1хбет Лого
Права Колонка в 1xBet

Права Колонка в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ще разгледаме видовете залози, които предлага руският букмейкър 1xBet. Сред тях препоръчваме акумулаторните, или залози права колонка. Както начинаещите, така и играчите с опит ще се заинтересуват от тях.

За всички играчи е от полза да знаят какви са възможностите за залози в сайта на 1xBet и да изберат тези, които най-много отговарят на стила и целите им.

Ако 1xBet сайта не се отваря - виж тук

Как да направите акумулаторен залог

Как се прави права колонка в 1xBet

Акумулаторният залог е комбинация от няколко залога в единичен фиш.

За да може да спечели този фиш, трябва всичките залози в него да са направени правилно и да спечелят.

От една страна, можете да направите малки отделни залози и при правилни прогнози да спечелите значителна сума. Тази сума ще бъде няколко пъти по-висока, отколкото печалбата, която бихте получили при обикновен залог.

Но от друга страна поемате риска от загуба, ако дори един от залозите се окаже непечеливш – тогава целият акумулаторен залог ще бъде губещ.

След избора на спорт и събитие от този спорт, трябва да изберете коефициент и да кликнете върху него.

Всяко събитие, за което сте избрали коефициент, автоматично ще бъде показано в електронния фиш.

Важно е след това да маркирате залога като акумулатор от полето Тип залог и да въведете сумата за залога. Остава да натиснете бутона, с който правите залога.

Акумулаторни залози на живо в 1xBet

Секцията На живо в 1xBet е често посещавана, поради възможността за следене на развитието на спортни събития по време на провеждането им.

1xBet предлага множество събития на живо, на които също можете да направите акумулаторни залози. Последователността е както описаната по-горе за секция Спорт.

Тук искаме да подчертаем, че при играта на живо коефициентите се променят често, според развитието на събитието. Затова в даден момент може да е необходимо да изчакате, за да можете да потвърдите залога, който искате да направите.

Това се получава поради блокирането на пазарите при новост в развитието на събитието. Освен да изчакате можете да изберете другата възможност – да маркирате, че ще приемете променените коефициенти. Тази възможност е посочена в електронния фиш.

Това е вариант за играчи, които искат да избегнат потвърждаването на решението си за залог при промени в събитието. Разбира се, такъв избор носи своите рискове.

В допълнение може да прочетете статията ни за това как се прави промяна на залога в 1xBet.

Упътване за вход в сайта на 1xBet

Какви видове залози можете да правите в спортната секция на 1xBet?

Акумулатор залози 1xBet

Освен акумулаторните залози, много популярни сред играчите, имате възможност да избирате между следните видове:

Щастлив залог

Това е съставянето на прогнози от няколко селекции, с който играчът прави единични залагания за избраните събития и същевременно залага на комбинации между тези събития. Това е познатият на английски залог Lucky.

Тук броят на комбинациите се определя от това, колко на брой селекции са включени във фиша. При поне една вярна прогноза играчът печели.

Антиакумулатор

Този вид залог е обратен на акумулаторния по отношение на печалбата. Такъв залог печели, ако еквивалентният на него акумулаторен залог губи. Тоест, ако играчът не познае поне един резултат, той печели.

Верижен залог

Състои се от две или повече единични селекции. При този вид залог е важно да се направи правилно подреждане на събитията.

Много важен за верижния залог е успехът на първата прогноза. Ако тя е печеливша, тя спомага за генериране на средства за другите елементи от залога.

При правилно подредени събития има голяма вероятност за печалба, дори и не всички селекции да са печеливши.

Система

Този вид залог се състои от минимум три селекции. Тогава можете да играете с 2/3, което намалява риска за прогнозите ви и ако поне две от трите селекции се окажат печеливши, ще реализирате печалба.

Патентнен залог

За да направите такъв залог, можете да комбинирате селекциите в електронния фиш по всякакви начини.

Най-често патентният залог е от три селекции. Комбинациите между тях са седем – един троен, три двойни и три единични залози.

Можете да добавите и повече селекции, като използвате същия принцип за всевъзможни комбинации.

Печалба се получава ако поне една от прогнозите се окаже печеливша.

Полето за вид залог

След като сте маркирали коефициенти за избрани от вас спортни събития, разгледайте електронния фиш, в който са добавени те.

В долната част на фиша ще видите полето „Тип залог“. Отваряйки падащото меню, трябва да маркирате опцията Акумулатор или другия вид залог, който искате да направите.

След избора на вида на залога системата ще ви покаже автоматично изчислената сума, която можете да спечелите.

Ако решите, че ще направите залога, натиснете бутона, с който правите окончателното залагане.

При проблем с вход - виж тук

Видове залози в борсата на 1xBet

Играчите, които имат опит в залагане на спортна борса, знаят, че в нея се правят залози срещу други играчи. Това е принципът и в спортната борса на 1xBet. Избирайки дадена прогноза на играч, можете да заложите За или Против тази прогноза.

Важни уточнения

За да можете да се възползвате максимално от това, което предлагат различните видове залози в 1xBet, първо трябва да се информирате за това, какво представляват.

За да намалите риска, започнете със залагане на малки суми.

В полето на фиша, след избора на вид залог, системата изчислява възможната печалба.

Преценете внимателно дали тя е изгодна за вас и какъв риск поемате в случай на неуспех, преди окончателно да потвърдите залога.

Когато избирате от промоциите, които предлага 1xBet, трябва да проверите дали за избраната от вас промоция важи ограничението само за единични и акумулаторни залози.

За някои промоции букмейкърът поставя това условие.

Ако все още нямате собствен акаунт в 1xBet, то с две ръце ви препоръчваме да се регистрирате и изпробвате всичките полезни опции и пазари за залози.