Залози

Ежедневно онлайн букмейкърите отчитат залагания за стотици хиляди левове на най-различни футболни събития. Разбира се, в по-голямата си част фишовете са непечеливши, откъдето идват и огромните приходи на развлекателните сайтове.

Популярен спорт, като баскетбола, винаги ще заема челните места в букмейкърските тиражи. Компаниите влагат големи усилия, за да разширят асортимента си от пазари към този спорт и да създадат нови възможности за залози. В наши дни онлайн букмейкърите предлагат хиляди събития всеки месец, многобройни опции за игра и десетки бонус оферти за баскетболните фенове.

Със сигурност сте попадали на двубой, в който очаквате даден отбор да спечели без особени трудности, но предложеният коефициент за победител е твърде нисък. В такива случаи може да използвате победа за фаворита с хендикап. По този начин търсите изразителен успех, но за сметка на това получавате по-висок коефициент.

 Акумулаторите, които са познати на родните потребители, като прави колонки, са множествени залози, даващи високи коефициенти. Използват се масово от начинаещи и експерти, а букмейкърите споделят, че сингъл залозите са в пъти по-малко от колонките. Това далеч не е най-правилният начин за залагане, тъй като шансовете ви за успех се свеждат до минимум, особено, ако не разполагате с нужните познания.

Корнерите са важна част в съвременния футбол. Специалистите залагат на сложни тактически указания и множество заучени положения. Не винаги ъгловите удари водят до гол, но определено застрашават вратата на противниковия тим. Някои тимове разчитат на подобни статични положения и голям процент от попаденията им са отбелязани по този начин. Корнерите дават възможност за включване на високите централни бранители в наказателното поле, които не рядко се оказват голмайстори.

Всеки залагащ е изпадал в тежка ситуация от серия загубени залози. Дори професионалните анализатори, които се славят с големи дългосрочни печалби, имат подобни лоши моменти, но знаят как да излязат бързо от тях. Нашите съвети са взаимствани именно от спортни експерти, като целта ни е да ги предадем на обикновените залагащи.

С всяка следваща година, букмейкърите отчитат ръст в направените залози на тенис. Това е спорт, удобен за залагане, отличаващ се с редица предимства пред останалите. Поради засиления интерес, компаниите го нареждат веднага след футбола. При тениса няма прекъсвания, като изключим паузата между Мастърса в Лондон и старта на новия сезон. Това е период, траещ около месец, но в почивка са единствено професионалните тенисисти. През това време може да се насладите на аматьорски тенис, чрез провеждащите се ITF и Challenger турнири.

Азиатският хендикап е пазар, който тепърва се популяризира сред европейските букмейкърски компании. Името подсказва, че идеята за този вид залози се е зародила в азиатските страни. С годините започна успешното му развитие на родната сцена. Редица български анализатори включиха азиатския хендикап към своите предвиждания.

Залагането на спортни събития е свързано с идеално познаване на всички особености и термини. Една от най-важните части са коефициентите. Те са ключовия фактор, определящ потенциалната ви печалба. Играят важна роля при формирането и разпределението на залозите.

Историята показва, че началото на залозите и развитието на букмейкърските пунктове е свързано с конните надбягвания. Това е дисциплината, която поставя началото на организираните залагания. За жалост все още не е толкова успешна на родния пазар, но в страните от Обединеното кралство се радва на голяма популярност.

Страница 1 от 2