1хбет Лого
Оферта "Бой на фишове" в 1xBet

Оферта "Бой на фишове" в 1xBet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Всички играчи обичат промоциите и това е една от многото причини да харесват букмейкърската компания 1xBet . А когато промоциите са свързани с предизвикателство за интуицията, това е още по-вълнуваща възможност.

Не пропускайте така наречения „Бой на фишове“ - ако залагате с високи коефициенти, можете да спечелите привлекателен бонус през следващия месец.

Ето по-подробна информация за тази атрактивна промоция. Тя е жест към играчите, които вече са клиенти на сайта, и определено е много интересна.

Упътване за вход в сайта на 1xBet

Условията за участване в промоцията

Бой на фишове - 1xBet

Промоцията започва на първо число на всеки месец. През него трябва да изпълните условията на букмейкъра свързани с офертата.

  • Както вече посочихме, условията включват залози с високи коефициенти. Тези коефициенти трябва да бъдат между 30 и 501, включително и граничните стойности, за да ви дадат право да участвате.
  • 1xBet има и условие за сумата на залога. Тя не трябва да е по-малка от три лева за дадения месец.
  • Ако направите верижен залог или залог система, няма да имате право да участвате в тази промоция.
  • За да участвате за бонус чрез „бой на фишове“, трябва да направите залог или залози в секцията Спорт или в секцията На живо.
  • Ако залогът ви е печеливш, вашият фиш ще може да участва в тегленето за наградния бонус.

Ако 1xBet сайта не се отваря - виж тук

Стойността на бонуса през следващия месец

От това, каква е общата сума на всички залози, които изпълняват условията и участват в промоцията за дадения месец, зависи каква ще бъде и сумата на бонуса, който ще бъде получен през следващия месец от печелившите играчи.

Изчисляването на бонусната сума става по следния начин: 1xBet определя 5% от общата сума на участващите залози за месеца.

Колко играча ще спечелят бонуси?

Когато настъпи краят на дадения месец, ще бъде изчислена общата сума на всичките залози, изпълняващи условията за промоцията „Бой на фишове“. Както уточнихме, 5% от тази сума ще образува наградния бонус.

Наградният бонус ще бъде разпределен между 20 играча. Десет от тях ще бъдат със залози в секция Спорт – тези, чиито фишове са с най високи коефициенти.

За залозите в секция На живо важи същото условие – от бонуса ще се възползват десетте играча с фишове с най-високи коефициенти.

Как се разпределя бонусната сума за печелившите със залози в секция Спорт и в секция На живо?

1xBet фишове

Бонусните суми за десетте печеливши играча в тази промоция за едната и за другата секция не са еднакви. Изчисляването на процентите и за двете секции е по еднакви правила. Ето как се изчисляват те:

  • Ако няколко залога, изпълняващи условията на промоцията, са с еднакъв коефициент, ще бъде предпочетен залогът, направен с най-висока сума.
  • Ако и коефициентът, и сумата за залози, участващи в промоцията, са еднакви, предимство има залогът, който е направен най-рано.

Кога ще бъде начислен бонусът?

Начисляването се извършва много бързо – от 1 до 5 ден на месеца следващ месеца на залагането за участие в „Бой на фишове“. Важно условие за начисляване на бонуса е данните в профила ви в 1xBet да са попълнени напълно и да е извършена верификация.

Условия за изтегляне на бонусната сума

Ако сте от късметлиите, получили бонусна сума за участие в офертата, трябва първо да заложите, със сума на залога, която е равна на получената от вас бонусна сума. Освен това залогът ви трябва да е с коефициент най-малко 1,9.

Отвори при проблем с вход в 1xBet

Обобщение

Струва си да участвате в „Бой на фишове“, ако искате да пробвате интуицията си, обичате по-високи рискове за залозите си и искате да спечелите допълнителна бонусна сума.

Важно е да изпълните всички условия, за да можете да участвате в офертата през дадения месец. А в края на месеца ще стане ясно дали сте сред печелившите.

Достатъчно е да сте регистрирани и да залагате в секциите Спорт и На живо, с достатъчно високи коефициенти. Така можете да попаднете сред късметлиите, които ще бъдат наградени с бонусна сума следващия месец.