1хбет Лого
Депозит на пари в 1xBet

Депозит на пари в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

За да правите онлайн залози в 1xBet, трябва да разполагате с пари в сметката си. А за да имате пари, трябва да направите депозит.

Непременно проверете текущите условия за бонуси, свързани с депозиранията. Със сигурност букмейкърът предлага такива за новорегистрирани клиенти. Но е добре да проверите и дали няма текуща промоция, свързана с депозиране.

Упътване за вход в сайта на 1xBet

Как да отворите страницата с методите за депозиране?

Депозит в 1xBet

За да започнете да депозирате, трябва да сте се регистрирали в сайта и да имате верифициран профил там.

Влезте в профила си и намерете линка Депозит в настройките в Личен профил. Така ще отворите нова страница, в която ще видите най-отляво всички начини за депозиране и теглене на печалби, които предлага 1xBet.

Кликнете върху втората колонка Депозит, ако с отварянето на новата страница не са показани начините за депозиране.

По принцип с показването на всички методи за плащания, депозирания и тегления, като списък отляво страницата показва и методите за депозит във втората колонка.

Ако искате да прегледате методите за депозиране, които можете да използвате в 1xBet, в страницата трябва да изберете Начини на плащане в колонката Полезни линкове.

Така ще отворите методите за плащания и ще видите методите за депозиране във втората колонка, както при първия описан начин на достигане.

За България са дадени 163 метода на депозиране. Това е много повече, отколкото методите за теглене - „само“ 97. Така че можете да бъдете спокойни, че ще можете да изберете най-удобния метод, чрез който да попълвате средствата в сметката си.

При трудности с входа в 1xBet - отвори тук

Какви методи за депозиране са предоставени от 1xBet?

Ще разгледаме тези методи по групите, в които са представени. За тях не се начисляват комисиони. Ще видите и какви са минималните суми за депозиране, в няколко валути.

Банкови карти

Тук методите са четири, като популярни за България са VISA и Maestro. Както за тях, така и за другите методи в тази група и в другите категории, ще видите и срока за извършване на депозирането - веднага.

Електронни портмонета

Този вид плащания са познати и под името „е-портфейли“. От 34-те електронни портмонета ще посочим само най-популярното – Skrill, с незабавно осъществяване на депозирането.

Мобилни плащания

Тук ще намерите 11 предложения. И при тях депозирането се извършва веднага.

Пари в брой

Тук освен двата руски метода ще намерите и TelePay и Amigo. Също предлагат незабавно извършване на депозирането.

Платежни системи

Предложенията на 1xBet за платежни системи са четири. Най-популярна е NETELLER. Отразяването на депозирането също се осъществява веднага.

Обменно бюро за електронна валута

Тук са представени четири предложения, сред които 1xMoney.

Платежни терминали

Броят на платежните терминали е 22. Няма да се спираме на тях, само ще посочим, че и при тях депозирането се извършва веднага.

Интернет банкиране

Тук методите са 30. Много играчи ще предпочетат българския сайт за Интернет банкиране ePay, който е включен в тази група. Ще посочим и още два от многото метода – ECO BANQ и  WebPay. При всички депозирането се извършва незабавно.

Предплатени карти

Четири вида предплатени карти могат да се използват за депозиране в 1xBet. Сред тях са AstroPay и MoneySafe.

Банков превод

Тук имате избор от 15 предложения, с незабавно депозиране.

Криптовалута

В тази група ще намерите 24 метода, с които можете да депозирате. Ще споменем Bitcoin, Dogecoin, Litecoin. Депозирането е незабавно. Ако можете да депозирате чрез криптовалута, включена тук, запознайте се по-подробно с условията за депозиране чрез нея.

Електронни ваучери

Това е последната група от методи, които можете да използвате за депозиране. Шест предложения, с незабавно осъществяване на депозирането, ви очакват тук.

Не се спряхме по-подробно на всички групи от методи, с които можете да депозирате, тъй като не са много типични и популярни за България.

Можете да изберете удобния за вас метод или от традиционно използваните банкови карти, Интернет банкиране чрез ePay, или друг метод, или да откриете по-удобен в този впечатляващ с разнообразие списък.

Ако например се намирате в Русия, ще имате на разположение много голям брой удобни методи за депозиране.

Долният лимит за депозиране

Както посочихме по-горе, за всички методи, включени в секцията Депозит, са дадени минимални суми за депозиране в няколко валути. Добре е да отбележите и тази информация, за да спазите изискванията на 1xBet.

Валутите са четири, а минималните суми за всяка от тях са както следва:

  • за рубли – минимум 50
  • за щатски долари  - минимум 1
  • за евро – също минимум 1
  • за турски лири - минимум 4,50

Изберете валутата, в която ще депозирате, и спазете изискванията на букмейкъра за минимална сума или нейния еквивалент в лева.

Изберете метода на депозиране и попълнете допълнителна информация, ако се изисква

Методи за депозит в 1xBet

Когато изберете метода, ще трябва да попълните в новоотворен прозорец сумата, която желаете да депозирате. Допълнителната информация обикновено включва имейл адреса ви.

Следващата стъпка е да потвърдите депозирането. Ще се отвори нова страница, в която ще се осъществи това. Попълването на информацията зависи от избрания от вас метод.

Ако използвате банкова карта, ще трябва да въведете трицифрения номер от обратната страна на картата – така наречения код CVV.

А ако използвате е-портфейла Skrill, ще трябва да попълните имейл адреса на вашата сметка и да потвърдите плащането.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Обобщение

При 136 метода, от които да избирате удобен метод на депозиране, за всеки ще има подходящ избор.

1xBet е букмейкър, който се грижи за удобството на играчите и за бързото им обслужване. Така че по отношение на избора от методите, чрез които да депозирате в сметката си, можете да бъдете спокойни.

А това, че при всички депозирането е незабавно, също е голямо предимство. Можете да започнете да залагате или играете веднага след като сте депозирали.

Може би ще ви изненада предлагането за България на толкова методи, доста от които типични за Русия и за други страни. Но от друга страна, ако пребивавате в някоя от тези страни, може да е удобно да използвате и от тези методи.

Не забравяйте да спазвате изискването за минимална сума и изберете метод, в който сте сигурни, че имате практика. Ако желаете да пробвате нов метод, проучете малко повече информация за него. При нужда от помощ и допълнителни въпроси, винаги може да се обърнете към чата на живо, където ще ви обърнат внимание веднага.

Плащанията в сайта на 1xBet са сигурни и защитени. За вас остава да се насладите на възможностите в сайта за залагания, казино игри и други, след като направите съответния депозит.