1хбет Лого
Спортни залози на живо в 1xBet

Спортни залози на живо в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Залозите на живо предлагат много по-интересни преживявания и предизвикателства за бързи решения относно правилния залог, докато срещата се провежда.

В сайта на световния букмейкър 1xBet имате възможността да следите срещи на живо в специалната секция, да залагате в реално време, а за много от интересните срещи има и картина на живо.

Пригответе се да се възползвате максимално от тази секция в 1xBet и да пробвате да залагате на живо, ако все още нямате практика в този вид залози.

Лесно можете да се ориентирате в менюто, да намерите спорта, от който се интересувате, и да прегледате срещите на живо в този спорт.

Виж тук при проблем с вход в 1xBet

Отворете секцията На живо

Раздел На живо в 1xBet

След като отворите сайта на 1xBet, от горната хоризонтална лента с линкове за секциите изберете На живо. Това е втората секция след секция Спорт. Кликнете върху нея и ще отворите страницата за срещи на живо, на които можете да залагате.

Когато поставите курсора върху названието на спорта в горната хоризонтална лента с менюто, ще видите списък от шампионатите и броя на срещите на живо, които се предават от този шампионат. Както от тук, така и от менюто отляво в страницата, можете да потърсите и изберете среща, която ви интересува.

При трудности с входа в 1xBet - отвори тук

Какви възможности предлага секцията?

1xBet залози на живо

И тук горе ще видите хоризонтална лента с меню. Тя съдържа списъка от спортове.

  • Футбол,
  • тенис,
  • баскетбол,
  • волейбол,
  • е-спортове – имате много голям избор от събития.

Има предложения и за любителите на конни състезания, дартс и други.

Отдолу в страницата ще видите списъци от срещи на живо, които са групирани по първенства.

На реда на всяка среща ще видите коефициентите, какви залози се предлагат – под/над, хендикап и други.

Под названието за срещата в лявата страна ще видите няколко икони. Едната, разположена най-вляво, е за гледане на предаване на живо. Такова пряко предаване се предлага за всички по-следени срещи от водещи шампионати и водещи в дадения спорт страни. Ако срещата, от която се интересувате, не се предлага от 1xBet с картина на живо, няма да виждате тази икона.

Следващата икона е "Покажи 1xZone". Трябва да посочим възможностите, които ви предоставя тази опция на букмейкъра. С нея можете да следите всички събития в самата среща. Данните ще се показват във вид на интерактивна графика, така че да можете да видите например кой от отборите владее топката в момента.

Графиките се предлагат в 2D и 3D. Можете да активирате едновременно 1xZone и картина на живо, което определено е много добра възможност за получаване на непосредствени и подробни впечатления.

Следващата икона е "Статистика". За играчите с опит не е необходимо да обясняваме колко полезна е тя за вземане на правилни решения за залагане.

Последната икона е "Класиране". Това също е важна информация за залагащите, така че се възползвайте от нея.

Когато изберете дадената среща, ще я видите в централната част на страницата, с всички пазари, коефициенти и икони, които можете да използвате за вземане на решения.

Как да видите кои срещи предстоят да бъдат предавани на живо в секцията?

Можете да направите това с линка, който се намира най-отдолу в менюто отляво. Ще видите кои срещи предстоят да бъдат показани в следващите няколко часа.

За избор на срещи с пряко предаване

Начинът да видите тези събития е да кликнете върху символите, които представляват телевизори. Така ще видите срещите, за които има пряко предаване в 1xBet.

Упътване за вход в сайта на 1xBet

Преглед на събития в секция На живо – LIVE и Multi-LIVE

Преглед на събития в 1xBet

Когато поставите курсора върху заглавието на секцията На живо, ще видите падащо меню, от което букмейкърът ви предлага следните възможности:

  • Заложи на победа за нашите момчета
  • Multi-LIVE
  • Прегледи LIVE
  • е-спортове

Ще се спрем на възможностите, които ви предлагат втората и третата опция.

Изберете Прегледи LIVE. С този избор ще отворите нова страница, в която ще видите всички срещи за залагания на живо.

Можете да видите само събитията за деня, или ако ви интересуват и срещите на живо в близките дни, ще можете да видите кои са те за 6 следващи дни.

С опцията Multi-LIVE можете да преглеждате повече от едно събитие в дадено време.

За удобен преглед ще се отвори нова страница с тези събития. Първо изберете една среща, след това друга, като те могат да бъдат от различни спортове.

Избраните от вас срещи ще бъдат показани в областта за избор. За всяка среща ще видите коя минута от срещата е достигната в момента, какви пазари се предлагат, както и статистика в реално време.

Много привлекателни пазари и коефициенти в секция На живо

Всъщност това важи за всички предложения в сайта на 1xBet, но тук ще подчертаем колко добри са предложенията за срещи на живо.

Естествено за водещите срещи ще намерите много голям брой пазари, дори над няколкостотин, както е при футболните мачове. Но и за всички други срещи на живо са включени всички основни пазари.

За коефициентите при срещите на живо ще подчертаем, че в течение на самата среща те се променят непрекъснато.

Коефициентите са по-високи преди започване на срещите, но и по време на провеждането им са достатъчно високи.

Много често предлаганите тук коефициенти са най-високи в онлайн букмейкърските предложения.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Обобщение

Със секцията за залози на живо 1xBet предоставя на играчите много атрактивни възможности за залагане.

Следенето на срещите със залагане по време на протичането, предлагане на картина на живо за по-реалистична представа определено са изкушения, които всеки трябва да опита.

Освен това можете да следите няколко срещи на живо едновременно, с функцията Multi-LIVE.

Заедно с показването на текущите събития по време на всяка среща на живо букмейкърът предоставя много полезни бутони, за статистика, графично представяне на събитията в срещата в 2D и 3D, класиране.

Всички тези данни представляват информация, която помага за по-успешни залози.

Освен разнообразието, като отличителна черта не само на тази секция в 1xBet, можете да намерите голям брой пазари и много добри коефициенти. Това допълнително допринася за по-атрактивни залози.

Струва си да се регистрирате в 1xBet и залагате в секция На живо, с много динамично променящи се обстоятелства по време на срещите, които поставят преди играчите и задачата за промяна на залози или поставяне на нови залози.

Ако срещата, която следите, е придружена с пряка картина, това ще направи преживяването реалистично, в допълнение на другите предимства, които можете да използвате в тази секция.