1хбет Лого

Лимитиране на акаунт в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Лимитирането, или ограничаването, на акаунта е неприятно и е добре да се знае как може да се избегне.

Играчи в онлайн букмейкъра 1xBet, на които това не се е случвало, може би не са се замисляли за проблема, но при някои играчи може да се стигне до тази мярка.

Ще разгледаме условията, при които букмейкърът решава да ограничи акаунта на даден играч.

Виж при проблем с вход в 1xBet

Една от популярните догадки за причина за лимитиране на акаунта

Всъщност тези условия са подобни при различните онлайн букита.

Най-често се смята, че когато играчите започнат да печелят повече, отколкото е размерът на сумите, които губят при залагания в букмейкърския сайт. Но това е догадка, затова няма да й обърнем внимание, още повече че при 1xBet не се наблюдават такива случаи.

Трябва да се спазват условията, поставени от 1xBet за използване на сайта

Ще напомним обаче, че винаги, когато играчите действат не в съответствие с условията за използване на сайта, букмейкърът може да предприеме санкции срещу тях. Затова трябва да сте запознати за условията, поставени от 1xBet към играчите, за да не ги нарушите, макар и неволно.

При по-леки нарушения се стига до лимитиране, но ако нарушението е грубо, може дори да се блокира регистрацията на играча в сайта и той да не може повече да залага.

Лимитирането става и на база и на неправомерни залагания през mobile app на 1xBet.

Не се регистрирайте единствено с цел да използвате всички възможни бонуси и промоции

1xBet възможност за лимитиране при точене на бонуси

Принципът на залаганията е както въз основа на информация, която играчът има за отделните спортисти или за отборите, така и на случаен принцип.

При прилагане на стратегии като тази – регистриране единствено за използване на бонусите, това проличава и санкцията от страна на букито няма да закъснее. Избягвайте такива стратегии, защото те не са във ваша полза.

От играчите се очаква да залагат главно на любими отбори и спортисти, с цел да проверят доколко познават играта им и могат да предвидят и бъдещи резултати от спортни събития с тяхно участие.

Елементът на изненада винаги присъства и има известен риск от загуба. Това е една от причините онлайн залаганията да са толкова популярни.

Тези, които се регистрират само за да използват големите бонуси от 1xBet и веднага се кандидатират за всички промоции, не са типични играчи и не действат в съответствие с условията, поставени от букито.

Съветът се отнася и за използване на другите секции на 1xBet – казино игрите, покер и т.н. И при тях си проличават нечестни стратегии и също можете да изпаднете в риск от лимитиране на акаунта ви.

Спазвайте условията за теглене на средства от печалбите и не теглете много често

1xBet теглене на печалби

По принцип всеки решава кога да изтегли печалбите, натрупани до даден момент. Но букито има изисквания за теглене на средства. Те също трябва да се спазват.

На първо място, ще напомним, че при всяко теглене 1xBet може да поиска да верифицирате акаунта си, ако не е изискал това до момента.

Това означава, че трябва да представите сканирано копие от личен документ, с който да потвърдите самоличността си.

Изискването може да се появи като съобщение в самия сайт, а може да ви бъде и изпратено чрез имейл.

Важно е да изпратите сканираното копие на личния документ възможно най-скоро, защото в противен случай няма да можете да извършите планираното теглене на средства.

Трябва също да се знае, че при всяко теглене самият букмейкър плаща дадена сума за паричния превод. Затова много честото теглене е неизгодно за букитата и ако теглите много често суми в 1xBet, можете да очаквате лимитиране на акаунта ви.

Кога лимитирането се изразява в по-ниски коефициенти?

Такъв риск възниква, ако играчът направи успешни залози, залагайки големи суми.

Лимитирането е мярка, с която букито се опитва да намали евентуалните си бъдещи загуби.

Най-успешните клиенти, залагащи с големи суми, се следят, и коефициентите, които им се предлагат за залози, са малко по-ниски, с около 0,1.

Ако букито има съмнения за опит за измама от страна на играч?

Както вече посочихме, залагането и игрите в букмейкърските сайтове, включително и 1xBet, се основават на шанса.

Ако у персонала на букито възникне съмнение, че даден играч използва измамни тактики и методи, акаунтът му ще бъде лимитиран, докато се прецени дали това е така.

Отново напомняме, че такива тактики и методи са нежелани и крият големи рискове, включително и този от заличаване на регистрацията на такива играчи в сайта.

В заключение

Спазването на условията, поставени от 1xBet, ви гарантира предпазване от рискове от лимитиране или дори заличаване на акаунта.

Играйте честно, за да се наслаждавате на вълненията при онлайн залагания и игри в секциите на букито, възползвайте се от промоциите и бонусите, но не като единствена цел за използването на сайта.

Инструкции за вход в сайта на 1xBet