1хбет Лого
Застраховка на залози в 1xBet

Застраховка на залози в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Някои играчи ще се учудят при споменаването на застраховка за онлайн залози, особено ако отскоро участват в спортни залагания в букмейкърски сайтове. Освен това тази възможност за застраховане не се предлага от много букмейкъри.

Струва си да я пробвате и използвате в онлайн букмейкърски сайтове, които се стремят да осигурят повече предимства за клиентите си.

Затова залагайте в сайта на 1xBet, един от малкото онлайн букита грижещи се за намаляване на загубите на играчите чрез опцията застраховане.

Ще се убедите в предимствата на застраховките, които можете да направите за залаганите от вас суми.

Виж при проблем с вход в 1xBet

Какво носи за играчите застраховката на залози в 1xBet?

1xBet ползи от застраховка залог

Когато правите своите залози с избраните коефициенти, можете да застраховате залаганите суми. Застраховката може да бъде до 100%.

Тоест можете да направите частична застраховка или пълна, 100-процентова застраховка.

За всяка застраховка букмейкърът удържа известна сума. При успех на залог, който сте застраховали, ще получите сумата на пълната печалба, но сумата на самата застраховка ще бъде удържана.

Ако даден залог, който сте направили, загуби, пак ще ви бъде удържана сумата на застраховката, но ще си върнете сумата, която сте заложили. Тоест загубата ви няма да бъде толкова голяма, отколкото при залог без застраховка.

Можете да изберете варианта, който предпочитате, със или без застраховка, но определено е по-изгодно да застраховате своите залози, за да не понесете пълна загуба при неуспех на залог.

Когато можете да направите застраховане на даден залог, ще можете да видите опцията Застраховай в Моите залози. Ако не виждате тази опция, значи това е залог, който не можете да застраховате.

Инструкции за вход в сайта на 1xBet

Начинът на застраховане на залог в 1xBet

  • Можете да започнете процеса на застраховане от фиша ви в сайта.
  • Когато направите залог върху дадено събитие, във фиша трябва да изберете Моите залози.
  • Тук ще бъде показано събитието, на което вече сте заложили. Изберете синия бутон Застраховай.

От какво зависи размерът на застраховката?

Размерът на застрахователната сума зависи от коефициента за селекцията ви.

Когато изберете Застраховай, след това ще се отвори прозорец с номера на застраховката.

Ще можете да изберете процента, с който искате да застраховате залога, чрез плъзгане по хоризонталната линия за проценти. Това е калкулатор, който ще изчисли сумата на застраховката според обстоятелствата за залога.

След избора на процент отдолу ще видите каква е сумата на застраховката.

Отдолу ще видите зелен бутон Застраховай, след натискането на който застраховката е направена. От баланса ви ще бъде удържана застрахователната сума.

При използване на всички възможности за залагания в 1xBet трябва да се спазват правилата и условията на букмейкъра. Ако не сте спазили някое от тях, няма да можете да преминете успешно през процеса на застраховане и съответно няма да имате застрахован залог.

Отмяна на застраховки при технически проблеми

За съжаление при недобра Интернет връзка, както и по принцип, може да възникне технически проблем. За направени по това време застраховки съществува рискът да бъдат отменени. Тогава печалбите или загубите от залозите се изчисляват съгласно общите условия.

Ако 1xBet сайта не се отваря - виж тук

Специални условия, важащи за застраховането

1xBet застраховка залог бонус

1xBet има специални условия, свързани със застраховките на залозите. Ще ги разгледаме, за да можете да имате достатъчно информация какви грешки не трябва да допускате в това отношение.

На първо място, както вече посочихме, при губещ залог ще си върнете само застрахованата сума, но не и сумата на застраховката.

Застраховане можете да извършвате само върху единични залози и върху акумулаторни залози.

Ако залагате чрез системи, няма да можете да използвате възможността за застраховане.

Няколко застраховки на един залог

Максималната застраховка, която можете да направите върху сумата, която залагате, е 100%. Но можете да направите и няколко частични застраховки, като сумата от процентите им не трябва да е повече от 100. Например ако направите застраховка за 40%, а след това за 60%, сумата от процентите на двете ще бъде 100%.

Обобщение

Както и в други области извън спортните залагания, застраховките са начин за осигуряване на по-малка загуба и затова предложението на 1xBet си струва. Дори когато букито си удържи застрахователната сума, ще си получите обратно сумата на залога, ако той е губещ. А ако залогът ви е печеливш, ще ви бъде удържана сумата на застраховката, но ще можете да бъдете спокойни, че не сте в риск от загуба на пълната сума.

Условията, които ви предлага 1xBet за застраховане, са ясни, без уловки и скрити допълнителни суми.

Това е възможност, която е много подходяща за използване от новорегистрирани играчи без опит или с малко опит, докато натрупат достатъчно впечатления и свикнат с особеностите на онлайн залаганията.

Застраховката на залаганите суми от 1xBet е още едно от многото предимства, спечелили и печелещи на този букмейкър все повече клиенти.

За играчи с опит, които се изкушават от залози с по-голям риск, поради високите коефициенти, също е предимство използването на застраховка, за да се предпазят от пълна загуба на заложената сума. Така те могат по-спокойно да се отдадат на удоволствието от рискови залагания върху събития с високи коефициенти.

Инструкции за вход в сайта на 1xBet