1хбет Лого
Промяна на залог в 1xBet

Промяна на залог в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Залаганията в 1xBet са преживявания, които всеки играч трябва да изпита. Спортната секция съдържа голям брой събития във всеки момент, за лесен избор на събитие.

Пазарите и коефициентите също са много добри и правят букмейкъра предпочитан от много играчи от различни страни.

Залози могат да се правят и на живо, в специалната секция на 1xBet. А освен това в спортната борса ви очакват най-предизвикателните залози. Там се изправяте пред други играчи и залагате За или Срещу да се изпълнят техните залози.

Важно е да знаете какви допълнителни възможности имате при залаганията. Тук ще се спрем на промяната на залог.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Кога можете да редактирате електронния фиш?

Редактиране на фиш в 1xBet

При спортни залози в 1xBet ще виждате електронния фиш в дясната част на страницата. В него ще се отразяват всички селекции, които сте направили. Важно е да знаете и как можете да променяте данните във фиша.

Промените във фиша могат да се правят, ако вече сте направили даден залог. Освен това трябва да има определени условия, на които да отговаря този залог, за да извършите промени в него.

След като сте извършили промяна, не забравяйте да натиснете бутона Запази промените, за да може да продължите с новите условия.

При трудности с входа в 1xBet - отвори тук

На какви условия трябва да отговаря залогът, за да можете да го променяте

На първо място, изискването е този залог да е единичен или да е акумулатор/ права колонка.

Второто условие е да е активна опцията за продаване на фиш ( популярна като кешаут).

Освен това трябва да уточним, че за да можете да променяте вече направен залог, трябва да сте го направили или в основната секция Спорт, или в секцията На живо.

Какви промени можете да правите в електронния фиш

Няма да можете да промените сумата на залога, след като веднъж сте го направили. Това, което можете да промените, са самите селекции. Можете да правите не само една промяна, само на едно събитие, а повече от събитията, за които са включени селекции в електронния фиш.

Ето какви промени можете да правите в селекциите:

  • да махнете селекция
  • да добавите селекция
  • да смените селекция
  • да промените вида на залога.

След като направите промените в селекциите, така промененият залог ще бъде активен за сумата на кешаута, която ви е предложена.

По-подробно за всяка от видовете промени, които можете да правите във фиша.

Вече споменахме типовете промени, които можете да извършвате в електронния фиш. Сега ще разгледаме малко по-подробно всеки от тези типове.

Промяна на залог в 1xBet

Премахване на селекция

Както уточнихме, можете да правите промени, включително премахване, не само на една, а и на повече селекции. Това става бързо и лесно, чрез избиране на Х срещу дадената селекция.

Премахването на селекции не е безплатно. Букмейкърът ще си удържи сума, равна по размер на сумата, която си удържа при продажба на фиш (или кешаут).

Добавяне на селекция

Можете да добавяте не само една, а и повече селекции към фиша. След това потвърдете, че желаете да промените.

При този вид промяна коефициентите за събитията ще останат непроменени.

За разлика от премахването на селекции добавянето е безплатно. При добавяне на селекции 1xBet не си удържа сума като комисиона.

Смяна на селекция

Можете да направите една или повече смени в електронния фиш. Но при смяната трябва да изберете нова селекция със същия вид пазар. Ако видът на пазара не е същият, не можете да извършите смяната.

Както премахването на селекция, и смяната е опция, за която 1xBet удържа комисиона, равна по размер на сумата за продажба на електронния фиш.

Ето един пример: за пазари под/над, ако сте направили залог за над определен резултат, ще можете да смените само със залог на под определен резултат.

Промяна на вида на залога

Примери за промяна на вида на залога са промените от единичен залог в акумулатор, или от акумулатор в друг вид залог в система.

И този вид промяна не е безплатна, а комисионата на 1xBet е в размер на сумата, която се удържа за кешаут.

Важно е да знаете, че при промяната на вида на залога се променят и коефициентите. Ще бъдат избрани текущите коефициенти. Има само един вид промяна, при която коефициентите се запазват – когато от единичен залог се прави смяна на вида с акумулаторен залог.

Ако залогът е застрахован, не можете да правите промени във фиша

1xBet предлага застраховане на залозите. Застраховането може да бъде до 100%, а може да бъде и с по-малък процент. Застраховането означава, че ако залогът е успешен, ще ви бъде удържана сумата на застраховката. А при губещ залог няма да изгубите цялата заложена сума.

За да проверите дали залогът ви е застрахован, в Моите залози трябва да бъде отбелязано, че е застрахован. Ако видите налична тази опция, няма да можете да промените залога.

Ако направите залог с бонусни средства, няма да можете да промените залога

По принцип можете да правите залози и със средства, спечелени като бонуси. Но за такива залози не важи опцията възможност за промени.

Ако сте използвали частично затваряне, също не можете да променяте залога

При използване на опцията Частично затваряне за дадения залог не можете да правите промени във фиша.

Упътване за вход в сайта на 1xBet

Обобщение

В сайта на 1xBet ще можете да правите промени по залози, естествено съгласно условията. Това е опция, която може да се намери при малко онлайн букмейкъри и е още един от многото плюсове в полза на 1xBet.

Условията за възможност за промени включват следните: залогът да е единичен или да е акумулаторен; да а активна опцията за кешаут, или продаване на фиш. Това е възмобност, която можете да използвате за залозите в секциите Спорт и На живо.

Ограниченията включват следните: да не сте използвали бонусни средства, да не сте застраховали залога и да не сте използвали частично затваряне за този залог.

Можете да добавяте, премахвате, сменяте селекция или да сменяте вида на залога. Първата възможност е безплатна, а при останалите три ще ви бъде удържана комисиона, равна на сумата, която 1xBet удържа за кешаут.

Възможността за промени в електронния фиш за вече направени залози е допълнителна възможност да измените нещата в своя полза, например при следене на спортно събитие на живо, когато развитието подсказва, че можете да направите някакви промени в селекциите или да смените вида на залога.