност да видите само спортовете, за които в момента протичат събития на живо.

Ще намерите този бутон и в горното хоризонтално меню в средата на страницата, в което са показани линкове за всички спортове.

А също така срещу всяко събитие, което можете да следите в момента на живо, ще бъде показано, че има тази възможност.

Ако 1xBet сайта не се отваря - виж тук

Активирайте пряко предаване, за да наблюдавате избраното от вас събитие

Активирането на тази услуга става посредством бутона Play, който ще намерите при данните за избраното спортно събитие, над текущия резултат за него.

Първо трябва да отворите страницата за това събитие, като кликнете върху него. В отворената страница ще видите пазарите, които се предлагат за залози за това събитие, както и бутона за статистика, която ще ви бъде полезна за залагането.

Кликването върху бутона Play ще отвори картината на живо, която ще виждате в дясната част на страницата, над електронния фиш.

Ако предпочитате да наблюдавате срещата на живо в центъра на страницата, натиснете отново бутона. Така картината ще се измести в центъра на страницата, на мястото на статистиката на живо.

Спортове, за които има възможност за пряко предаване

Спорт на живо 1xBet

В сайта на 1xBet няма да намерите специален списък със спортовете, за които можете да гледате пряко предаване в секцията На живо.

От практиката обаче можем да съставим такъв ориентировъчен списък. Естествено в него са най-гледаните и най-популярни спортове, като:

За футболните събития пряко предаване можете да гледате за залози на редица шампионати, като Шампионска лига, Лига Европа, английската Купа на лигата, както и други футболни първенства в центъра на вниманието на всички футболни запалянковци и залагащи.

Баскетболните срещи с пряко предаване естествено включват мачове от NBA, Еврокупа, Евролига и други.

Шампионатите по тенис с пряко предаване на срещите в тях включват редица първенства от WTA, ATP и други.

Шампионати като Големия шлем също са представени с възможности за пряко предаване и залагане в сайта на 1xBet.

И отново напомняме, че и доста на брой други срещи от популярни спортове се предлагат за залози с пряко предаване.

Дори можете да намерите и по-малко популярни шампионати с пряко предаване на срещите. Това отново е в съответствие с грижата на 1xBet да предлага колкото може повече възможности за залози на клиентите си.

Но не очаквайте, че абсолютно всички срещи от даден шампионат ще се предават пряко в сайта на букмейкъра.

От друга страна, срещите, за които има пряко предаване, са достатъчно многобройни, за да имате богат избор.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Ако желаете, можете да следите и коментара за спортното събитие

Докато гледате пряка картина на спортно събитие, можете да активирате и коментара, който върви за него. Можете да спирате коментара и да го пускате отново, когато пожелаете.

Обобщение

Прякото предаване на срещи за залагания по времето на протичането им е услуга от 1xBet, която има много предимства.

Не е необходимо непременно да имате някакви пари в сметката си, не е задължително и да залагате, докато гледате пряка картина. Но залаганията по този начин са много изкушаващи. Съчетайте със следене на коментара за събитието, ако това ви помага и ви е интересно.

Следете пряка картина на спортни събития на компютър или на мобилно устройство, за да можете да гледате интересуващи ви спортни срещи навсякъде, по всяко време.

С тази услуга от 1xBet можете да следите както срещи от водещи първенства, така и регионални и по-малко следени срещи, стига букмейкърът да ги предлага.

Най-популярните спортове, като футбол, тенис, баскетбол, със сигурност са представени в тази възможност за пряко следене.

Важно е и прякото предаване на срещи от електронни спортове, които стават все по-популярни сред залагащите.

Ако още не сте се регистрирали в 1xBet, направете това.

Има няколко начина на регистриране, от които можете да изберете най-удобния за вас, а след това да отворите секция На живо и там да изберете пряко предаване за играеща се в момента среща.