бет365

bet365 На Живо

Пряко предаване на над 90 000 спортни събития на година.

ефбет

efbet На Живо

Пряко предаване на над 60 000 спортни събития на година.

Мачове на живо

Мачове на живо онлайн на сайтовете на букмейкърите

video playerГледането на мачове на живо е прекрасна възможност да изпитате всички вълнения от развитието на спортните срещи. Вече има няколко букмейкъри, които са лицензирани за България – Bet365, Betfair, Efbet, WinBet а освен това редица други букита са достъпни за български играчи. Преди регистриране трябва да проверите дали съответният букмейкър предлага бонус за първи депозит. С този бонус ще имате предимството да пробвате залагания на сайта, без да включите свои лични средства; добре е да проверите какви са условията за превъртане на бонуса, дали не са трудни за изпълнение – тогава възможността за възползване от бонуса няма да е толкова голяма.

Гледай футбол на живо през bet365

Излъчването в реално време

Редица срещи от спортове и първенства вече се предават в реално време, така че да гледате мачовете на живо. Това осигурява възможности за залагания въз основа на решения, които вземате в момента, докато гледате съответната среща. Мачовете се предават посредством видео връзка.

Динамичността на залозите на живо привлича всички играчи. С бързото развитие на мача пред очите ви възможността да изпитате интуицията си относно развитието им е несравнимо преживяване. Във всеки нов момент, с развитието на мача, имате възможност да прецените как се оформя изходът от него и какъв залог е обещаващ. Така можете да вземете благоприятни решения и за изхода от залозите ви. Освен това при залозите на живо коефициентите са доста по-високи, отколкото при другите залози. Високите коефициенти определено обещават по-високи печалби в случай на успешност и привличат редица играчи.

Условието да можете да залагате на срещи на живо

Типичното условие на букмейкърите е да направите минимален депозит, обикновено за последните 24 часа, каквото е изискването на Bet365. След това можете да гледате избрани от вас мачове на живо. Ако не е предвидено пряко предаване на мача, някои букмейкъри предлагат схема на игрището, за да можете в реално време да следите как се развива мачът.

Британските букмейкъри

Ако сте решили да следите мачове на живо при британски букмейкъри, това е особено благоприятно за играчи, които залагат на футболни срещи: основният фокус при залаганията, както и при предаването на живо, е върху най-популярните в страната спортове – футбол и конни надбягвания.

Не всички букмейкъри предлагат много мачове на живо

Когато посетите сайтовете за предаване на мачове на живо на различни букмейкъри, ще забележите, че някои от тях предлагат малък брой мачове. Това намалява и възможността за избор за играчите, които търсят своите любими шампионати и турнири. Водещите букмейкъри предлагат над 8000 мачове месечно. По отношение на броя на предаваните на живо срещи лидер е Bet365. На сайта за мачове на живо на този онлайи букмейкър ще намерите дълъг списък от мачове, от които да направите избора си.

За дела на залозите върху мачовете на живо свидетелстват данните от отчета на Bet365, публикуван през септември 2016 година – 72% от залозите на играчите са направени на живо. Възможността за следене на мачове на живо през мобилни устройства прави все по-популярни мобилните версии и приложенията за водещите букмейкъри. В същия отчет на Bet365 се посочва дял на мобилните залагания – внушителните 36% от всички залози.

Залозите включват и спиране на залога

Спирането на залога (на английски cash out) дава възможност за приключване на залога, преди срещата да е приключила. Така, след като направите залога в началото на даден мач, в даден момент ще можете да се възползвате от опцията спиране на залога и да спечелите известна сума. Тази опция е особено благоприятна, когато видите, че мачът се развива в неблагоприятна посока спрямо залога, който сте направили в началото.

Частично спиране на залога

Ако искате да си запазите възможност за известна печалба в случай на благоприятен резултат от мача, водещите букмейкъри предлагат и частично спиране на залога (partial cash out). При частичното спиране имате право да изтеглите част от сумата на залога, а другата сума ще остане като валиден залог – така тя ще може да ви донесе печалба при благоприятен резултат от мача.

На спортния сайт на Bet365, след като изберете сумата за частично спиране,  програмата ще изчисли автоматично всички необходими суми. След частичното затваряне сумата ще постъпи в сметката ви на сайта.

От началото на 2017 година Bet365 предлага още едно улеснение при залаганията – автоматично спиране на залога. За да се възползвате от него, трябва да определите дадена сума, при достигането на която вашият залог ще се затвори автоматично.

Богат избор от мачове на живо в спортния сайт на Bet365 – прекрасни възможности за залози в течение на спортните срещи

На сайта на този букмейкър ще намерите най-големия брой мачове, предавани на живо. Срещите включват редица водещи европейски първенства, както и срещи и първенства извън Европа. Изберете от мачовете от Шампионска лига, Купа на лигата на Англия, както и още няколко английски първенства – Национална лига, Чемпиъншип, Лига 1, Лига 2, Национална лига – Север, Национална лига – Юг. Шотландските Дивелъпмънт лига и Висша лига до 20, WAFU – Купа на нациите, редица мачове от Премиер лига на ЮАР, срещи в Аржентина, Бразилия, Колумбия, Мароко и други страни, както и приятелски мачове, допълват богатия избор от мачове, които можете да гледате на живо и да направите своите залози за тях.

Условията за гледане на мачове на живо в Bet365

След като се регистрирате на сайта и направите депозит, или, както вече посочихме по-горе, сте направили залог през последните 24 часа, можете да се възползвате от прякото предаване на спортните срещи. Трябва да отворите страницата На Живо, използвайки падащото меню, и да изберете мача, който ще следите. След това за мобилно устройство предаването ще започне автоматично, а за настолен компютър ще трябва да изберете иконата Гледай. Ако използвате настолен компютър, ще имате възможност и за заключване на спортната среща – това означава, че избирайки иконата за закачане, ще можете едновременно да гледате срещата и да разгледате страницата На Живо, ако търсите още срещи.

Гледай футбол на живо през bet365

Възползвайте се от известията за мачове на живо до мобилното ви устройство

Тази възможност ще имате чрез приложението на букмейкъра Bet365. Тя ще ви улесни в следенето на избраните от вас спортни срещи. Известията ще получавате директно на мобилното ви устройство. Избирайки вида известия, които искате да получавате, ще можете да следите спортните срещи, които ви интересуват, чрез редовно получаване на актуални новини за тях.