Стратегия за залагане под/над въз основа на статистика

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Тази стратегия може да ви изглежда прекалено проста, но ще се убедите, че може да ви донесе печалби в залаганията. Тя се основава само на статистика.

Да разгледаме примерен мач между отбори А и Б. А е отборът домакин. Първо трябва да проверите какъв е средният брой голове, отбелязани от А, както и головете, отбелязани срещу него от противниковия отбор. Да приемем, че средният брой отбелязани голове за отбор А е 2.1, а в неговата врата противникът е отбелязал средно 1.2 гола. Общо това прави 3.30 гола при домакинство на отбор А.

А сега да проверим същите средни резултати за отбор Б, в мачове, които е играл като гост. Да приемем, че средният брой отбелязани голове от този отбор е 1.75, а средният брой отбелязани от противниковия отбор във вратата му е 1.15. Общо това прави 2.90 гола за отбор Б като гост.

А сега вземаме двата най-малки резултата – 1.15 и 1.20 и ги събираме. Получава се 2.35 – това е минималният брой голове за този мач. По същия начин ще изчислим и максималния брой голове – 2.1 плюс 1.75 прави 3.85. Средната стойност за минималния и максималния брой голове е 3.10, което е много повече от линията 2.50. Затова ще заложим над за този мач.

Ако получим средно 2.70 или по-висока цифра, трябва да залагаме над с висока сума. Ако е между 2.50 и 2.70, трябва да решим сами дали си струва да се залага над, но определено залагането ще бъде с малки суми.

За средна стойност между 2.30 и 2.50 трябва да решим дали залогът под си струва, а освен това определено трябва да залагаме с малки суми. Ако получим средна стойност 2.30 или под тази цифра, трябва да заложим под с големи суми.

Разбира се, не винаги е необходимо да се залага на линия 2.50. Можете да заложите на линии 3.00, 2.00 и т.н.

Ще установите, че можете да увеличите приходите си с 50% само за месец, ако използвате тази стратегия на залагане.