Борусия Дортмунд – Вердер Бремен - 05.02.2019

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Борусия Дортмунд – Вердер Бремен Прогноза и Анализ

Борусия Дортмунд приема Вердер Бремен в сблъсък за Купата на Германия. Ожесточен двубой, който ще ни предложи куп интересни моменти. Ще има ли изненада или “жълто-черните” ще стигнат безпроблемно до следващия етап, ще научим във вторник вечер, 5 февруари, от 21:45.

Възпитаниците на Лусиен Фавър са вперили поглед към първото място в шампионата. Определено това ще е основната им цел през сезона, но представете си какъв възторжен момент ще е печеленето на дубъл. Фавър много добре осъзнава тази задача, а и битката в първенството все още не е приключила. За Борусия ще е положително, ако продължи във възможно повече надпревари и увеличи шансовете си за трофей. Настоящата им форма се уповава на 10 домакинства без поражение. Единствено Херта Берлин успя да измъкне точка на “Сигнал Идуна Парк”, оформяйки крайното 2:2.

Прогнозите на футболните експерти и анализатори са насочени в полза на Борусия, но не бива да се подценяват шансовете на гостуващия тим. Отборът на Вердер Бремен прави силен сезон, като е насочил усилия към достигане на шестата позиция, гарантираща европейска кота. Това е напълно постижима задача, особено, ако избраниците на Флориан Кохфелд демонстрират най-добрата си игра.

Несъмнено двубоят ще е труден за домакините. Борусия няма да стигне толкова лесно до крайния успех, още повече, ако станем свидетели на сериозни размествания в състава. Това ме насочва към прогнозиране на попадения в двете врати. Защитата на “жълто-черните” неведнъж получи гол през настоящата кампания. Всъщност, Борусия опази вратата си суха само в 1 от последните 6 официални мача. Страхотен атестат, подкрепящ изцяло избрания маркет.

Прогноза:

Двата отбора да отбележат гол – ДА @ 1,60 Betfair