1хбет Лого

Залози на баскетбол в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Баскетболът е сред най-следените спортове и за запалянковци, и за залагащи. Срещите в този спорт изобилстват със събития, на които може да се направят атрактивни залози.

1xBet, един все по-утвърждаващ се с интересни предложения букмейкър, има специален раздел в спортната си секция посветен на баскетбола.

Това, което ще намерите като предложения за залози, варианти на залагане и коефициенти, си струва да посещавате често или редовно раздела за баскетболни срещи в спортната секция на 1xBet.

Освен в секция Спорт, ще намерите предложения и в секцията На живо, а освен това 1xBet предлага и борса за залози, където също можете да залагате на баскетбол.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Отворете раздела за баскетбол от секция Спорт

Раздел спорт в 1xBet

В горната хоризонтална лента с менюто на първо място ще видите секция Спорт. Кликнете върху нея, за да отворите видовете спортове.

Тук също ще видите горе хоризонтална лента с меню, от което можете да изберете интересуващия ви спорт.

Баскетболът е на трето място, след футбола и тениса.

Кликнете върху символа за баскетбол и ще отворите раздела с баскетболни срещи.

Тук са включени срещите за дадения ден, както и за следващите няколко дни напред. Както и при другите спортове, подреждането на събитията е по шампионати и турнири.

Така лесно ще можете да изберете първо шампионата, който следите, а от него да изберете показване на предстоящите срещи.

Още една възможност за подреждане на баскетболните срещи е по час на започване или по дни.

За да постигнете такова подреждане, използвайте бутона Филтър, който ще видите горе вляво. Кликването върху бутона отваря прозорец, в който трябва да изберете ежечасов филтър или по ден.

Можете да видите срещите, които ще бъдат проведени до 6 дни след текущия ден.

Инструкции за вход в сайта на 1xBet

Преглед на статистиката и на опциите за залагане за всяко събитие

Както и при другите спортове, ще имате на разположение бутон, чрез който можете да се запознаете за статистиката за двата отбора.

Тя ще ви бъде от полза за избор на подходящия залог и коефициент.

Коефициентите за основните пазари са показани на реда на дадената среща, а можете и да прегледате всички предлагани пазари, като натиснете бутона за преглед.

Броят на пазарите, предлагани за баскетболните събития, е повече от голям – той може да достигне повече от 100 за повечето от по-интересните срещи, а за някои надминава 200.

Видове залози на баскетболни срещи

Сред най-предлаганите видове залози ще намерите следните:

  • залог на крайния победител в срещата
  • залог на общия брой точки за дадената среща
  • залог на броя точки за дадения отбор
  • залог за резултатите за четвърт

както и множество специални залози за играчи.

Ръководство за отваряне на 1xBet сайт

Коефициентите за баскетболните срещи

Коефициентите на 1xBet са по принцип известни с това, че са много добри. Това привлича множество играчи, включително и фенове на залози на баскетбол.

Достатъчно е да сравните предложенията на букмейкъра с тези на конкурентните сайтове за залагания.

Комбинирайте отличните предложения на коефициенти с множеството видове залози, за да постигнете уникални преживявания при залагане на баскетболни събития в сайта.

Залози на живо на баскетбол в 1xBet

1xBet баскетбол на живо

Залозите на живо са сред най-търсените заради възможността да следите развитието на срещата и да залагате в това време.

За да намерите предложения за такива залози за баскетболни срещи, трябва да отворите секцията На живо. Ще я намерите в горната хоризонтална лента с менюто, след секцията Футбол.

И тук след отваряне на секцията ще видите горе хоризонтална лента с менюто, от която можете да избирате спортове. Баскетболът отново е на трето място, след футбола и тениса. Отворете раздела за този спорт чрез кликване върху Баскетбол.

Срещите, предавани на живо, са показани по шампионати. Тъй като се провеждат в момента, към всяка от тях ще бъде показан и текущият резултат.

За някои от срещите ще видите иконата LIVЕ, което означава, че борсата за залагания

Ще напомним, че тъй като в този раздел залозите се правят върху срещи, играещи се в момента, пазарите се променят в зависимост от това, как се развива дадената среща.

Упътване за вход в сайта на 1xBet

Шампионати, за които 1xBet предлага залози

1xBet баскетбол първенства

Следящите водещите първенства като NBA имат възможност да залагат на срещите в тях.

Други шампионати, предизвикващи голям интерес, са Евролига и Еврокупа.

Освен това традиционно силни и в центъра на вниманието са силни първенства на страни като Италия, Испания, Германия, Франция, Гърция, Турция.

Ще добавим и други международни срещи по баскетбол, които са представени в раздела Баскетбол в секцията Спорт на 1xBet.

И така, очаква ви голям избор, от който ще намерите интересуващите ви шампионати и срещи, на които да залагате.

Залозите на баскетбол в спортната борса на 1xBet

Ще отворите борсата за залагания чрез позициониране на курсора върху Спорт в горната хоризонтална лента. Там в списъка, който ще се отвори, изберете Борса за залози.

Да напомним, а за начинаещите да обясним, че в борсата играчите залагат срещу други играчи. Когато изберете дадено предложение, можете да заложите За или Против.

Тук коефициентите се определят от играчите, които предлагат залози.

Относно разнообразието от предложения на срещи няма да имате проблеми. Но относно пазарите трябва да уточним, че те не са толкова много, както в раздела Баскетбол в секция Спорт. Обикновено ще намерите залози като победител за дадената среща, общ брой точки, хендикап.

Тук коефициентите за залозите са по-високи, отколкото в секция Спорт, но и рискът е по-голям. Обикновено играчите с опит се изкушават да правят залози на баскетбол в борсата.

При трудности с входа в 1xBet - отвори тук

Обобщение

За залози на баскетболни срещи имате голямо разнообразие от възможности в сайта на 1xBet.

На първо място, в секция Спорт, в раздела за баскетболни срещи не само броят на срещите, но и коефициентите и видовете залози са много.

Изкушаващи са залозите на баскетболни събития, провеждани на живо. Възможност за такива залози имате в секция На живо. Към срещите, за които се предлага и картина на живо, интересът е още по-голям.

И не на последно място са предложенията в спортната борса на 1xBet. Тук интересното е, че не букмейкърът, а други играчи правят предложения за залози, на които можете да заложите За или Против дадено събитие да се случи. Преценете дали високите коефициенти си струват изкушението, ако не искате да поемете голям риск. От друга страна, тези залози са може би най-интересни.

В допълнение и при липса на реални баскетболни събития, можете да опитате залозите на виртуални спортове, които се отличават с бързина и добри възможности.

За залагащите на баскетбол играчи 1xBet е онлайн букмейкър, чиито предложения са интересни, разнообразни и си струват.