1хбет Лого
Верификация в 1xBet

Верификация в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Платформата на 1xBet дава възможност за бързо и лесно регистриране, при което не е необходимо да се въвеждат лични данни при това регистриране. Така се пести време.

Но това не означава, че букмейкърът няма да поиска верификация на данните ви в най-скоро време.

Затова, ако искате още отначало да предоставите повече данни, ви съветваме да не използвате бързата регистрация с един клик, чрез профил в социална мрежа или с имейл адрес, което означава, че скоро 1xBet ще ви покани да удостоверите самоличността си чрез още данни и документ.

И все пак ще направите своя личен избор, според предпочитанията си.

Ако бързате, просто се регистрирайте по избрания от вас бърз начин. Когато получите съобщение – на страницата на сайта, или чрез имейл, ще трябва да преминете процеса на верификация. Това обикновено става, когато трябва да направите депозит, за да имате средства за залагане.

Навигация при проблем с вход в 1xBet

Защо 1xBet изисква верификация?

Защо 1xBet изисква верификация?

Допълнителната информация, която ще трябва да представите, ще помогне на букмейкъра да установи, че наистина сте този, за когото се представяте в началото при регистрацията.

Това е стандартна процедура, използвана от онлайн букмейкърите, за да се предпазят от измами и злонамерено усвояване на бонуси.

Разбира се, необходими са сканирани копия на документи, за да потвърдите самоличността си.

Какви лични документи се приемат за верификация

Данните, които ще въведете допълнително, са данни от личните ви документи. Личната ви карта, шофьорската книжка, паспортът могат да послужат за удостоверяване на самоличността ви.

Ако не сте преминали процедурата на верифициране, няма да можете да теглите средства, които се натрупват като печалби в акаунта ви.

Ако по време на процеса на верифициране възникнат въпроси или проблеми?

По време на попълване на данните и удостоверяване на самоличността ви чрез сканирани копия на лични документи могат да възникнат въпроси.

В такива случаи винаги можете да се свържете със специалистите от поддръжката на 1xBet.

Най-лесно е да използвате чата на живо, чиято икона ще видите в долния десен ъгъл. Можете да използвате и другите начини за свързване с поддръжката, за да задавате въпроси.

Какви ограничения може да постави 1xBet, ако не преминете процеса на верификация?

Най-честата мярка за клиенти, които не са удостоверили самоличността си чрез лични документи, е ограничаването, или лимитирането на акаунта на съответния играч.

Лимитирането се прилага особено когато играчът желае да изтегли голяма сума от акаунта си, над 1000 евро.

При натрупване на печалби от този порядък, когато дойде време да решите да теглите такива големи суми за първи път, акаунтът ви ще бъде блокиран.

1xBet не рискува да разрешава тегления на големи суми, без да е проверена самоличността на играчите, чрез представяне на пълните данни с копия на лични документи. Това е правило, прилагано при всички клиенти на букмейкъра.

Затова при лимитиране на сметката се свържете с поддръжката, ако не видите или получите съобщение, поканващо ви да удостоверите своята самоличност.

Ако 1xBet сайта не се отваря - виж тук

Потвърждаване на верификацията

Потвърждаване на верификация в 1xBet

След като сте били поканени да преминете процеса на верификация и сте представили личните си данни чрез копия на личен документ, обикновено 1xBet ще потвърди успешното преминаване на верификацията.

Някои клиенти споделят опит с искане от 1xBet към тях да верифицират данните си и при заявка за второ теглене.

Дори някои играчи твърдят, че букмейкърът изисква и хартиени копия на личните документи, които да бъдат изпратени по пощата до него. Това не е много вероятно, тъй като при всички букмейкъри, предлагащи онлайн залагания, процедурата е една и съща и е достатъчно качването в сайта на сканирано копие на един от горепосочените лични документи или изпращането им до електронния адрес на букмейкъра.

Ако евентуално се сблъскате с такива проблеми, трябва да се свържете веднага с поддръжката, за да изясните защо се изисква повторно верифициране. Това е важно, защото ако верифицирането не е успешно, акаунтът на дадения играч се блокира.

Преобладаващите мнения за верифицирането на акаунта в 1xBet са за лесна процедура

В никакъв случай не трябва да приемате всички отзиви за 1xBet, публикувани онлайн, безрезервно.

Това е букмейкър, който се радва на много голяма популярност, благодарение на разнообразието от залози, борсата за залози, игрите, множество промоции и уникален казино раздел.

Разчитайте на личните впечатления и прегледайте условията за използване на сайта.

Освен това, ако 1xBet изиска от вас да преминете дадена процедура, в случая верификация, трябва да спазите всички изисквания за представяне на лични данни. Така ще може да си осигурите безпроблемно теглене на средства и използване на сайта.

Преди да приемете условията на сайта, прочетете ги внимателно, особено разделите, свързани с дейностите, които възнамерявате да извършвате в 1xBet.

Много е важно преди да се съгласите с условията на 1xBet, да ги прочетете внимателно, особено разделите, свързани със залагания или с игрите, в зависимост от това, какво ви интересува в този сайт.

Обикновено играчите просто се съгласяват с условията, без да са ги прочели подробно. Така могат да се пропуснат условия, за които трябва да знаете, че е задължително да се спазват, за да използвате сайта без проблеми.

За тегления на суми от порядъка на няколкостотин евро обикновено не се споделят проблеми, възникнали в самия процес на осъществяването на тегленето.

По-рядко се теглят големи суми, например от порядъка на няколко хиляди евро.

Вероятно при теглене на такива големи суми 1xBet трябва да се увери, че играчът, заявил тегленето, е наистина този, чиито данни е въвел.

Много е важно да сътрудничите на персонала по поддръжката.

За всеки онлайн букмейкър, особено за модерен сайт с много предложения като 1xBet, е важно клиентите да са доволни, но не трябва да се допуска теглене на голяма сума, без персоналът да е сигурен, че заявилият тегленето е реална личност, съответстваща на представените данни.